Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
8 мај 2022
Мислења
551
Поени од реакции
1.617
Загарантирано место стартер не смее да има никој. Кој сака нека е, а посебно не вакви мочковци кои имаат одиграно се на се 2 сезони поозбилни утакмици. Место за стартер ќе си го изборат на терен откако ќе дојдат.

Освен Нуњез, ниту еден од овие немам желба да го видам во Јунајтед. Дајте бе нека бараат играчи кои прават разлика, не вакви ни мои ни твои играчи.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Освен Нуњез, ниту еден од овие немам желба да го видам во Јунајтед. Дајте бе нека бараат играчи кои прават разлика, не вакви ни мои ни твои играчи.
Нема многу опции. Рајс нема шанса ова лето, тоа е веќе дефинитивно. Де Јонг е желба на Тен Хаг. За стопер исто нема некоја топ опција. Овој Тимбер го сакаат најверојатно затоа што можи да игра и на десен бек.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Наброј 4 такви играчи кои би дошле во Јунајтед?

Член од
8 мај 2022
Мислења
551
Поени од реакции
1.617
Нема многу опции. Рајс нема шанса ова лето, тоа е веќе дефинитивно. Де Јонг е желба на Тен Хаг. За стопер исто нема некоја топ опција. Овој Тимбер го сакаат најверојатно затоа што можи да игра и на десен бек.
Тогаш барем десно крило нека донесат, да не крпиме пак. И ДМФ МОРА да се донесе, Де Јонг не е ДМФ. Нуњез е одличен играч, но што ќе правииме со Роналдо и Нуњез во тимот, нема шанса двата да играат заедно? Пак ми се чини дека се нема никаква стратегија при купувањето, ама еве да им дадеме шанса.
Автоматски споено мислење:

Наброј 4 такви играчи кои би дошле во Јунајтед?
Јас би одел по Антони или Педро Нето за десно крило, Бисума или Невеш во средината, за десен бек врска немам, не ми текнува на ниту еден во моментов, а очајно треба да се купи. Штопер не би купувал, има Јунајтед доволно квалитетни штопери, само не добиваат никаква заштита од средниот ред.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Тогаш барем десно крило нека донесат, да не крпиме пак. И ДМФ МОРА да се донесе, Де Јонг не е ДМФ. Нуњез е одличен играч, но што ќе правииме со Роналдо и Нуњез во тимот, нема шанса двата да играат заедно? Пак ми се чини дека се нема никаква стратегија при купувањето, ама еве да им дадеме шанса.

Јас би одел по Антони или Педро Нето за десно крило, Бисума или Невеш во средината, за десен бек врска немам, не ми текнува на ниту еден во моментов, а очајно треба да се купи. Штопер не би купувал, има Јунајтед доволно квалитетни штопери, само не добиваат никаква заштита од средниот ред.
Во право си за ДМ, ама откако станаа недостапни првите 3 опции (Рајс прескап, Чуамени во Реал, и со Филипс изгледа ништо штом се спласна шпекулациите во последно) не спомнуваат повеќе ДМ.

За Нуњез не би се сложил. Очајно треба уште еден шпиц и тоа беше јасно уште пролетта дека ќе се носи шпиц ова лето. Таму го има само Роналдо кој има 37 години, треба скроз да се ненормални да се ослонат само на него. А се надевам дека и порационално ќе се користи Роналдо оваа сезона.
Доколку се врати и Грунвуд ќе биди солидно покриен нападот.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.018
Поени од реакции
10.366
Загарантирано место стартер не смее да има никој. Кој сака нека е, а посебно не вакви мочковци кои имаат одиграно се на се 2 сезони поозбилни утакмици. Место за стартер ќе си го изборат на терен откако ќе дојдат.

И Торес и Тимбер нема никакви шанси да ги купиме или едниот или другиот.

Доколку се врати и Грунвуд ќе биди солидно покриен нападот.
Не би рачунал на Гринвуд и да се врати се сомневам дека ќе биде истиот.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Десно крило најмалку е веројатно дека ке се носи играч, Еланга, Санчо, Рашфорд, Амад најверојатно ке добие прилика, плус можно е и Гринвуд да се врати

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.018
Поени од реакции
10.366
Десно крило најмалку е веројатно дека ке се носи играч, Еланга, Санчо, Рашфорд, Амад најверојатно ке добие прилика, плус можно е и Гринвуд да се врати
Од овие што ги спомна може да крпиме само никој не ја присвои таа позиција.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916

Тренерот мора да биде способен овие играчи да ги крене за едно ниво погоре од она на кое што играат за да не би се треселе на секој трансфер.

Член од
8 мај 2022
Мислења
551
Поени од реакции
1.617
Еланга е солиден, ништо повеќе од тоа, Санчо очигледно ќе биде прв избор за лево, Рашфорд е очаен на десно крило, а Амад може да добие шанса во Шревсбери.

Тренерот мора да биде способен овие играчи да ги крене за едно ниво погоре од она на кое што играат за да не би се треселе на секој трансфер.
За штоперите зворуваш, не те разбрав?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.974
Поени од реакции
23.159
Стварно незнам што се запнува по играч кој 3 пати те одбива.Тури му пепел има други.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Тек утре е 1ви Јуни и има допрва да се разгори пазарот. Јас типувам дека обавезно ќе потпишат дмф и тоа може да изненадат со еден од Канте или Касемиро. Трета опција мислам може да биде Бисума од Брајтон.
За нападот, 90% сум сигурен дека ќе биде Нунез, пошто досега не запна некој клуб посебно. Сити, Реал и ПСЖ се покриени на тие позиции. Барса немаат пари, а не верувам да оди во Италија или Германија. Едино може да прават проблем ако се вклучат во трката Челзи и Ливерпул. Може дури и Левандовски да испадне опција, ако не се средат Барса со парите. Но тоа пак би било краткоточно решение пошто човекот има 33 год и не верувам дека може да го издржи пеколното темпо во ПЛ и ете ти пак Фалкао, Ибра, Кавани случај.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448

Јас не сум баш сигурен дека Роналдо ќе остане. Ако има шанси да оди во ЛШ тим ќе оди, без двоумење. Типувам на Баерн, ако си оди Лева како што се шпекулира. Па и да остане Роналдо, нема зијан од Дарвин.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.018
Поени од реакции
10.366
Тек утре е 1ви Јуни и има допрва да се разгори пазарот. Јас типувам дека обавезно ќе потпишат дмф и тоа може да изненадат со еден од Канте или Касемиро. Трета опција мислам може да биде Бисума од Брајтон.
За нападот, 90% сум сигурен дека ќе биде Нунез, пошто досега не запна некој клуб посебно. Сити, Реал и ПСЖ се покриени на тие позиции. Барса немаат пари, а не верувам да оди во Италија или Германија. Едино може да прават проблем ако се вклучат во трката Челзи и Ливерпул. Може дури и Левандовски да испадне опција, ако не се средат Барса со парите. Но тоа пак би било краткоточно решение пошто човекот има 33 год и не верувам дека може да го издржи пеколното темпо во ПЛ и ете ти пак Фалкао, Ибра, Кавани случај.
На 10 ти почнува трансфер периодпт не на 1ви. Ќе трае до 1ви септември 23 часот.
Така да ќе почекаме уште троа. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
За штоперите зворуваш, не те разбрав?
За сите играчи комплет, и тие што ги имаме, и тие што ке дојдат. Де Јонг е потенцијал, но да биде на ниво Де Брујне да кажеме, ке треба и тренерот да му помогне.

Kajgana Shop

На врв Bottom