- Член од
- 27 септември 2022
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 19
@Blitzkrig
Izvini a od koja grupa si ?
Со Комити идев, оваа сезона се уште неам идено, зошто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Blitzkrig
Izvini a od koja grupa si ?
Не сумњам дека би ни го закачил, знаеме дека сите битолчани влечете обратно некако.Има еден стражар таму можи да ви го закачи по еднаш до 2 пати
Ф.К. Вардар - Ф.К. Пехчево (01.10.2022)
Прегледај го приврзокот 346850
Прегледај го приврзокот 346851
Прегледај го приврзокот 346852
@Blitzkrig
To sho go pratis primeni go vo tvojata grupa prvo, posle kazvi pamet ovde, tie so trebit se znajme na tifo scenava, nemat potreba od telegram grupi so random likoj so staz od utakmica ipol.
до следниот самсоненкоti si seriozno glup clen. 5 pati ti e objasneto deka ne se naviva na rakomet organizirano. GLUP!
da pocname so crtezi ako ne, da ti objasnuvame ko na majmun?
Вие најдовте да зборите, по бедна скопска нв група од вас нема во последниве 5,6 години ,за жалење сте,едни тафта кру се подобри од вас.до следниот самсоненко
до следниот самсоненко
Вие најдовте да зборите, по бедна скопска нв група од вас нема во последниве 5,6 години ,за жалење сте,едни тафта кру се подобри од вас.
не знам како не сфаќаш дека си удавен у комплекси и со секое твое излагање тука коа збориш у име на групата, а не у свое, ги докопуваш сите шо се дел од неа.do slednata bitna utakmica. do togas nema potreba so "klubcinja" sto sluzat ko lesen trening. grupata si ima glaven fokus i se pridrzuva na toa.
Автоматски споено мислење:
kakva navivacka grupa be... oni se srbomanski isprdok sto uste tito si go imaat u imeto.
не знам како не сфаќаш дека си удавен у комплекси и со секое твое излагање тука коа збориш у име на групата, а не у свое, ги докопуваш сите шо се дел од неа.
мене секоја утакмица на која игра мзт ми е битна, без оглед дали е тоа овче поле или партизан.
еднаш ти кажав, еве пак, нормално е обичните фанови да се палат на ‘јаките’ утакмици и да има поише публика против барса, него против пролет. али ако официјалниот изговор за непојавување е неатрактивноста на противник, голтнете по еден б-комплекс и на спиење
daj be odjebi glupak eden... prvo imeto na klubot za koj navivas ne go znaes. mzt e sponzorot/pridavkata. ne te gledam jas tebe na natprevari na fk skopje. vtoro vie ste isprdok na srbomanite sto naviva kontra rabotnicki u 80tite i 90tite sto sirea bratstvo i edinstvo u skopje. normalno ne mozea na fudbal posto skopje togas bese mal klub vo vtora makedonska liga pa navijacite na srbski baterii furaa shema striktno samo na basket vo vtora yu liga. samiot fakt sto mi objasnuvas striktno samo za kosarka e znak deka ste kurtoni sto nitu istorijata nitu klubot si go znaete ko celina. treto sfati deka u siromasna drzava ko mkd nitu edna grupa nemoze da se fokusira na miljon raboti a pritoa da ne se unisti i onaka maliot kvalitet na scenata. ako nekoj resil da se fokusira na edna rabota i taa da ja pravi na zavidno nivo za mak standardi ne e losa odluka. dali ti ili onoj majmunot od bitola se slagate so toa e sosema nebitno.

Пак се покажувате дека сте дунстери за корео заедно со шверцери. Пред да замине во пензија милвол пишуваше дека најлонски кореографии ни биле принтани, сега ти пишуваш дека кореото ни било шиено, а тоа апла се гледа дека е рачно цртано и боено. Може треба пак да ви објавиме кратко making off видео како прошлиот пат, па да извлечете некое знаење од исечок од 10 секундидобри сте во шиење да ве земиме во трикотажа Пелистер![]()