Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Да те потсетам дека Лаутаро не доби директен црвен со Јуве или барем мораше втор жол да добие? Утакмица која ја добивте и фативте залет после мизерната форма што ја имавте?
Не требаше и ае не ме умарај, ќутиш цела сезона и сеа ко путе некое провоцираш и измислуваш муабети.

Така е. Гледаш се знаеш како ќе биде. Да ни кажеше бар порано да уплатевме нешто. Ова судииве само ни помагаат.
Па вие на Интер имавте уплатено, федерацијата ги турка нели. Што фајде ако ве просветлев?

Не требаше и ае не ме умарај, ќутиш цела сезона и сеа ко путе некое провоцираш и измислуваш муабети.
Ахам, доброоооооо, значи со Јуве не било помош ама ќе ги игнорираме Торино и Емполи? :icon_lol:

Иначе не ќутам бро ама не сме се запраиле муабет пошо некако ми исчезнаа форсовите и замарантките у групна порака последниов месец па затоа имаш таков впечаток.

Еј не ми се верува што прочитав, Стек-кобе обвини некој друг член за провоцирање и измислување муабет, мош е време да падне пак форумов.

Последно уредено:
Родител: "Што плачеш сега?"

Дете: "Не плачам" (се слуша шмркање на мрсули и цвилење)

Р: "Ај, престани, да не те истепам, па да има зашто да плачеш!"

Д: "Никој не ме сака, секогаш сте на страна на брат ми" :place:

Ваков е муабетот за судењето со навивачите на Интер.

Прво вие вратете ги трите бода против Аталанта па после ние бодот со Торино, к?
И да судеше фал пак ќе освоевме три бода, ама ај ќе ги вратиме сите три ако ни ги вратите трите со Специја, едниот со Наполи и двата со Удинезе.

Плачењето на Дибала ќе изгуби секаква смисла доколку отиде во Интер.

Толку емоции за клубот кој го напушташ и навивачите, за да отидеш кај нивните најголеми ривали!? :D

Плачењето на Дибала ќе изгуби секаква смисла доколку отиде во Интер.

Толку емоции за клубот кој го напушташ и навивачите, за да отидеш кај нивните најголеми ривали!? :D
Imashe nekoj pishano na tviter "tolku go saka Juve shto ne mu se igra za niv pod 10 milioni". Podobro objasneto zdravje.

Дибала ако сака нека иде у Интер, само у Милан нека не дојде. Нема збор за неговата игра дека е одлична, ама човекот има 10 текми изиграно у последни 2 години.. а и плус платата му е огромна, нека крши глава.

Дибала ако сака нека иде у Интер, само у Милан нека не дојде. Нема збор за неговата игра дека е одлична, ама човекот има 10 текми изиграно у последни 2 години.. а и плус платата му е огромна, нека крши глава.
31.jpg
...

Па нели беше готова работата за у Интер со Дибала? Глеам сеа Тотенхем, Рома, Милан

Клуб од ПЛ не знам дали ќе може да го потпише поради тие имиџ правата што ги има.

2020/21 му беше лоша сезона, а го избраа за најдобар играч.
Само 14 натпревари во прв тим и смешни 5 гола.
Оваа сезона нешто подобар, но како и да е за без пари и толку да изигра ќе се исплати на било кој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom