Darling
High Value
Update za Stef, bilder, cripto guru, bugarin, begalec od vojna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вриска дека е морон! Нема мозок . Едноставно е идиот.
Толку е лабилен карактер што за 2-3 години очекувам кече да носи и да вика дек е автохтонен.
Луѓе, никогаш не сум бил близок со него ама ме загрижува. Чичко Анчо добар е? Знае некој нешто за него?
Толку е лабилен карактер што за 2-3 години очекувам кече да носи и да вика дек е автохтонен.
Стеф ако сеуште читаш форум, на мајка ти да и правиме генг бенг цел форум а на тоа украинчето што го донесе со тебе да и правиме фациал 24/7 на смени. Копук татарски.
Абе пустиот е изгорен за пи**а, инаку за троа паричка ако треба и полот ќе го смени.
Боже господе, опортунист кој единствена цел во животот му е да најде шорткат за да се збогати оценет како амбициозен и работлив. Ваквиот тип на луѓе и сопствена мајка би продале за 5 минути слава, тоа му е единствената детерминираност. Кој мајндсет.Да имавте половина од амбициозноста и работливоста на Стефчо, ќе ви цутеше животот. Типот е трудољубив. Патолошки трудољубив. Нека биде и најкич и најчизи створењето у постоење, Стеф заслужуе почит. Да се трудиш да болснеш, волку конзистентно, без ронка умор, треба да си издржливо и детерминирано копиле. 99 отсто од нас ќе ја ставеа јамката на вратот по толку исмевање и други неуспеси. Овој оди напред, учи јазици, отвора канал за криптовалути, се пробива.
Секоја му чест на ликов. Најсериозно.![]()
![]()
Кајгана легенди(Реакција на форумски постови и невистини за мене) #кајгана #кајганафорум
Добредојдовте во ова видео со специјална реакција каде што ќе се осврнам на некои заблуди и невистини за мене кои кружат на форумите на Кајгана. Ќе читам раз...youtu.be