Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јасно ни е на сите дека што побрзо се смени Алегри тоа подобро.
Но, јасно е и дека Алегри не е едниствениот проблем во клубот и дека со негова промена веднаш ќе се препородиме.
Се гледа дека ништо не функционира во клубот:
- Од Ањели кој очигледно последните неколку години клубот повеќе го гледа како бизнис
- потоа нерпеливоста помеѓу самиот менаџмент на клубот
- цел стручен штаб затоа што за играта и за атмосферата во тимот не е одговорен само Алегри
- медицинскиот/фитнес тим затоа што имаме премногу повреди и сите екипи се физички поспремни од нас
- самите играчи каде имаме многу коишто не им е местото во клуб од рангот на Јуве

Како што рекоа неколку луѓе претходно, потребен е целосен ресет на клубот, почнувајќи од врвот.

Последно уредено:
Јасно ни е на сите дека што побрзо се смени Алегри тоа подобро.
Но, јасно е и дека Алегри не е едниствениот проблем во клубот и дека со негова промена веднаш ќе се препородиме.
Се гледа дека ништо не функционира во клубот:
-Од Ањели кој очигледно последните неколку години клубот повеќе го гледа како бизнис, потоа нерпеливоста помеѓу самиот менаџмент на клубот, цел стручен штаб затоа што за играта и за атмосверата во тимот не е одговорен само Алегри, медицинскиот/фитнес тим затоа што имаме премногу повреди
Извини, ама мие немамо медицински и фитнес тим. Не може да имаат кондиција полувреме само, а за повредеве не знам.

Е убоо што ме потсети. Ова преварава од штопер напрае ептен познат потег штоперски - у тебе е шугата.

Мамето у пичка да му го ебем

Najinteresno na kraj od shto ne go brkaat da zashtedat 9 milioni ili ne znam kolku treba da mu dadat obeshtetenje, kje izgubat 50 milioni oti kje ispadnime i od Liga na shampioni a i nema da se plasirame za druga sezona, ko shto trgnala rabota. Ovoj kompleks za samounishtuvanje, ne znam nekoja ekipa dali go imala vo istorijata :tapp:. Ko kje trgnish od prodazba na Kanselo, Spina, Demiral, Romero, ostanuvanjeno na letajkana na gol, prosperitet na sekoj fudbaler shto kje si zamini od nasha ekipa, zemanje na igrach na polusezona i shitkanje bez da mu e dadena realna shansa, ne pogagjanje na trener vishe 4 sezoni pod red. Eden den kje praat dokumentarci za padov shto ni se deshava.

Проблемот е поголем од само тренер. Рибата стално смрди од глата, се посра Ањели на се последните 4 години, умот му е само во пари и супер лига. Транзицијата не ја напраја на време и како треба. Го избркаја Марота кога најмалку требаше да го сторат тоа. Нека фатат правец и нека турист на таму не секој 3 месеци нова стратегија.

Ерата кога заврши требаше со Алегри да си одат заедно и Ањели и Недвед или пак со Пирло.

banter ера иди тоа е.

Мн играчи не заслужуваат да го носат дресот, Алегри и тој потфрла,Ањели не знај кај тера, Недвед цицку брка…. Ужас
Автоматски споено мислење:

:pos::pos:

Да бе реакцијата на Бонучи кога падна вториот гол... :popce:

Легротаље брату мили, врати се СЕ ти е простено од мене.

имаше и при крај слична неинтервенција Бонучи, трга да праи клизач и остана на тоа, а играчов на Милан си продужи во чиста шанса

The Tuscan tactician met the media after the match at the Stadio Meazza, in a press conference attended by Football Italia.

“The team did well for 20 minutes, then we started passing the ball backwards for no reason,” he said.

“The two goals were avoidable. We had important situations in numerical advantage but made the wrong choices and in the end, we paid a high price.

Дај бе нека иде веќе Ноември, и нека го отпуштат.
*Не го отпуштаат
*Не му го менуваат ниту тренерскиот тим
*Дава изјава како сезоната за нас почнува од Јануари

Јувентус на Алегри на големи утакмици во вториот негов мандат.

3 games vs Milan
4 games vs Inter
2 games against Napoli
2 games against Atalanta
2 games vs Villarreal
2 games vs Chelsea
1 game vs Benfica
1 game vs PSG

ONE (1) WIN IN 17 GAMES

Ова е Брука! Пцовките ќе му ги препуштам на @Scirea

Kajgana Shop

Back