FROM

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.469
Поени од реакции
3.435
''From'' e серија која разоткрива мистерија за град во Америка кој ги заробува сите кои ќе влезат во него. Додека становниците се обидуваат да останат нормални барајќи излез од градот, тие мора да ја преживеат и страшната шума и страшните чудовишта кој излегуваат од неа кога сонцето заоѓа.
За сега има излезено една сезона од 10 епизоди. Потврдено е дека се снима и втора сезона која се очекува да излезе во 2023 година. Главен актер во серијата е Harold Perinneau, т.е Michael од серијата LOST.
Серијата после првите 10 епизоди ветува многу.

asdsq.jpg

Последно уредено:
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
после 3еп ја прекинав, многу драма малку мистерија

Член од
21 јануари 2022
Мислења
394
Поени од реакции
2.126
Треба да се има огромно трпение да се изгледа серијава, зашто дури на крајот од втората сезона се разјаснуваат некои работи. Инаку, препорака за љубители на хорор/драма жанрот, иако на моменти повеќе влече накај драма.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.076
Во последно жими оваа серија што е добра, заедно со King of Tulsa.

Све остало е 100 shades of ghey!

Член од
1 ноември 2017
Мислења
79
Поени од реакции
56
Серијава е една од најдобрите научнофантастични серии на ужасите што сум ги гледал. Сега брзо излезе третата сезона. Ја има и на македонски на HBO Max. Дали сте ја гледале?

Заплетот:
Изгубени во шумата, градот ги фаќа сите оние што немаат среќа да поминат по неговиот пат — излегува дека е невозможно да се напушти ова место. Дење, несвесните жители се обидуваат да изградат привид на нормален живот и да најдат начин да излезат, а ноќе се спасуваат од морничави чудовишта од шумата што доаѓаат да се наситат од крвта на жителите.

Што мислите дека се чудовиштата? Дали гратчето е експеримент од владата или има нешто натприродно? Според мене момчето во бело е клучот на ова.

Однадвор.png

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
Серијава има некои многу комични моменти, ама генерално добро глумат дечките.

Ја пратам серијава, ама ми е страв дека ќе заврши попут лост и ќе биде тотално разочарување.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.469
Поени од реакции
3.435
Серијава има некои многу комични моменти, ама генерално добро глумат дечките.

Ја пратам серијава, ама ми е страв дека ќе заврши попут лост и ќе биде тотално разочарување.
ЛОСТ никогаш не била разочарување.

Член од
5 октомври 2023
Мислења
17
Поени од реакции
23
ЛОСТ никогаш не била разочарување.
Точно така, зависи во кое доба од животот ја гледаш, така и ќе ја разбереш. Кога ја гледав пред многу години не ми имаше смисла, сега скроз друго видување на нештата и воошто не ми е разочарување.

После долго време почна 3та сезона. Изгледа доста интересно.
Дали конечно излезе новата сезона? Серијава ептен ја сакам, секоја чест и на приказната и на глумата.

Член од
29 септември 2013
Мислења
844
Поени од реакции
1.783
Секоја недела излегува по една епизода. На MAX ги ставаат во среда/четврток.

Kajgana Shop

На врв Bottom