Za Bremer 0 krivo mi e posle Dybala, zasto doaganje na Bremer znacese za timov zaminuvanje na Skriniar, a ne da dojde Bremer i da igra uz Skriniar za zal, iako site go sakavme toa scenario. Prvicniot plan na Marota bese Skriniar aut, Bremer i Milenkovic in, i napred da dojde Dybala, ja bev za ovaa varijanta vo situacija koga morase da se prodava edno zvucno ime, smetav deka vaka dobro ke se zamaskirase toa gubenje na Skriniar i Inter pak ke imaa jak konkurenten tim, narocito navalnata linija.
Propaganjeto na transferot na Dybala mislev moze da se pokrie so nosenje na Bremer bez zrtva, kurac, pak istiot plan si bese na sila, doaga Bremer i si odi Skriniar, i posle nosenje na uste edno ime nazad za rotacija.
Taka da za mene gubenjeto na Dybala e tesko fijasko i nema sansa da go prezhalam ova, prejaka prilika bese i morase da ja dostavat, gubenjevo na Bremer ne vo slucaj Skrinijar da ostane, jedino toa gi vadi od ova vtoro potencijalno fijasko, ostanuvanje na slovakov i prodolzuvanje na dogovorot, ali ako i ovoj se prodade e ondak dnoto e gusnato.
Kako i da e sledno leto ako ne ova ke treba da prodavaat, do togas imame prostor od godina dena koga nadezno ke dojdat novi gazdi koi ke go smenat tekot na nastani kaj nas od finansiska gledna tocka.
Ne mi e realno ova sto site go potcenuvate De Vrij posle lanskata sezona koga ne bese na nivo. Prvo, prva takva sezona mu e vo Inter, vtoro, seuste e u svojot prajm, treto, i Skriniar maka macese prva sezona so Konte posle smena na trener, los bese i ne ni bese standarden prvotimec taa sezona, go nemase statusot na nezamenliv. Da se otpisuva De Vrij na 30 godini a del of fan bazata i da go prai od gomno podole jer ne dosol Bremer e apsurdno i neblagodarno donekade.
Spored Romano se pregovara za nosenje na Milenkovic od Fiorentina, za da se popolni gapot sto postoi na klupa posle zaminuvanjeto na Ranokija, sto e apgrejd vo toj kontekst od lani ako go realiziraat transferov. 2023 mu istekuva dogovor i mislam ima on dogovor so Fiorentina deka moze da si ide ako stigne ponuda od 15m evra, taka nesto bese. Levo se tenki kao kurac, Gosens nema sansa cela sezona da ja izdrzi, mora da se donese nekoja pokvalitetna opcija tamu u slucaj Gosens da ima problemi dali so povreda ili fizicka spremnost, i Inzagi navodno na ova se zhalel posle zaminuvanjeto na Perisic.