Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие се од тие што ги набави сдс за нивното членство што си ги делеа по штабови?
Актерот Лео Попович
Дај бе нека ги укине некој овие Бекстејџ, само уништување на мозочни клетки и канцер можеш да добиеш гледајќи ги.
![]()
Автоматски споено мислење:
На многу кратко време се дружев со неа, видов колку е часот и од тогаш ја немам видено. Типката беше психо уште тогаш, имаше многу лични проблеми меѓу кои најголем и беше разведени родители кои не баш се замараа со неа, особено татко и. Можеби тоа и е изворот на проблемите.![]()
Прегледај го приврзокот 334267
Кој и да ја направил оваа слика, срам да ти е. Како смееш да ја покажеш вистината и дволичноста на големите корпорации?
Кој е овој нагузениов ?![]()
Автоматски споено мислење:
На многу кратко време се дружев со неа, видов колку е часот и од тогаш ја немам видено. Типката беше психо уште тогаш, имаше многу лични проблеми меѓу кои најголем и беше разведени родители кои не баш се замараа со неа, особено татко и. Можеби тоа и е изворот на проблемите.![]()
Не се прашувај бате, то јас сум на сликатаКој е овој нагузениов ?
За @Shakespear прашувам.
Како што сум спомнал веќе, ова ти е контра реалноста, каде што ваквите општества се најуспешни и најсреќни.Левицата и целиот спеткар на политички идеологии кои ги привлекуваат се канцерот на светот, и го водат светот кон пропаст.
Не ми се верува глупите бели либерали на што си ги изложуваат децата и дозволуваат пред нивни очи да им се пере мозокот. Очигледно е дека новиот потег на левицата е да се индоктринираат децата на белата популација, да им се наметнат погрешни идеологии и лажни вредности, како би се уништиле цели идни генерации.
Левицата и целиот спеткар на политички идеологии кои ги привлекуваат се канцерот на светот, и го водат светот кон пропаст.
Одбиј сотоно.Како што сум спомнал веќе, ова ти е контра реалноста, каде што ваквите општества се најуспешни и најсреќни.
Пропаст на белата раса во една слика.Одвратни слики.
Не знам кој е поглуп, овој кој си го покажува шупакот или овие кои отишле да го гледаат! Каде е тука уметничката компонента?eve zasto se frlaat pari sega... kondomi, lubrikanti i pederki izlozbi... pak da gi glasate govedata