Ова ти се вика со свој камен по своја глава, сам себе убијал, со помош на вмровската гласачка машинерија и Јакимовски во Карпош, како и Арсовска станаа градоначалници, во спротивно ќе победеа кандидатите од власта. Не помина ни цела една година, а веќе и Стевчо и Данела се испрдеа со ДПНЕ поради одредени несогласувања секако од нечив финансиски интерес.Гасење микрофони, толку остана од отпорот дпмнеовски.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
Абе како вака сега, па уште името да го смените требаше и одма влегувавте во еу, па бесплатно здравство, бесплатни вакцини, мед и млеко, инвестиции, гугле фејзбук, курци палци, шо е работата сега. Кога ви велевме дека кур ќе добиете и сто пати да го смените името ни се смеевте, вмровци, небањати, заостанати, вакви, такви, името немало да ни ги рани децата, историјата не се мачкала на леб, е сега на здравје нека ви е клецкањето.На Европа баш и се прди за нас, за некои гологузи и ментално шашави Балкански племиња, ние сме тотално бескорисни, бетер сме и од Афричка колонија, тие колонии барем имаат/имале и природни и човечки ресурси, ние сме една голема нула, ништо !
Да вредевме и да не биваше ќе бевме во ЕУ уште пред многу години, а немаше вака да не шупчат и подјебаваат со децении и никогаш нема да влеземе таму !
Има. Тој што нема од каде.Има ли некој што не краде у државава?
Поштени у мк се тие што неможат или незнаат како да крадат..све друго е у политика и на функции.Има. Тој што нема од каде.
Pa si sakaa lugjeto reformirano DPMNE. Neznam dali pamtis tuka kolku pati bese toa posoceno.Стварно е импресивно колку политички неталентиран е даскалот. Толку е тоа интензивно, што само по себе преминува во достигнување.
Тоа не може да му се одземе. Попроевропска и напредна опозиција, сами да ја измислуваа немаше да ја смислат.Pa si sakaa lugjeto reformirano DPMNE. Neznam dali pamtis tuka kolku pati bese toa posoceno.
DPMNE mora da se reformira. I ete se reformira, dodusa vo SDSM za siromasni no bitno se reformira. I sega istite tie sto sakaa reformirano DPMNE placat kako istoto nema vrska, ne go biva i tamu neznam sto.
Jas si velam bas taman si e, takvo kakvo sto si posakuvaa.
Se mi se cini mnogu brzo zaboravija kako bese za vreme na rezimot.
ArachinovciИма ли некој што не краде у државава?