Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Андреа си испеа точно, малку зарипната во гласот но сепак беше точна во пеењето за разлика од другиве кој ги слушнав.
Штета шо песнава е многу репетитивна и досадна, да не речам клише.
Тоа го викаат уште од кога беше избрана (т.е од претходно), сега ако не се пласира во финале, сите ќе викаат абе требаше Суперменот да го пратиме..

Тоа го викаат уште од кога беше избрана (т.е од претходно), сега ако не се пласира во финале, сите ќе викаат абе требаше Суперменот да го пратиме..
Суперменот ти е мајтап песна, по некоја случајност ништо чудно и да успееше со оглед на фактот шо и самава евровизија стана мајтапвизија.
Во секој случај катастрофални 5 песни имаше македонското жири одбрано, едино Фловерс имаше некој квалитет како песна за балада, друго све срање.
Мислам дека имаме потенцијал во иднина да пратиме квалитетни песни со етно елементи како во стилот на Српската Зорја доколку сакаме некој резултат.

IMG_20220512_215526.jpg

... Андреа не беше лоша, но не беше и добра,

IMG_20220512_215727.jpg

само на крај ептен исфалшира на зборот ,,бејб,,,

IMG_20220512_215734.jpg

а песната некако ниту певлива ниту остава некоја позитивна емоција, тешка за слушање,

IMG_20220512_215635.jpgIMG_20220512_215821.jpg

... стајлингот делумно ми се допадна, делумно не, премногу покриена со долг мантил и смешен крој како вазна, а и чизми што ли имаше како обувка, требаше предниот дел поотворен да биде да се види поубаво телото што не и' беше лошо.

IMG_20220512_215607.jpg

...и за крај требаше барем една строфа на македонски јазик, тоа важи за сите, како да ја преставиме Македонија чисто на англиски јазик?

Финска ме разочараа со гласот, премлаки беа. Појако звучат на Јутјуб. :(

Ќеф ќе ми направи Литванија да победи, другото пиши пропало со тие џипси арапски мелоси или досадни бит тракички.

И мене ми е Литванија фаворит, заедно со Србинката и Шведска. Највпечатливи ми се некако, сѐ друго е веќе видено.
Андрушка солидно испеа, ама што беше со пафтањето на раката? Мислиш воздухот го удира...
Водителкава никогаш повеќе да не се појави на Евровизија. Одбивна е...
Автоматски споено мислење:

И Естонецот е добар.....

И Финска се кул

И мене ми е Литванија фаворит, заедно со Србинката и Шведска. Највпечатливи ми се некако, сѐ друго е веќе видено.
Андрушка солидно испеа, ама што беше со пафтањето на раката? Мислиш воздухот го удира...
Водителкава никогаш повеќе да не се појави на Евровизија. Одбивна е...

И Естонецот е добар.....

И Украина ја заборавив. Стефанијааа моме Стефанијааа :D

Вака така, ама стварно сум возбудена и сакам Андреа да влезе у финале..стискам палци:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom