Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.629
- Поени од реакции
- 22.654
Апасиев и го стави на говорница
Не верувам дека ќе заврши седницата денес со гласање. Најверојатно утре или задутре.Денеска ли ќе се гласа за срањето, или само ќе филозофират?
Mnogu ednostavno ke ti odgovoram na prasanjeto so prasanje.зошто не подржуваш насилни протести?
Како мислиш да смениш демократија која забегала во тиранија, со молба и молитва?
Ај објасни ми како тоа така функционира, они ќе изгубат на избори и влада ќе си направат и се ќе си бутнат што им е планирано и наложено. Ниту ќе се замараат со владеење ниту ништо.Само едно ќе кажам пред да отиде денов у курац.
Сите си знаевте и си бевте свесни со која цел доаѓаат во 2017та, потпишување на погубни договори и уништување на државата.
Со таа цел беа создадени 91ва и со таа цел постојат и ден денес. Впрочем тие беа и директните противници против самостојна Македонија и се залагаа за останување во федерација со Југославија.
Сите си го знаевте ова и пак си ги гласавте, мислејќи дека го бирате помалото зло. Водени од емоции и лажни снимки бевте преварени и излажани. Го гласавте Зоран Заев и ете истиот тој црпнат Зоран Заев што ни донесе денес.
100 пати сум кажал тука, дека сум против сите политички партии особено оние кои ги искористуваат патриотските чувства на граѓаните и ги лажат дека се залагаат за некакви Македонски интереси во името на ВМРО и Организацијата, но директни виновници за све она што ни се случува денес сте вие што ги гласавте Сдс во 2016та година, вие што бевте членови на Шарена револуција, вклучувајќи ги и оние од Левица, и вие што дозволивте омразата кон шака луѓе да ни донесе предавник како Зоран Заев.
Затоа денес немој да плачете кога ќе потпишат разни Ш И П Т А Р И, цигани и Турци дека вие сте всушност Бугари. Немој да плачете затоа што вие самите сте си виновни за тоа.
Поздрав до некои подобри времиња Македонци.
Кој дебил издал наредба за воздушно обезбедување со полициски хеликоптер,кога истиот е транспортен
Кој глуп муабет.Само едно ќе кажам пред да отиде денов у курац.
Сите си знаевте и си бевте свесни со која цел доаѓаат во 2017та, потпишување на погубни договори и уништување на државата.
Со таа цел беа создадени 91ва и со таа цел постојат и ден денес. Впрочем тие беа и директните противници против самостојна Македонија и се залагаа за останување во федерација со Југославија.
Сите си го знаевте ова и пак си ги гласавте, мислејќи дека го бирате помалото зло. Водени од емоции и лажни снимки бевте преварени и излажани. Го гласавте Зоран Заев и ете истиот тој црпнат Зоран Заев што ни донесе денес.
100 пати сум кажал тука, дека сум против сите политички партии особено оние кои ги искористуваат патриотските чувства на граѓаните и ги лажат дека се залагаат за некакви Македонски интереси во името на ВМРО и Организацијата, но директни виновници за све она што ни се случува денес сте вие што ги гласавте Сдс во 2016та година, вие што бевте членови на Шарена револуција, вклучувајќи ги и оние од Левица, и вие што дозволивте омразата кон шака луѓе да ни донесе предавник како Зоран Заев.
Затоа денес немој да плачете кога ќе потпишат разни Ш И П Т А Р И, цигани и Турци дека вие сте всушност Бугари. Немој да плачете затоа што вие самите сте си виновни за тоа.
Поздрав до некои подобри времиња Македонци.
Kako dozvolija, koj dozvolil?Колку што се криви шарените лопатари толку се и криви лоповите од претходната влада што неможеа да престанат да прават криминал и дозволија сељак од муртино да стане премиер.
Мислам дека скоро сите без северџаните и онака се откажавме од вентилаторот...Ако помине ова и потпишат за инат ќе купам бугарско знаме и ќе го веам место вентилаторот.
Вие сте се откажале од иднината на Македонија одамна. Тие што им е гајле за иднината на државава ќе го веат вистинското знаме.Мислам дека скоро сите без северџаните и онака се откажавме од вентилаторот...