Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај има да се купи рубикова коцка?

Кај има да се купи рубикова коцка?
Нарачај си од АлиЕкспрес имаш солидни таму и поевтини од тие што можеш да ги најдеш по продавници. Тие тука што ги имам начекано се за украс само, не можеш да ги вртиш ко што треба. Јас со години земам од интернет, би ти ги препорачал Qiyi коцките, одлични се за цената.

Нарачај си од АлиЕкспрес имаш солидни таму и поевтини од тие што можеш да ги најдеш по продавници. Тие тука што ги имам начекано се за украс само, не можеш да ги вртиш ко што треба. Јас со години земам од интернет, би ти ги препорачал Qiyi коцките, одлични се за цената.
Алиекспрес секако е опција... За локално мислев.
Најдов од тие по 100-200ден. кинеските чкартови со лепенчиња во боја кој едвај се вртат.
Сепак барам оргинална или барем добра изработка.
Во Карес имаше као официјални од Legami ама се продале.
А Теа Колорс имаат/ле по цена од 1300ден. - Што е околу 130% поскапо од тоа што би платил некој во САД.

Алиекспрес секако е опција... За локално мислев.
Најдов од тие по 100-200ден. кинеските чкартови со лепенчиња во боја кој едвај се вртат.
Сепак барам оргинална или барем добра изработка.
Во Карес имаше као официјални од Legami ама се продале.
А Теа Колорс имаат/ле по цена од 1300ден. - Што е околу 130% поскапо од тоа што би платил некој во САД.
Ептен скапо ова стварно. Јас кога учев да редам се изнамачив со една таква дно коцка. Инаку кинеските брендови, тие познатите, се едни од подобрите, сум користел и оригинална од Rubik's и беше срање во споредба.

Каде можам да најдам Depakine hrono od 500 mg или Валпроат од 500 мг

ги светев 90 % од аптеките во Скопје , ама нема никаде

Благодарам

Каде можам да најдам вакви батерии во Скопје, нарачав ова од aliexpress ама не дојде со батерии.F1089649-CA74-4AF8-B12F-824B437CB2D8.png

Па стави батерии обично не се вклучени батерите на пратките од али. Пробај фригошоб ,Санмарти,Електро метал..
Премногу зе мали не се ко стандардните батерии што ги гледам кај нас често, затоа прашувам

Каде да најдам бел декоративен камен во Скопје по пониски цени? Ми треба околу 50кг.

Каде во Скопје е најефтино печатење на слики за во албум. Некое фото студио што има коректни цени? За поголема количина станува збор, околу 50.

Каде во Скопје е најефтино печатење на слики за во албум. Некое фото студио што има коректни цени? За поголема количина станува збор, околу 50.
Ima evtini foto studia vo vero jumbo tamu prasaj.

Каде да најдам бел декоративен камен во Скопје по пониски цени? Ми треба околу 50кг.
Pobaraj vo Mr Bricolage , Merkur , Alfi Tehnocentar

Каде се продава вакво нешто? Hot glue gun
Знам дека има на алиекспрес ама ако не е голема разликата на цена би го купил од МК.
1658328029771.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom