Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
ОВА НЕ Е ТЕМА ЗА ЛЕТНИ ФИЛМОВИ!
Егзекли. Ова е слободна тема идентична со првата, новогодишна, тема што ја имавме. Што сакате тоа предложувате, нели во склоп со преференците на вашето Дете Мраз, или вo духот на темава Дете Лете.
Дечки и да не дојде до забуна, јас само ја отварам темава, предлозите треба да ги праќате кај @Zlatikevichius. Исто така тајмтејблот може да се договорите како ќе биде, ако не му се свиѓаат на Злате ќе си ги смени.
Правилата:
На секој член (Дедо Лето) што учествува ќе му се додели друг член (Дете Лете) на кој што ќе треба да му даде некаков персонализиран предлог за филм.
Откако ќе го изгледа филмот, Дете Лете ќе напише збор-два во темава дали му се допаднал и кои му се впечатоците од предлогот.
Тајмтејбл:05.06.
Сите заинтересирани членови се пријавуваат во темава до 7 јуни.
08.06.
На 08 јуни со помош на генератор се избираат дедолетовците и истиот ден се известуваат кој ќе биде нивниот детелете.
12.06.
Дедолетовците имаат рок до 12 јуни нивниот предлог-филм да го испратат во инбоксот на @Zlatikevichius, кој потоа експресно ќе биде препратен кај соодветниот детемраз, доколку сакате може да оставите и некој коментар/порака до вашето детелете зошто баш тој филм сте го избрале.
*тој што ќе треба да му предложи филм на Злате,нека го прати во пп кај мене , а после јас ќе му го кажам само насловот.
ПРИЈАВУВАЊЕТО ПОЧНУВА СЕГА ВЕДНАШ! И ДА СИ ГИ ИЗГЛЕДАТЕ ФИЛМОВИТЕ ОД ПРЕТХОДНИТЕ ТЕМИ, ОК?
Ве сакам, позз.