Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
По изјавава од Де Јонг, не ми мириса дека сме на добар пат.
Посакувам да грешам.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
И да дојде и играч на сезона да биде, за мене е гомно, штом е во најголемиот клуб нека си седи таму, само нашите да се паметни и да си бараат друг играч

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.915
По изјавава од Де Јонг, не ми мириса дека сме на добар пат.
Посакувам да грешам.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Де Јонг никогаш не криел дека за него Барса е најголем клуб на светот, така да, не ме чуди изјавата. Барса, од тоа што велат нивните финансии, мора да го продаде. Се чини дека проблем е само сумата, некаде 18 милиони фунти е разликата. Очекувам да се најдат на пола пат некаде, особено што засега нема други заинтересирани клубови.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Де Јонг никогаш не криел дека за него Барса е најголем клуб на светот, така да, не ме чуди изјавата. Барса, од тоа што велат нивните финансии, мора да го продаде. Се чини дека проблем е само сумата, некаде 18 милиони фунти е разликата. Очекувам да се најдат на пола пат некаде, особено што засега нема други заинтересирани клубови.
нема други заинтересирани "будали"... Погба vol. 2 loading...

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.915
нема други заинтересирани "будали"... Погба vol. 2 loading...
Пишав и претходно. Единствено нешто што ми дава каква таква утеха дека нема да е флоп е што Тен Хаг има работено со него во Ајакс, и го знае како личност, и на која позиција ке треба да го игра. Ни прв ни последен играч нема да биде што не е во клубот од соништата.

За мене не е невообичаено Барса да е пинакл за многу играчи од Холандија после Ајакс, со оглед на тоа какво наследство има оставено Кројф во Барса, а и тоа што еден куп Холанѓани играа за Барса порано, Kуман, Коку, Клајверт, Овермарс, Зенден, Де Бур.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366

Пропадна и бекчево од повреди.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Со овој или Нунес плус Де Јонг би требало да е ок покриена средината.

20 милиони за Англичанец репрезентативец?! Само нашите не можат да одерат некој и даваат играчи пошто зошто.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.915
Барем нека го пробаат Гарнер во предсезонава. После толку фалење, барем заслужува толку.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Не верувам дека Гарнер е на продажба. Ако случајно е вистина и се одлучат да го продадат, мамичето мајчиноо...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Хендерсон оди на ќе го даваат на позајмица а очајно ни требаат финансии.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Нема нема , ама кога ќе дојдат 4 нови од еднаш има да биде јако

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ама хејт од нас фановите, не е можно, точно се прашувам дали сме фанови или хејтери.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.012
Поени од реакции
10.366
Ама хејт од нас фановите, не е можно, точно се прашувам дали сме фанови или хејтери.
Не е хејт се помиривме со реалноста, верувам дека сите го сакаат клубот само некои од нас не ја сакаат управата на клубот, газдите и начинот на кој се води клубот.

Kajgana Shop

На врв Bottom