Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знаете некој да носи роба по нарачка од Солун? Знам дека носат автоделови, од Икеа роба и сл. Мене ми треба дали некој носи од Космос во Солун? Нормално со провизија
Упат кон некој што го работи тоа или тел.бр. ако има таков

Каде можам да најдам:
  1. Foam roller
  2. Yoga mat
  3. Јастуче за работна столица (двете варијанти, подлога и за кичма)
  4. Појас за рамена
Првите две знам дека можат да се најдат во секоја спортска продавница, ме интересира кои се подобри или cost-effective, ми се чини дека гледам overpriced варијанти со никаква разлика споредено со поефтините.

Каде можам да најдам:
  1. Foam roller
  2. Yoga mat
  3. Јастуче за работна столица (двете варијанти, подлога и за кичма)
  4. Појас за рамена
Првите две знам дека можат да се најдат во секоја спортска продавница, ме интересира кои се подобри или cost-effective, ми се чини дека гледам overpriced варијанти со никаква разлика споредено со поефтините.
Јас мојот мат го купив од Базаро, има и во Џамбо. Фоам ролери исто мислам дека имам во Џамбо видено.

Јас мојот мат го купив од Базаро, има и во Џамбо. Фоам ролери исто мислам дека имам во Џамбо видено.

Какво искуство имаш и како би ги ги споредил со истите од sport vision да речеме.

Какво искуство имаш и како би ги ги споредил со истите од sport vision да речеме.
Немам користено простирка од спорт вижн за да ги споредувам, ниту па ќе користам зашто не ми вреди да инвестирам ∼1500 денари за простирка.

Мислам дека не вреди, лично имам користено од runners и Веро, во едниот случај после година дена почна да се оштетува и го сменив, а другиот поради што мирисаше од долго користење (легнуваш испотен, нема шанса да го исчистиш откако ќе прими пот).
Земи си некој поефтин, а ролерите дел ги препорачуваат, дел не (ако ги бараш за кичмата), никогаш не купив поради вторите.

Последно уредено:
Kade moze da se kupi vakov Digitalen Termometar za na Prozor

d6ca219327329686698d77e6d4547d4a.jpeg

Dali ima vakvi Termometri po pazarive ( Bitpazar Plasticarska Zelenpazar ) ?

Дали знае некој каде може да се купе ова или некоја алтернатива?
41J-IkaHbVL.jpg

За остранување на букви од часовник како на видеото...

Предлог на инстаграм страни за следење за искачања, журки, концерти во МК?
Може и страни за истражи ја Македонија и слично, за шетање и слично, само да се проверени страници, порано кога користев социјални мрежи користев Каде Вечер, Авалон и слични, сега не знам дали истите се користат, одамна не сум на социјални мрежи, завчера направив инстаграм акаунт па да почнам да следам нешто да знам кај што се дешава, за шетање, искачања и слично.

Здраво дечки.
Дали некој знае каде може да се купат на користени или евтини книги по математика или други науки ?
Кога барав по тезгине поред кеј најблиску што има се енциклопедии.
Ако може некој да посочи некоја тезга, место, па и онлајн група(главно се романи) каде има такви книги што барам ?

Дечки, дали постои во државава субјект под името Агенција за води?

Ми треба нешто околу водите, и еден човек ми спомна за некаква си таква Агенција за води да се обратам, ама ниту човекот знае конкретно каде се наоѓа таквата агенција.

Знае ли некој дали и воопшто постои Агенција за води?
На интернет кога пребарував не пронајдов никакви податоци за таква агенција, само ова го пронајдов од 2019 година текст дека уште не е формирана таква агенција, како било изборно ветување на актуелната владеачка партија која во 2016 кога биле во опозиција имале предизборно ветување дека ќе формираат Агенција за води, но во текстот од 2019 пишува дека не е формирана Агенција за води. Еве и линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom