Комита Ултрас
Модератор
Feheheherari, aj Leclerc za greskata, ama kade be so toj unsafe release na Sainz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во нокдаун беа не знаеа што им се дешава, добро што успеаа гуми да му сменат.Feheheherari, aj Leclerc za greskata, ama kade be so toj unsafe release na Sainz...
Whatever. Тоа не го менува фактот дека Ферари не се достојни за титула годинава. Мило ми е што направија огромен напредок од претходните сезони, ама им треба уште време и поинаков менталитет. Леклерк премногу грешки прави, нешто што беше типично за Макс пред 3-4 години.Дај бе не рипајте многу без врска, има проблем со педалата за гас, му останува на 20-30%, и претходно се жалеше. УПМ![]()
Па да, меѓудругото и со самото тоа што му оставаат таков дефектен педал покажува дека не се достојни. Ама ова не беше грешка на Леклер.Whatever. Тоа не го менува фактот дека Ферари не се достојни за титула годинава. Мило ми е што направија огромен напредок од претходните сезони, ама им треба уште време и поинаков менталитет. Леклерк премногу грешки прави, нешто што беше типично за Макс пред 3-4 години.
Really?Комотно може да ја угасиме трката. Рб 1-2 победа лагано. Единствено интересна ќе биде борбата за трето место и пласманот на алонсо.
Баксузирав беReally?