UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 април 2018
Мислења
2.112
Поени од реакции
4.104
Полош настап во финале на Лш од овој Кеита не сум гледал.

Судијата беше феноменален, не наседнуваше на глумење воопшто, алал да му е.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Секоја чест за Винициус, заслужи детето, и општо Реал после сите пресврти во нокаут фазата.
Ливерпул нека се обесат на првата бандера во Париз, после толку пување на Салах можи комотно од ајфеловата да се фрли, она ке му напрајме на Реал тоа ке му напрајме, куро му го навинавте да ми прости рајата тука :)
Види го шо вика сега https://www.sport.es/en/news/real-madrid/thibaut-courtois-now-i-am-on-the-good-side-of-history-13720130

After the loss in 2014 I'm on the right side of the history. Честитки ова беше историска и највозбудлива лш кампања на Реал МАдрид, треба документарец да се сними

Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.182
Cestitki za real. Si ja privatiziraa ligava, koga sakaat osvojuvaat. Iako bev za liverpool, mnogu mi e merak sto real im go usra denot na site napatenici sto setaa so dresovi barsa denes niz paris. Mozda 50tina vidov, nema nisto poloso od barsa fans vo svetot na fudbalot. Vo pabov kaj sto gledav imase edni sto probaa da vikaat barsa barsa, instantno bea odjebani od pijani skauzeri sto zborat angliski na nivo na Albanec od sar planinsko selo.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.697
Поени од реакции
115.424
Капа доле за Реал Мадрид, наклон до под за сите до еден, од тренер преку играчи па се до косачи на трева и шофери. Од сите екипи во нокаут фаза беа послаби и со сите пројдоа, тоа е карактер на голем клуб и шампионски менталитет. Алал вера, презаслужена титула. Честитки на сите освен на Мите.

Kajgana Shop

На врв Bottom