- Член од
- 4 февруари 2012
- Мислења
- 5.943
- Поени од реакции
- 5.140
Ја земам сестра ти.Дај кажи што зимаш да пишуваш вакви постови
Ја земам сестра ти.Дај кажи што зимаш да пишуваш вакви постови
Ќе плачеш после за сајбер булинг ко педерче некое.Ја земам сестра ти.
Tууууууууууууууууууууу Марли го има прегорено копчето за пријавувањеЈа земам сестра ти.
Tууууууууууууууууууууу Марли го има прегорено копчето за пријавување![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Она што сега му е потребно на светот е ЉУБОВ, имаме се но ЉУБОВ е единственото нешто што го има премалку денес.
Потребна е ЉУБОВ на секому не само на некому.
За Сале нема секс без љубов.Сале види го, те на светот љубов му фалел, те на Кастиел сестра му ја натакна
Јас го знам од football manager и некни го гледав на Италија дебито.. ИГРАЧИШТЕ! Играта го погоди, све што пиша е така, може и десно крило да игра а по природа е шпиц.Voa Balotelivo gnognto kako i da se vika bi sakal da go soberat, brzo silno, nisko teziste, ne paga ko Diaz, moze da igra AM, ima 18 godini i nema da kosta poeke od 20 milioni.
Sega gledam 2023 mu istekuva dogovorot , ovoj kosta 10, zemi go pusti im go u Monza godina dena.Тешко изборот да падне на него.
За таму ќе бараат нешто поискусно и овој е за трансфер во Болоња, Торино, Сампдорија екипи каде ќе има минутажа и ќе игра без притисок.
Tууууууууууууууууууууу Марли го има прегорено копчето за пријавување![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Од тебе научи да пцуе детето. Не беше такво.Марли не е вагина![]()
Yes but you are a dick bro.Марли не е вагина![]()
Знае сестра тиYes but you are a dick bro.
Штета со интелегенцијата немоем да му помогнем, да мрдне од собна температураОд тебе научи да пцуе детето. Не беше такво.