Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Сва среќа немам време ни желба да копам мислења на стеф,џонтра и ск 92 така да уживајте во победата :D
Сепак ќе остане запамтено колку долго ви требаше да сфатите дека кинеската манџа не мириса ама ич убаво.
Поздрав и честитки уште еднаш
@SK-92 да го задржиме достоинството и да прекинеме да спомнуваме качување на курови додека е време.
Возрасен човек си,фамилијарен и валда знаеш во кој правец може да отиде муабетот.

Следното спомнување на курови ќе биде јако санкционирано.
Поздрав и со лесно.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Сва среќа немам време ни желба да копам мислења на стеф,џонтра и ск 92 така да уживајте во победата :D
Сепак ќе остане запамтено колку долго ви требаше да сфатите дека кинеската манџа не мириса ама ич убаво.
Поздрав и честитки уште еднаш
@SK-92 да го задржиме достоинството и да прекинеме да спомнуваме качување на курови додека е време.
Возрасен човек си,фамилијарен и валда знаеш во кој правец може да отиде муабетот.

Следното спомнување на курови ќе биде јако санкционирано.
Поздрав и со лесно.

хахахахахха е сега сериозно ми се стресоа јајцата.
Друже, ме исмејуваше во три теми за поразите на Интер во последните два натпревари. Ме тагираше и се правеше паметен.
Качување на курови е најслабото со кое можам да го опишам твоето однесување после една дискусија во која кажав дека си напорен и многу депре.
За достоинство требаше тогаш да размислуваш. Немој сега да ми изиграваш Урсула и да ми се закануваш со санкции.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
хахахахахха е сега сериозно ми се стресоа јајцата.
Друже, ме исмејуваше во три теми за поразите на Интер во последните два натпревари. Ме тагираше и се правеше паметен.
Качување на курови е најслабото со кое можам да го опишам твоето однесување после една дискусија во која кажав дека си напорен и многу депре.
За достоинство требаше тогаш да размислуваш. Немој сега да ми изиграваш Урсула и да ми се закануваш со санкции.
Ама ти изгледа си и поглуп од што можев да претпоставам.
Ти кажав дека нигде не води безобразлук и тастатура-вреѓање ама изгледа толку ти фаќа таа лејката што ја носиш на рамења...

Ај биди ми поздравен и стај ме на игнор да не го гнасиме фан клубов со погрдни зборови.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
да не го гнасиме фан клубов со погрдни зборови.

Напишав клучни зборови "ебам" од член @Marquess и излегоа 9 страни само во темава Фан Клуб Интер со реченици кои го содржат зборот "ебам".
Елоквентниот Маркизззз

Интересен избор на бековските позиции на мистер Инзаги,све да му ебам ненормално!
Да му ебам тоа просекот од тренер да му ебам!
3 месеца гол немаат дадено мртвиве,нас за 10 минути не поздравија...
крај!

После ова денес она гомноно жгољаво Санчез несакам веќе да го видам на терен.
Да му ебам се женско што има низ куќа!

Толку е постот.

Све што пипна усташот глуп,се поеба!
Мрш да ти ебам тоа фацата гнасна!!!

Колку топки ќе продаде брозович бе маме му ебам ретардирано!?

Добар Перишич,још болје Брозович,све да им ебам усташко!

Перишич везњак...
Како после да не го мрази човек ова копиле јубенташко?
Племе и семе да му ебам!

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Напишав клучни зборови "ебам" од член @Marquess и излегоа 9 страни само во темава Фан Клуб Интер со реченици кои го содржат зборот "ебам".
Елоквентниот Маркизззз
Ако пцуење по управа,тренер,играчи и меѓусебно вреѓање го ставаш во ист кош,тогаш уште поише ми е жал за екранов по кој ги куцкав буквиве "надмудрувајќи" се со тебе.
Од сеа се што ќе кажеш/пишеш ти си у право,па макар рекол и Адријана Лима е најгрда жена на свет :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Давиде Сантон ја прекина кариерата на 31 годишна возраст.

Од другите вести издвојуваме:

Биасин, инаку интерашки новинар, тврди дека фамилија Жанг почнале со постапки за продажба на Интер.
"The #Zhang family gave Goldman Sachs a mandate to sell the #Inter . Request 1.2 billion. This does not mean that the buyers will arrive "tomorrow", but it is true that the process is triggered. "

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.153
Поени од реакции
10.087
Давиде Сантон ја прекина кариерата на 31 годишна возраст.

Од другите вести издвојуваме:

Биасин, инаку интерашки новинар, тврди дека фамилија Жанг почнале со постапки за продажба на Интер.
"The #Zhang family gave Goldman Sachs a mandate to sell the #Inter . Request 1.2 billion. This does not mean that the buyers will arrive "tomorrow", but it is true that the process is triggered. "

Ај па да си дочекаме и радикален ислам после будизам :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Барела и Дефрај прва постава.
Хандановиќ истотака. :cenzura:

1662821853283.png

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.153
Поени од реакции
10.087
Не знам зошто помислив дека некако ќе му даде шанса на Онана...
Онана го планира у вторник со Плзен, изгледа им попуштаме у Серие А, им го можеме и со послаб голман, еве не знам.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.517
Поени од реакции
6.972
Кој немал време, заборавил, не стасал, имате уште 40 минути до старт. Аптеките уште работат, дијазепамот не е поскапен, спремете се ко што треба, не да ми мрачите тука за апокалипсата.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Кој немал време, заборавил, не стасал, имате уште 40 минути до старт. Аптеките уште работат, дијазепамот не е поскапен, спремете се ко што треба, не да ми мрачите тука за апокалипсата.

Помина кај мене фармацевтот.

20220910_172446.jpg

ио не бриши, легално е тука. Исто ко слика од пиштол во америка да сум стаил.

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.539
Јас со пица и пиво ќе истуркам едно полувреме, и тоа многу им е како играат. Дресот иначе 140 евра го продаваат годинава, плус поштарина, мислам дека комплетно имаат излезено надвор од реалноста...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.740
Дресот иначе 140 евра го продаваат годинава, плус поштарина, мислам дека комплетно имаат излезено надвор од реалноста...
Има и за 90 од тие што се стандардните.
140 мислам се оние идентичните реплики од играчите што носат со оние деталине кои се видливи од близу. (не ми е ова потврдена информација ама нешто така читав дека Најк избација за сите екипи два вида дресови)
Поштарина е у пичку матер скапо. Не се исплати да се нарача од официјалниот фан шоп ако не си во Италија.

Kajgana Shop

На врв Bottom