Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Аканџи до 2023 има договор.
Загаду е тој без.

baska sto Milenkovic e daleku poneuniverzalen stoper od ona sto moze da go ponudi Skriniar.
Па на 3 позиции има играно, штопер у 4ка позади, десен бек и десен штопер у 3ка.
Не е толку бос играч. Има фалинки ама за ротација е супер.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Milenkovic sekako bese u plan, pokraj Bremer, vidi ni ja klupata prvo i osnovno momentalno kakva ni e, samo Dambrosio e tamu igrac cija pozicija prirodno ne e ni stoper. Zatoa Marota pokraj Bremer saka uste eden stoper, dali Milenkovic ili onoj Akanji koj e sloboden igrac.
Ako Milenkovic vo negovata glava e zamena za Skriniar ondak poleka godinite ocigledno si go pravat svoeto i kaj nego, dementen stanuva, zasto razlikata e vo klasi, baska sto Milenkovic e daleku poneuniverzalen stoper od ona sto moze da go ponudi Skriniar.

Nema nikakva smisla toa, ne veruvam da zabegal ednostavno Marota i toa da go napravi, zaso istoto normalen covek nikad ne bi go naprail. Neka ceka 2023 i togas neka vidi koi mu se opciite za kupuvanje pri nosenje na odluka za zaminuvanje na eden jak igrac, koj i da e. Sezonava toa mu bea Bremer i Milenkovic, Dybala bese bonus ko sloboden igrac, sledno leto tesko da imame vakvi kvalitetni opcii sto uslovno receno ke ni bidat dostapni. Moze nesto slicno ko lani da ni se desi koga ne deka timov imase nesto osobeno jak izbor posle Hakimi i Lukaku.
Клупата, особено одбранбените ни зе катастрофални. Против Монако пробуваше со Дамброзио место Дефрај и Дармијан место Шкриниар, очај невиден. Не еден, двајца ни се потребни.

Ја не викам дека забегал Марота, напротив, да не беше он ние ќе бевме уште полоши. Ама мислам дека нема шанси Интер да плати играч само за на клупа. Она лани со Коре беше исклучок и мислам дека се деси само заради тоа што заработија неочекувано добро на Лукаку.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Клупата, особено одбранбените ни зе катастрофални. Против Монако пробуваше со Дамброзио место Дефрај и Дармијан место Шкриниар, очај невиден. Не еден, двајца ни се потребни.

Ја не викам дека забегал Марота, напротив, да не беше он ние ќе бевме уште полоши. Ама мислам дека нема шанси Интер да плати играч само за на клупа. Она лани со Коре беше исклучок и мислам дека се деси само заради тоа што заработија неочекувано добро на Лукаку.
Моментално информациите се тие, башка ефтина опција е, 14м евра, 15, така нешто, нит има скап договор. Сеа он ако си увртел у глава дека може да потпише у голем клуб и да биде зацементиран у прв тим тешко, не верувам до толку да е убеден дека е добар, едно време посериозно за него загризаа само Вест Хем, таму да, у појакиве тимови ќе си има статус за играч кој ќе ротира, тој му е максимумот сеа.

Башка не заборавај дека и Де Фрај има година до истек на договор, на крај он да не биде продаден летово, не знам ... јер никаква најава нема дека ќе потпише а глупо ќе е за 0 да го изгубат, ко Лацио што направија.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.192
Поени од реакции
10.211
Башка не заборавај дека и Де Фрај има година до истек на договор, на крај он да не биде продаден летово, не знам ... јер никаква најава нема дека ќе потпише а глупо ќе е за 0 да го изгубат, ко Лацио што направија.
Заедно со Мино умреа и сите шпекулации за негов трансфер. А ќе го увалеше у Њукасл место Ботман.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Моментално информациите се тие, башка ефтина опција е, 14м евра, 15, така нешто, нит има скап договор. Сеа он ако си увртел у глава дека може да потпише у голем клуб и да биде зацементиран у прв тим тешко, не верувам до толку да е убеден дека е добар, едно време посериозно за него загризаа само Вест Хем, таму да, у појакиве тимови ќе си има статус за играч кој ќе ротира, тој му е максимумот сеа.

Јас мислам дека ако нашиве догодина можат да го добијат Миленковиќ за џабе, моменталните преговори се за тоа - да не продолжува со нив. Искешираа лани 100 и нешто милиони, имаа финансиски најдобра сезона во последните неколку години и они пак се цинцарат за 5-10 милиони и дозволијада изгубат играчи како Дибала и Бремер. Ете затоа мислам дека нашиве нема ебан денар да фрлат на некој што би бил опција за од клупа кога можат да го земат догодина како слободен играч.
Тотално сум песимист со кинезиве. До пред некое време викав да ги остаиме и да видиме што ќе покажат ова лето, ама единствено нешто што покажаа е колку сме за греота. Екипа како Рома која не игра ЛШ не претрка за Дибала и за мене тоа е еден огромен фејл. Да отидеше во тим како Барса, ПСЖ или Тотенхем ќе разберев, ама Рома која ќе игра ЛЕ? Свашта...

Еве сега некои нови информации се шират дека нашиве понудиле Лазаро за Џимсити. Според мене тој од Дортмунд и ако успеат да го земат Џимсити а догодина кога ќе продаваат некој од Шкриниар, Дефрај, Бастони ќе тргнат на Миленковиќ а ништо чудно и за него да не сјебе некој конкурент ко Наполи или Јуве...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
У Кина изгледа се спремаат за санкции оти ќе одат најверојатно на Тајван(или може само оти се улави) и банките ги држат парите, војската ги чува да не можат граѓаните да си ги повлечат. Од тука и Банкиве го тужат Сунинг за да си ги вратат заемите. Денеска поднеле барање и од судот во Милано да ги замрзне сметките на Сунинг во Италија додека не ги вратат парите.
Жанг е у незгодно, се надевам нема да го упропасти интер со овоа и ќе го продаде клубот, макар да не му даваат добри понуди јако он што се надева, оти знаат дека е у тесно па го чекаат да продаде пошто зашто.
Денеска прочитав дека договориле со Фиорентина 15М за миленковиќ ама Жанг одбил да го одобри трансферот.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.047
Поени од реакции
1.176
Интер - Новара 8:1

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.527
Поени од реакции
7.004
Ја глеав со Ленс прееска, ама кај 60та ја фанав.

Добри беа, се и сешто пробуваа, ќе треба време да се прилагодат. Многу подобра е играта кога имаш двајца напаѓачи напред, не е само Лаутаро заканата па да мора да чекаш средниот ред да притисне.
Лукаку е изгорен да се покаже дека е ист како лани пред да си замине.
Лаутаро играше како у формата декември март, промаши 2 еден на еден со голманот.
Лазаро изигра добро, изненади да не речам, ја мислев Агуме дека е, не ни знаев дека го вратиле тука.

Уште 2 пријателски со Лион следна сабота, после со Виљареал саботата после неа, и после на 13 август почнува калчото у гости со Лече.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.192
Поени од реакции
10.211
Ја глеав со Ленс прееска, ама кај 60та ја фанав.

Добри беа, се и сешто пробуваа, ќе треба време да се прилагодат. Многу подобра е играта кога имаш двајца напаѓачи напред, не е само Лаутаро заканата па да мора да чекаш средниот ред да притисне.
Лукаку е изгорен да се покаже дека е ист како лани пред да си замине.
Лаутаро играше како у формата декември март, промаши 2 еден на еден со голманот.
Лазаро изигра добро, изненади да не речам, ја мислев Агуме дека е, не ни знаев дека го вратиле тука.

Уште 2 пријателски со Лион следна сабота, после со Виљареал саботата после неа, и после на 13 август почнува калчото у гости со Лече.
Имаш среќа што си гледал второ полувреме, а не кога играа Џеко и Кореа у прво :D

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Имаш среќа што си гледал второ полувреме, а не кога играа Џеко и Кореа у прво :D
Реално, замените што влегоа создадоа повеќе шанси од тие што стартуваа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.080
Alexis Sanchez Not Interested In Joining Marseille & Biding His Time As Inter Push To Terminate Contract With Severance Pay, Italian Media Report

Каков крлеж човече, дај бе мрш од клубов очи да не ти гледам, аууууу за инат родено гомно.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
3.699
Кога веќе заради него не го потпишавме Дибала, јас не гледам причина сега да се отарасиме од него, нека продолжи уште една година со нас, што кур, ќе ни се најде како замена...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.952
Поени од реакции
23.808
Интересно. Неаме ниту еден централен бек за на клупа а сите млади на позајмици ги пратија.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
Интересно. Неаме ниту еден централен бек за на клупа а сите млади на позајмици ги пратија.

Нема леб од Зињо, лани пропуштил 22 утакмици на Џенова заради повреда, буквално пола година беше повреден, ако можат да го ухлебат во некоја ваква помалку физички интензивна лига за некој милион, арно.

Kajgana Shop

На врв Bottom