- Член од
- 20 март 2022
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 3.513
Aко налеташ на некое дрво по кое се распоредени новите улоги и работни места, постирај го тука.
И згора на се, не е ништо посебно.Не сум сигурен дека вреди да се троши енергија, време и пари на играч шо очигледно не сака да дојде. Разбирам дека ЕТХ си има идеи и замисли, ама од она што го гледаме ние, играчот не сака трансфер и би бил доста скап.
Најголемиот дел играат за пари. Претпоставувам дека Тен Хаг знае дека овој е професионалец, и дека нема да биде Ди Марија part 2. Од Барселона ке мора да го продадат, без оглед на тоа дали тој сакал или не. Им требаат пари за Левандовски и за да ги регистрираат новите играчи, Алонсо, Кристиансен етц. Де Јонг им е на голема плата. Покрај тоа што сака да остане во Барса, мене ми делува дека не сака да дојде во моментално неконкуретен Јунајтед, каде што други тимови имаат далеку покомплетирани состави, што ми е комплетно разбирливо.
Не сум сигурен дека вреди да се троши енергија, време и пари на играч шо очигледно не сака да дојде. Разбирам дека ЕТХ си има идеи и замисли, ама од она што го гледаме ние, играчот не сака трансфер и би бил доста скап. Ваљда не е само он играч што се вклопува во плановите?
Очигледно сакат да ја формираат управата и тренерскиот тим од старт. Океј е според мене, треба добра основа за да функционира клубот. Не би рекол дека заменик фудбалски директор (или како и да е најправилно на нашки) е непотребен избор. Секако е подобро од one-man-show кое го имаше Вудвард.
Тоа на страна ама ако го донесат ке биде ситуацијата ко со глушецот ДиМаријаИ згора на се, не е ништо посебно.
Немам никаков проблем што носат кадар во управата проплем е што веќе е доцна за такви потези.Очигледно сакат да ја формираат управата и тренерскиот тим од старт. Океј е според мене, треба добра основа за да функционира клубот. Не би рекол дека заменик фудбалски директор (или како и да е најправилно на нашки) е непотребен избор. Секако е подобро од one-man-show кое го имаше Вудвард.
Имаше уште пред 2-3 месеци изјавено некој од англиските новинари дека нема да одат по Тилеманс. Причина - имал слаб work rate.Не знам зошто не се тргне по Тилеманс. Поефтино ќе чини, во ПЛ има искуство, башка ни фали таков профил. Ќе ни остане добра сума за уште еден квалитетен дмф.
Инаку повеќе го преферирам Торес од Тимбер. Може да се разгледа и Бастони од Интер. Леваци, кои се добри во воздушни дуели. Тимбер не сум го следел, но од тоа што го гледам по клипови не ми прави мерак. Нема висина, во воздушни дуели не е доминантен. Голот на Нунез за елиминација против Бенфика во ЛШ е баш по негова вина. Сакам да грешам во оваа проценка и да ме демантира во иднина...се надевам Тен Хаг знае што прави.
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Баш би сакал да го знам скаутот што му ставил слаб work rate на Тилеманс.Имаше уште пред 2-3 месеци изјавено некој од англиските новинари дека нема да одат по Тилеманс. Причина - имал слаб work rate.
Помалце ќе кошта Тилеманс. Околу 30 милиони.Баш би сакал да го знам скаутот што му ставил слаб work rate на Тилеманс.
Автоматски споено мислење:
Леимар 20 мил и Тилеманс до 50 мил толку во дале за Де јонг.
Од сите во Лестер по тремки одиме.
Заборавив да спомнам ни се враќа уште една примадона од Бразил ни таму не го сакаат.
ФК Линкување.
Загарантирано место стартер не смее да има никој. Кој сака нека е, а посебно не вакви мочковци кои имаат одиграно се на се 2 сезони поозбилни утакмици. Место за стартер ќе си го изборат на терен откако ќе дојдат.Во превод, сакам да сум стартер ако веќе одам во ЛЕ клуб.