Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Дури со финта (за документи) ќе успее и убава Русинка да ожени.

Не озбилно, секогаш кога ќе влагам во нешто ново и ќе пробувам да се пробијам, ќе помислам он што све напраи без трошка самосвесност и сомневање во себе. Sky is the limit, онака.

Види го бе се облекол како за на пазарче и за до клаџа, каков лик. :pos:

Pogodete koj mi zazvoni na vrata deneska da mi donese burrito :D:D

Pogodete koj mi zazvoni na vrata deneska da mi donese burrito :D:D

Пред едно месец дена лл го видов на точак со плава корпа, ама мислев дека сум се препознал.
Подеми и падови е животиштето.

Му даде бакшиш?
Me fati nespremen, mu dadov peesche ama da znaev deka on ke dojde ke mu go spremev dogeto shto mi ostana. Ke mu se najdeshe.

Пред едно месец дена лл го видов на точак со плава корпа, ама мислев дека сум се препознал.
Подеми и падови е животиштето.
Si imashe on asli zanaet kako day trader i crypto influencer na fejsbuk/yt ama vojnava i koronava sve upropastija :(

Me fati nespremen, mu dadov peesche ama da znaev deka on ke dojde ke mu go spremev dogeto shto mi ostana. Ke mu se najdeshe.

Si imashe on asli zanaet kako day trader i crypto influencer na fejsbuk/yt ama vojnava i koronava sve upropastija :(
Дал отказ, штета, баш денес нарачував храна.

Tolku talenti zbrani vo edno. Nutricionist, trener, bilder, poznat forumdzija, ekonomist, trejder, youtuber ... ali sepak nakraj da se dades za dokumenti. Zivot.
Edvaj cekam da vidam so ke bide the next thing, sekako, so eu papiri.

Tolku talenti zbrani vo edno. Nutricionist, trener, bilder, poznat forumdzija, ekonomist, trejder, youtuber ... ali sepak nakraj da se dades za dokumenti. Zivot.
Edvaj cekam da vidam so ke bide the next thing, sekako, so eu papiri.

Јебач и танчер има заборавено Делеше лекции за заведување своевремено., а беше и латино виртуоз.
Полу-надрвен и разигран Стеф, на увце рецитира одбрани pick-up фрази додека пипка подолго од што предвидува танцовата точка, е нешто што сигурно било интересно за гледање од страна.

Јебач и танчер има заборавено Делеше лекции за заведување своевремено., а беше и латино виртуоз.
Полу-надрвен и разигран Стеф, на увце рецитира одбрани pick-up фрази додека пипка подолго од што предвидува танцовата точка, е нешто што сигурно било интересно за гледање од страна.

Tie dva talenta sum gi propustila, moja greska.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom