Џ
Џонтра Волта
Гостин
ДаЗа Black bird ?
ДаЗа Black bird ?
Мене ми остана уште последната епизода од Dahmer, конечно седнав да гледам серија после месеци.
Ми фали Мајндхантер, која ми беше одлична и не знам дали и кога ќе ја продолжат. Не гледам документарци за болеснициве, ама сериите ми се ок.
Досега впечатокот ми е дека серијава колку е за него, толку е и за целата слика за самото општество, колку само пати можеле да го фатат и да спречат други убиства, како и последиците кон сите вклучени. Не ми е толку страшна, колку што ми е тажна. Епизодата со глувиот, претажна ми беше, ужас.
А најстрашна кај Дамер е неговата тотална индиферентност кон дешавките, притоа свесен и смирен до максимум, а и ко физикус не изгледал ич страшно, напротив.
Еван Питерс се покажа повторно, имаше одлична глума и во Mare of Easttown.
Hahaha, nemase nikogas da mi tekne deka mu bese vnuk na Michael Scott. Drzi voda memevo.
Ова е начин да си ја уништат сликата што ја создадоа со оригиналното дело, и тоа за уште некој долар заработка.
Како што сфатив само Келси се враќа од старата екипа другите се ќе бидат нови актери и ликови а дејствието ќе се случува во друг град а не Сиетел.Ова е начин да си ја уништат сликата што ја создадоа со оригиналното дело, и тоа за уште некој долар заработка.
Мартин почина, Најлс со деменција, остарени...требаше да го остават проектов. Во најголем број ситуации продолженијата снимени после долга пауза се катастрофа.
Има серии од некои други продукции кои ги има и на двете платформи. Сега не сум забележал кои се останати, ама на времето: The Walking Dead (AMC), The Big Bang Theory (CBS), How I Met Your Mother (CBS), Downton Abbey (ITV) и некои други ги имаше и на двете платформи. Секако, не постои серија во продукција на HBO која ќе ја најдеш на Netflix, и не постои серија во продукција на Netflix која ќе ја најдеш на HBO Max.1. hbo i netflix, dali ima nekoi serii koi odat i na dvete platformi, ili sekoja e posebno? cesto mi se slucuva serija koja site kazuvaat deka treba da e na ednata, da ja ima na drugata platforma.
Young Sheldon моментално ја имаш на HBO Max. Ја имаше и на Netflix порано, ама веројатно немаат веќе права за кај нас, тргната е.2. the young sheldon, na koja platforma e
Шестата сезона имаше премиера пред околу недела дена. Обновена е и за нова, седма сезона.dali se snimaat uste epizodi?
Succession по мене е во топ 5 серии излезени во последните 10 години. Не серија, серииште е! На сите ја препорачувам.3. succession, ima dobri recenzii, i mi ja isfalija, ama posle epizoda ipol, toa deckirliite na stariot epten teletabisi. ima lezet da se gleda ili jok?
fala na infoИма серии од некои други продукции кои ги има и на двете платформи. Сега не сум забележал кои се останати, ама на времето: The Walking Dead (AMC), The Big Bang Theory (CBS), How I Met Your Mother (CBS), Downton Abbey (ITV) и некои други ги имаше и на двете платформи. Секако, не постои серија во продукција на HBO која ќе ја најдеш на Netflix, и не постои серија во продукција на Netflix која ќе ја најдеш на HBO Max.
Young Sheldon моментално ја имаш на HBO Max. Ја имаше и на Netflix порано, ама веројатно немаат веќе права за кај нас, тргната е.
Шестата сезона имаше премиера пред околу недела дена. Обновена е и за нова, седма сезона.
Succession по мене е во топ 5 серии излезени во последните 10 години. Не серија, серииште е! На сите ја препорачувам.
Dark?дајте добра серија на нетфликс ај, после Дахмер буквално немам што да гледам.
Никако таа, друга некојаDark?