Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .

Сопругот на Ненси Пелоси, претседателката на американскиот Претставнички дом, купил акции од производител на чипови во вредност од 5 милиони долари, пред закажаното гласање во Претставничкиот дом за десетици милијарди долари субвенции за индустријата за производство на чипови.

vizioner

АОК демек ја уапсиле

Јас позабегана личност нема видено, дури и Берни заостанува зад неа. Исто вака се сликаше позади една метална ограда, и плачеше демек кога ги гледала децата мигранти што ги одвојувале од родителите и ги ставале у кафези, и после иде кадар зад решетките гола пустина никој нема, штурци свират виолина.

Истите тие кафези што Обама и дедо Џо што ги направија, а му го препишуваа тоа на Трамп.

Не ми се верува на какви кловнови им веруваа Американциве, на оваа забеганава, Хилари, Ненси, Џо, травеститот Мишел, Берни, и останатата превара од луѓе у демократската партија.

Screenshot_4.jpg

Да не заборавиме дека листата на клиенти на Максвел што го посетувале островот на Џефри Епстин сеуште не е објавена иако таа е осудена на 20 години затвор, со цел прикривање на злоделата на цела елита политичари и јавни личности.

Прегледај го приврзокот 339207

Да не заборавиме дека листата на клиенти на Максвел што го посетувале островот на Џефри Епстин сеуште не е објавена иако таа е осудена на 20 години затвор, со цел прикривање на злоделата на цела елита политичари и јавни личности.
Праксата е целосно во духот на новите времиња што ги проповеда лгбтп култот (П е за педофилија). Којзнае мож’ и шеки бил таму, на едукација и запознавање со елитата.

Прецедатели, премиери, министри, банкари, принцови од цел свет госетувале островот.

100% сум сигурен дека има снимки за уценување на пола планета и не би ме чудело или он или она да работеле за некоја служба.

Покрај тоа што има примено 2 вакцини и 2 бустери, Џо е позитивен на Ковид.

Бар нешто доби од арапите Џока, па нека биде и ковид. За нафта го потапшаа по рамо и го пратија да купи цигари

taka vi e koga ne ja znaete razlikata megu bird bath i privlidge scrub....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom