UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Па и ова англичаниве, ќе глумат моралисти кај нив дома, не прават проблеми, театарска публика, и чим излезат надвор од Англија излегува дивјаштвото од нив
И дома биле дивјаци, ама Меги ги потсредила.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.307
Тамам пивото да се доолади.

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Службена за Реал :icon_lol:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.894
Да не глумам сезнајко, но веројатно со повеќе и поголеми прстени околу стадион ќе го решиле ова.

Се сеќавам на слични сцени на Македонија-Хрватска. Но таму влегоа и тие со карта, бев некаде помеѓу запад и југ, некои и со тепање си се изборија за место.

Најинтересна сцена ми беше на пријателскиот натпревар помеѓу Македонија и Црна Гора. Се реновираше уште стадионот, беа пуштени карти само за северна, но иако беше полупразна, немаше карти. Некоја ујдурма направи ФФМ.

Почнавме на јужна да ја прескокнуваме оградата, додека не се најдоа некои поспособни некако да го отворат влезот. До полувреме дојде полиција и што ти знам кој, мислев ќе падне пендрачење, само не замолија да се префрлиме на северна.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ај додека трае паузава, објасни зошто си на страната на Ливерпул во случајот со финалето 1985 на Хејсел...
Неубаво веројатно се изразив. На страната на Ливерпул на Хилзброу и навивачите (воглавно оние на Јувентус) на Хејсел, во однос на обвиненијата и државната тивка опресија во случаите.

Поентата ми е, симптоматично и неодговорно однесување од навивачите на Ливерпул.
Подобро да се одложи целосно, само да се избегне трагедија.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.765
Поени од реакции
5.744
Крајно интересно и неизвесно финале.

Kajgana Shop

На врв Bottom