Како е брату? Има ли квалитет таков каков што е и од надвор?Уау, не сум знаел дека сум имал секс со позната личност
Иначе која е оваа Ана Јанчева ? На социјални мрежи не ја дава што значи дека не е инфлуенсерка (курава).Уау, не сум знаел дека сум имал секс со позната личност
Бајо слабо те бива за search. Веднаш ми излезе на гугл со 50к+ следачи на инстаграм.Иначе која е оваа Ана Јанчева ? На социјални мрежи не ја дава што значи дека не е инфлуенсерка (курава).
Koja e оваа? На бродов не ми работи гугл имиџ с'рч.
Jessica Aidi француска манекенка, жена на Марко Верати...од пред нос ми ја земаKoja e оваа? На бродов не ми работи гугл имиџ с'рч.
Во гугл пишувам : najubavi makedonski influenserki sto sekoj saka dagi ebeКажувај како пребаруваш за да те насочиме каде да се подобриш.
Тончи,брат шо праиш жити сфе на Гугл Имиџ ....Koja e оваа? На бродов не ми работи гугл имиџ с'рч.
И после ќе се чудиш зашо Ноне, црнци низ океаните ја пловат.Тончи,брат шо праиш жити сфе на Гугл Имиџ ....
Брат ми бркај лепотици колешки на бродот Странки,Филипинки,црнки,сфе ти е достапно шо ја не можам irl ...