Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Овие се решени да го избркат Алегри.

На пораз не се радвам Оти тоа би значело продавање на играчи и економски колапс.

На тие на терен, работа им е да играат со 100% од капацитет и да победат, а не кур да си играат ида изиграваат бојкот и сл.
Народ пари дал да ги гледа, за да победат, а не бојкот да прават. Ако на играчите не им се свиѓа тренерот, има милион покултурни начини дад искажат мислење, па и желба да им исполнат. Ќе си се соберат, состанат и ќе си кажат што и како не им чини кај тренерот.

Или ако им се бојкотира, за секој негативен резултат, помалку плата да добијат, што жими мајка е можно.
Ова не е само изветреан тренер, ова се и нула од играчи(чесни исклучоци).

Чао Ди Марија...отиде Светското за него
Ди Мариа и намерно би стимулирал повреда да не се повреди пред светско. Не требаше да хо потпишуваат затоа што умот му е под пензија а срцето на светско. Кур го боли за Јуве.

Опајно фалат квалитетни играчи без разлика кој да е тренер
Автоматски споено мислење:

На тие на терен, работа им е да играат со 100% од капацитет и да победат, а не кур да си играат ида изиграваат бојкот и сл.
Народ пари дал да ги гледа, за да победат, а не бојкот да прават. Ако на играчите не им се свиѓа тренерот, има милион покултурни начини дад искажат мислење, па и желба да им исполнат. Ќе си се соберат, состанат и ќе си кажат што и како не им чини кај тренерот.

Или ако им се бојкотира, за секој негативен резултат, помалку плата да добијат, што жими мајка е можно.
Ова не е само изветреан тренер, ова се и нула од играчи(чесни исклучоци).
Истото мислење го делиме, ова освен бојкот нема смисла да е нешто друго. Лошо е кога играчи диктираат во клуб без разлика кого бојкотираат..

А овие играчи кој не ви чинат кој ги донел ? Сами на сила влегоа на стадион или ги донесе Ањели и компанија? ... Рибата смрди од главата и само од главата... никако не окривувам никој од играчите, некој им дал доверба.. ако не чинеле нема што да ги подпишуваш во најтрофеен клуб во Италија , кој сега важи само за подсмев/спрдња и ништо повеќе..

Ова што го играат играчиве под Алегри веќе преминува во безобразлук и непочитување на дресот и на нас навивачите. За ова треба не само бркање на гомнарот на клупа и на пола тим, туку и ќотек да изедат од навивачите во Торино, со влегување дома, со сите салтанати.

Ако некој мразам повеќе од Алегри тогаш то е Шчесни. ВИДИ ГО БЕ КАКОВ КРЕТЕН Е НЕ МИ СЕ ВЕРУВА.

Иначе мислам дека денеска е готово дефинитивно, уште 45 мин до славје:rolleyes::rolleyes::vozbud:

Umreniot posle Juve samo vo Shangaj Sharks go gledam, prevara od trener, ubedlivo najslab shto postoel, sekogash kazuvav i kje kazuvam, Pirlo za nego bog da ti bil….

Не знам срцето како ви дава да славите пораз на Јувентус, ова ќе резултира катастрофално за нас. Минимум еден од играчите кои вредат ќе мора да си оди в лето - Влахо, Киеза, Бремер…

Ако некој мразам повеќе од Алегри тогаш то е Шчесни. ВИДИ ГО БЕ КАКОВ КРЕТЕН Е НЕ МИ СЕ ВЕРУВА.

Иначе мислам дека денеска е готово дефинитивно, уште 45 мин до славје:rolleyes::rolleyes::vozbud:
Kje slavime ko za Nova godina, tuku ostaj ako go ostavat pak kje gi priznaam, deka vrska nemaat od zivotot, ama ako me prashash mene treba site so nego pod raka i Kina da razvivaat antifudbal, treba sveza krv od gore do dolu…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom