Eurovision Song Contest (официјална тема)

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
349
Поени од реакции
506
Фо-рум-џи-ја мо-ра би-ти му- дар :roker:
бити мудар бити мудар :oleee:
бити бити бити....:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

Ебате песната, цел ден само бити, бити, бити, ми се врти вглава.
Ебате сцената, леген, боросани, пешкир....
Ебате текстот глупав...

Зарем од толку прекрасни вокали, убави песни, убави девојки, вам ви се допадна Констракта!???
.
:confused:
Тачно @topol pozdrav eden песната на констракта не ја рачунам за песна дотичната рецитира не пее нема мелодија изиграва философ со текстот in corpore sano а у србија најголеми звезди им се карлеуша цеца и остали прочуени уметници:pos:.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.074

Ебате текстот глупав...

Зарем од толку прекрасни вокали, убави песни, убави девојки, вам ви се допадна Констракта!???
.
Форумџика мора бити здрава, бити здрава, бити здрава...
А бидејќи форумџиката не е здрава, треба да иде да се лечи.

Големата поздрав еден топол со извонреден сенс за уметност најде да и паметува на Констракта за тоа што е уметност, а што не.
На еден од најголемите уметници во регионот, а воедно и најскромен.

Ова би било парадоксално исто како јас да земам да му паметувам на Раде Михаиловиќ Точак дека не знае да свири на гитара и јас да му кажувам како треба да свири гитара.

Бидејќи е очигледно дека немаш чувство за што е непријатно за читање, тешко на нас што ни се случува трансфер на блам или што би рекле Генерација Z - кринџ.

Путине до каде стаса со бомбите? Пуштај ги веднаш брате мој и немој воопшто да не жалиш.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.786
Поени од реакции
8.205
Коментаторот на украинската телевизија ја коментира Евровизија од бомбардирано студио.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Украинциве ги бивало за пропаганда ептен. Баш го гледав спотот со песната што победила вчера, дали Стефанија е рандом име или има некои скриени пораки како Степан Бандера? :)

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.207
Украинциве ги бивало за пропаганда ептен. Баш го гледав спотот со песната што победила вчера, дали Стефанија е рандом име или има некои скриени пораки како Степан Бандера? :)
Стефанија се викала мајката на пејачот.

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Колку и да влијае политиката, сепак дечките не беа лоши и стварно имаа добра, интересна и разиграна песна, бар по мене. Интересен склоп на фолк и рап или што и да е

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.591
Поени од реакции
37.519
Стефанија се викала мајката на пејачот.
"Stefania" своим звучанием напоминает популјарныј гимн националистов "Батько наш Бандера". Только в этој песни поётсја про "Стефанију-маму".

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.746
Поени од реакции
26.735
Песната Батко наш Бандера од каде што краделе Калуш :

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.889
Поени од реакции
36.992
I'm up in СпЕјс, Мен...
Русија на кое место заврши?
На 41.
Во финалето на Видбир, украинскиот избор, при настапот на Калуш Оркестра ја покажаа Стефанија. Подоцна, кога го едитираа настапот за да го постават на официјалниот ESC youtube, го едитираа тој сегмент и ја тргнаа. Инаку - Kalush немаа направено спот за Stefania. Како спот беше поставен настапот од Видбир. Спотот што си го гледал излезе деновиве.

Член од
25 март 2009
Мислења
150
Поени од реакции
641

Ебате текстот глупав...

.

Во право си.

Тој делот со вртење раце не го разбирам. Таквото вртење на раце се покажува кон личност ако сакаш да му речиш ти си ненормален, баш така ги вртиш рацете.

Од една страна пее бити здрава, а со раце покажува бити ненормален. :confused:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.207

"Stefania" своим звучанием напоминает популјарныј гимн националистов "Батько наш Бандера". Только в этој песни поётсја про "Стефанију-маму".
Screenshot_20220516_115114.jpg

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.336
Поени од реакции
10.207

По мое оваа требаше да биде во топ 3.
Песната на Швајцарскиот пејач мене ми беше фаворит, прекрасна балада..но џабе, гласањето беше по сосема други норми, а не по квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom