Ова ти се вика со свој камен по своја глава, сам себе убијал, со помош на вмровската гласачка машинерија и Јакимовски во Карпош, како и Арсовска станаа градоначалници, во спротивно ќе победеа кандидатите од власта. Не помина ни цела една година, а веќе и Стевчо и Данела се испрдеа со ДПНЕ поради одредени несогласувања секако од нечив финансиски интерес.Гасење микрофони, толку остана од отпорот дпмнеовски.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
Абе како вака сега, па уште името да го смените требаше и одма влегувавте во еу, па бесплатно здравство, бесплатни вакцини, мед и млеко, инвестиции, гугле фејзбук, курци палци, шо е работата сега. Кога ви велевме дека кур ќе добиете и сто пати да го смените името ни се смеевте, вмровци, небањати, заостанати, вакви, такви, името немало да ни ги рани децата, историјата не се мачкала на леб, е сега на здравје нека ви е клецкањето.На Европа баш и се прди за нас, за некои гологузи и ментално шашави Балкански племиња, ние сме тотално бескорисни, бетер сме и од Афричка колонија, тие колонии барем имаат/имале и природни и човечки ресурси, ние сме една голема нула, ништо !
Да вредевме и да не биваше ќе бевме во ЕУ уште пред многу години, а немаше вака да не шупчат и подјебаваат со децении и никогаш нема да влеземе таму !
Има. Тој што нема од каде.Има ли некој што не краде у државава?
Поштени у мк се тие што неможат или незнаат како да крадат..све друго е у политика и на функции.Има. Тој што нема од каде.
Pa si sakaa lugjeto reformirano DPMNE. Neznam dali pamtis tuka kolku pati bese toa posoceno.Стварно е импресивно колку политички неталентиран е даскалот. Толку е тоа интензивно, што само по себе преминува во достигнување.
Тоа не може да му се одземе. Попроевропска и напредна опозиција, сами да ја измислуваа немаше да ја смислат.Pa si sakaa lugjeto reformirano DPMNE. Neznam dali pamtis tuka kolku pati bese toa posoceno.
DPMNE mora da se reformira. I ete se reformira, dodusa vo SDSM za siromasni no bitno se reformira. I sega istite tie sto sakaa reformirano DPMNE placat kako istoto nema vrska, ne go biva i tamu neznam sto.
Jas si velam bas taman si e, takvo kakvo sto si posakuvaa.
Se mi se cini mnogu brzo zaboravija kako bese za vreme na rezimot .
ArachinovciИма ли некој што не краде у државава?