PlasticarskaКаде се продаваат нсјефтини градинарски црева?
Јас мојот мат го купив од Базаро, има и во Џамбо. Фоам ролери исто мислам дека имам во Џамбо видено.Каде можам да најдам:
Првите две знам дека можат да се најдат во секоја спортска продавница, ме интересира кои се подобри или cost-effective, ми се чини дека гледам overpriced варијанти со никаква разлика споредено со поефтините.
- Foam roller
- Yoga mat
- Јастуче за работна столица (двете варијанти, подлога и за кичма)
- Појас за рамена
Какво искуство имаш и како би ги ги споредил со истите од sport vision да речеме.Јас мојот мат го купив од Базаро, има и во Џамбо. Фоам ролери исто мислам дека имам во Џамбо видено.
Немам користено простирка од спорт вижн за да ги споредувам, ниту па ќе користам зашто не ми вреди да инвестирам ∼1500 денари за простирка.Какво искуство имаш и како би ги ги споредил со истите од sport vision да речеме.
Само пераи од цемент друже и правец венѕеро на пливањеkvalitetno jaze za besenje, so garancija?
onaka, za ne daj boze
Мислам дека не вреди, лично имам користено од runners и Веро, во едниот случај после година дена почна да се оштетува и го сменив, а другиот поради што мирисаше од долго користење (легнуваш испотен, нема шанса да го исчистиш откако ќе прими пот).Какво искуство имаш и како би ги ги споредил со истите од sport vision да речеме.