Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прекрсти се вечерва пред да заспиеш, за да не ти излева сатанава у сон.Прегледај го приврзокот 332110
....после што го фрли македонското знаме го направи овој гест!
Прегледај го приврзокот 332111
Љубопитен народ, сакале да проверат дали убаво ги измила рацете.Констракта со 130к views youtube остали едвај 30к.
Незнам за нив ја очекувам да ми ги наполнит џебојвеЉубопитен народ, сакале да проверат дали убаво ги измила рацете.![]()
Да победи во сабота?Незнам за нив ја очекувам да ми ги наполнит џебојве
Да се десит то ќе ми дојт ко К-15Да победи во сабота?
...кој прави лошо и кој има гревови нека се плаши, јас не реков дека девојчето е ,,сатана,, ти тоа го измисли сега, јас реков дека направила гест што е на ѓаволот и сатаната, песната не и беше металика стил ниту рокен рол, ниту пак настанот не е некој концерт на металика, така да чисто невкусно од неа, па одозгора со претходно фрлање на знаме, за да направи со двете раце таков гест и искривена уста, што утна утна, не сум јас крива што сум ги искажувам недостатоците, треба да мижам ли?прекрсти се вечерва пред да заспиеш, за да не ти излева сатанава у сон.
треба да не се бавиш со тема “музика”, тоа се според тебе недостатоци....кој прави лошо и кој има гревови нека се плаши, јас не реков дека девојчето е ,,сатана,, ти тоа го измисли сега, јас реков дека направила гест што е на ѓаволот и сатаната, песната не и беше металика стил ниту рокен рол, ниту пак настанот не е некој концерт на металика, така да чисто невкусно од неа, па одозгора со претходно фрлање на знаме, за да направи со двете раце таков гест и искривена уста, што утна утна, не сум јас крива што сум ги искажувам недостатоците, треба да мижам ли?
што треба да направи според тебе водителкава? да сврши у гашти како србиве на еуроспорт за новак?Приметивте водителкава не се замара со Македонија и Андреа?
Е до толку е дојдена работата меѓу МРТ и Андреа.