Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замисли, па уште и за ПЛАТА работат хахаха! Сиротиња смрдлива, ми се гадат...Души мачни, сеуште постојат луѓе кои стануваат рано наутро и одат на работа.
Ова е за нијанса пооригинално од она на DarlingСтанувам во 11ет часот. Доколку моето лице е малку подуено од спиење, се шлакнувам со вода над мијалникот, после прдам и напоредно се згрчувам во лицето, му намигам на огледалото и одма се осеќам подобро. Тоа ми е рутина за пафи лице веќе 18ет години. Имам 37 години, неможам да направам ни 4 стомачни. Наместо со стомачни, утрото ми почнува со крали марко, ждригам длабоко. Не се бричам, не ставам лосион за длабоко чистење на кожните пори. Се туширам за 2 минути и користам шампон од бреза спакуван во 7 литри. На лицето ставам 10 тони Нивеа и сум реди ту гоу.
Постои идеја за Просечниот, никаква апстракција, каде сепак постои вистинсиот јас. Ентитет, нешто реално. Иако неможам да го скријам мојот студен поглед, ти неможеш да се ракуваш со мене и да почувствуваш месо кое го допира твоето, можеби чувствуваш дека нашите животи можат да се споредат. Јас едноставно сум секој втор лик од пастелниот излупен скопски станбен солитер.
Ова е за нијанса пооригинално од она на Darling![]()
Се е до организмот како ќе го навикнеш. Јас ко дете спанко бев, у 11-12 станував, во школо до трет час спиев на последна клупа. Сега па и у 4 сабајле да легнам у 5:30 сум станат. Проблем имам што и да сакам да се вратам на спиење не заспивам.Јас искрено ви се дивам како станувате толку рано... Па јас последно станав во 5 или 6 со моите кога одев во Грција на море па модерно беше во зори да се тргне да се фати денот....
Тајната е во кофеинот.Јас искрено ви се дивам како станувате толку рано... Па јас последно станав во 5 или 6 со моите кога одев во Грција на море па модерно беше во зори да се тргне да се фати денот....
Тоа и го применувам ама тешко станувам. Никад не сум се разбудила без аларм. Никад и пред 1 не сум легнала, не можам да заспијам порано колку и да ми бил напорен денот.Тајната е во кофеинот.