- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Немирно спиење.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се има случено истото,Дали ви се има случено , се да е во ред , се е совршено , а сепак постојано постои некој страв , од тоа дека врската ќе се распадне , дека можеби ќе се појави некој/а нов/а.Дека се за што сте работеле наеднаш ќе се распрсне.
Имате ли чувство дека пропуштате среќни мигови со тоа што се грижите , дали ќе биде неверен/на или едноставно нема да се грижи за вас.
Тоа што сакав да кажам е дали имате страв од загуба дури и тогаш кога се е совршено?
не за џабе викаат ... кога ти е совршено стави камче во кондура да те глода ... многу арно не е за арноИако се е совршено постои простор сето тоа да се распадне.
..what she said! /аплаузBas koga mi e se sovrseno, koga so deckoto se osekam preubavo i nema ni edna stvar sto mi fali se cuvstvuvam najnesigurna. Zatoa sto goram od zelba da bide nesto seriozno i ne mozam da da ne se plasam deka vo sekoj moment toa moze da se raspadne od bilo koja pricina. I da sum imala dosta momenti koga namesto da sum srekna i da uzivam vo momentot jas sum se grizela i sum se optovaruvala so sekakvi stravovi!:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:![]()
можеш да бидеш колку сакаш сигурен во себе ако ја сакаш повеќе од се на светов ќе го имаш тој страв..Стравот без никаква основа и постојаните сомнежи дека нешто ќе тргне наопаку се карактеристика на несигурните луѓе. Во љубовта, како и на секое друго поле, често тоа може да биде резултат и на низа долготрајни неуспеси и падови. Ако човек континуирано е исполнет со страв и скептицизам, никако не може да достигне совршенство во врската.
А го имаме тој страв бидејки ни е страв од загуба, односно од крајот на тоа така наречено совршенство, бидејки многу добро знаеме дека ништо не е вечно.можеш да бидеш колку сакаш сигурен во себе ако ја сакаш повеќе од се на светов ќе го имаш тој страв..