Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 март 2009
Мислења
20.252
Поени од реакции
16.402
Кој глуп муабет.

Без љубчо нема бранко, без бранко нема грујо и без грујо ги нема сегашните куртони. Буквално сите што беа на власт досега работат контра народ и држава се со цел да останат во фотелја и да наполнат џеб. Колку што се криви шарените лопатари толку се и криви лоповите од претходната влада што неможеа да престанат да прават криминал и дозволија сељак од муртино да стане премиер.
не падна Груки поради Крадењето, туку поради руски гасоводи, а во клима на западњачка Хистерична Русофобија, а која трае и ќе Потрае, се додека сериозно не спука

Член од
19 март 2014
Мислења
118
Поени од реакции
333
Kako dozvolija, koj dozvolil?
Daj malce doobjasni okolu dozvoluvanjeto oti mozi nekoj ke si pomisli deka pod dozvoluvanje mislis na toa sto ne gi prekrsija od kjotek sarenite, toest im dozvolija da diveat celo vreme.
Barem jas taka si go sfativ ova tvoe dozvoluvanje :cautious:.
Ili mozebi mislis na nastanite od 27, kao ovie ne im ebaa mater na site vnatre ,posebno na Zaev i so toa dozvolija da stane premier.
Ali ajde da ne spekulirame, ke se doizjasnis valjda sto podrazbirase pod dozvoluvanje.
Груевски и неговата криминална компанија воскресна мртва партија што партали ја направи државата. Незнам што повеќе да објаснувам.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
Како бе вака никој не е крив, сите во подрум биле последниве триесет години. Едни исти луѓе гласаме, исти партии и после не чуди исходот. Па ваљда сме глупи или ни одговарало така. Како излегоа работите мене ми се чини и двете.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Дојди на власт,опљачкај,продај се што ке ти фати рака почнувајки од име и презиме па назад низ историјата и после терај си "бизнис" луксузни коли одмори чуда врагови.Не бе бациња,и да паднат не е тоа ништо,нема леб од тоа.Ке се порадуеме изгубиле ваму,изгубиле таму а они ке си тераат и даље.Јас мислам е редно да почне сезона за отстрел на штетници.Нареди таму од Заев,па Оливер,крмачана Славјанка и бишено Маричич,стрељачки вод,уза зид и бригада иде даље.Бесење или стрелање,дур не заигра Румунската ништо не правиме.Мора жртви да паднат за у иднина да пазат што прават

Член од
2 октомври 2018
Мислења
97
Поени од реакции
204
Груевски и неговата криминална компанија воскресна мртва партија што партали ја направи државата. Незнам што повеќе да објаснувам.
Ништо покриминална од компаниите на Зоки, Рама, Борисов, Ѓукановиќ или било кој балкански владетел. Тоа што преку специјална операција те убедиле дека се бориш против криминал во 2014-2016 со тоа што ќе гласаш за СДС е друга работа. Па дури ни тогаш не победија на избори, туку албанскиот фактор решава кој ќе владее како и до денес.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.695
Сдсм може комотно да се прекрсти во Сфснсм...социјал фашистички сојуз на Северна Македонија

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.135
Поени од реакции
13.261
Сите овие портали што ги објавиле вчера и денес децата што ги бараат од МВР со слики се се и ја шират веста, им посакувам страдања, да горат живи, да имаат бавна смрт како мрежата на А1 за време на концерт во Борис, гробот да им го јадат гаврани и кучиња, од нив ништо да не остане како спомен. Гниди едни мизерни, ако не можат да помогнат со тоа што ќе дојдат на протест, барем нека не одмагаат на луѓето што дошле за некој клик плус, да ви се мочам во тоа порталите и големите сонови да фатите рекламен банер од Моцарт или Пивара.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.863
Поени од реакции
10.834
Сите овие портали што ги објавиле вчера и денес децата што ги бараат од МВР со слики се се и ја шират веста, им посакувам страдања, да горат живи, да имаат бавна смрт како мрежата на А1 за време на концерт во Борис, гробот да им го јадат гаврани и кучиња и од нив ништо да не остане како спомен. Гниди едни мизерни, ако не можат да помогнат со тоа што не доаѓаат на протест, барем не одмагајте на луѓето што дошле за некој клик плус, да ви се мочам во тоа порталите и големите сонови да фатите рекламен банер од Моцарт или Пивара.
Полека… без нервози!
Тоа се десет порталчиња еден човек фирма, ако не го рачунаме и чичко Гугл Транслејт! Неколку пацови х10 порталчиња,партиска директива и копи/пасте цел ден,е тоа ти е целиот наш м*чан медиумски простор!
И Курто и Мурто си ги имаат тие пацови платени на црно со крадени пари.
Туку мене ме чуди зошто и двете страни како договорени ја закопаа веста дека “Професорот” детално знаел за протоколот, а на Тимчо(Тимчо бе!?!) татко му, бил у на Османи кабинетот?!

Еве, ако им треба на некој полигон за тестирање на нуклеарно оружје, подобар полигон од нас нема да најде!
-Ким Јонг чујемо ли се??

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.466
Поени од реакции
9.175
Полека… без нервози!
Тоа се десет порталчиња еден човек фирма, ако не го рачунаме и чичко Гугл Транслејт! Неколку пацови х10 порталчиња,партиска директива и копи/пасте цел ден,е тоа ти е целиот наш м*чан медиумски простор!
И Курто и Мурто си ги имаат тие пацови платени на црно со крадени пари.
Туку мене ме чуди зошто и двете страни како договорени ја закопаа веста дека “Професорот” детално знаел за протоколот, а на Тимчо(Тимчо бе!?!) татко му, бил у на Османи кабинетот?!

Еве, ако им треба на некој полигон за тестирање на нуклеарно оружје, подобар полигон од нас нема да најде!
-Ким Јонг чујемо ли се??
што ти е чудно, овие од ВМРО се против зашто знаат што е преговарано, да не знаеа што е преговарано немаше да бидат против. Како можеа да се против нешто ако не знаеа што е, тие знаат што е таму преговарано затоа и се против.

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.590
Сдсм може комотно да се прекрсти во Сфснсм...социјал фашистички сојуз на Северна Македонија
Па мислиш им е гајле нив како ќе се нарекуваат. Тие име на држава и на народ сменија. Тоа како тие ќе се нарекуваат не верувам дека нешто многу им менува, а не верувам ни на оние што ги гласаат.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.537
Поени од реакции
22.195
Димче ваков бил таков бил, на куре можат да му се фатат. Мицко, во која дупка си скриен?

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Ivan898

they see you, but you don't see them!
Член од
3 јуни 2020
Мислења
411
Поени од реакции
780
После сето ова мислам дека од ЕУ срањето треба да се откажеме.Тој план на Западот не успеа економски да придонесе и да има напредок во држави како Бугарија, Хрватска, Романија, Литванија итн.Гомнава од Сдс мислат дека ке има економски напредок, ке се подобри инфраструктурата, ке има повеке западни фирми, а од амбасадиве им велат дека ако они не ја развијат инфраструктурата дека ке имаат големи проблеми во иднина :facepalm:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.067
Поени од реакции
23.513
E ova bas, okolu voskresnuvanjeto. Toa malce podetalno ako ne e problem.

Член од
24 јуни 2009
Мислења
178
Поени од реакции
350
И вие сте бугари, што се нервирате кога некој ве вика така?
Цела источна збори на бугарски, тоа не може да се крие.
Cccc, na kakov bugarski zboram bre jas moron Eden, vie zborite na meshan jazik, gegi I toski pamtish, mi zbori za albanec kakov e on,a Albancite od albanija gi vikaat planinari.

Kajgana Shop

На врв Bottom