UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.365
По најтешкиот пат. Ги исфрлаш ПСЖ, Челзи, Сити, меѓу првите фаворити за освојување. И тоа на среќа.
Откажете го финалето и дајте ни ја уште сега титулата... Океј? Океј. Фала.

А, да... и златото за господинот Карим!

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Пехехеххеехехеххехеп ајде ако потроши уште 3 милијарди за трансфери може ќе освои некој трофеј. Дон Карло е тренериште!!!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.080
Поени од реакции
19.473
Колку ти е само криво што со твојот мизерија клуб никогаш нема да го доживееш ова. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Мојот клуб не го менвам и за сто ваши титули и финалиња, мизерни сте вие шо играте финале во ЛШ а во уста ви е Атлетико ама ти си знајш голем си.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Каков гнасен тим е ова реал мадрид.
Сисај гаааа

Многумина ќе ни замерат дека не сме биле доминантни на ниеден натпревар, ама играеме против ПСЖ, Челзи, Сити, а сега следно Ливерпул. Како да си доминантен коха секоа од виа екипи има екипа јака колку нашата, па и помоќна?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.468
Поени од реакции
14.907
Еве, јас сум исто на мислење дека Реал има "незаслужено" и на "среќа" само минус 1. Ако некој верува дека овој резултат, што го има Реал на гостински терен, е реален сооднос на квалитетот и прикажаното на терен, плус нели искуство и победнички менталитет, тогаш верува дека Реал има и големи шанси за да помине понатаму.

Како што пишав, јас мислам поинаку, па еве нека се јави тука некој од другата страна, да уфрлиме во игра и некој денар, па да видиме тогаш кој навистина мисли дека е "среќа", а кој "квалитет".

Имали некој спремен за кладење? :D
Кој ви е крив кога се плашите.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.490
Ливерпул води 3-0 на полувреме, Реал дава 3 гола во 6мин. Ливерпул промашува во продолженија 576 зицери и се оди во пенали. Салах утиња и Реал е шампион со три шута.
Истанбул се повторува.

Да не биде не сум ви кажал.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Какви пички се¹ овие Сити, се да им ебам.

Против Реал бев и со Челзи и со Сити и двете ги тепаа на некој неверојатен начин. Во финале принудно ќе мора да сум за нив, така да... честито пораз. :P

Член од
5 март 2018
Мислења
17.080
Поени од реакции
19.473
Каде бе со вакви падавичари фудбал ќе играте, Грилиш ванаби Бекам, Стерлинг шо трча како балерина, Зинченко :facepalm:
Мрш, и до тука му е многу шо стигнаа, преценети Англиски гомна.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Разликата се состои во тоа што играчите на Реал, на клупа и на терен, со милион победи и трофеи позади себе, кубат коси, паѓаат на земја, не можат да гледаат што се случува на терен, горат од желба да играат ново финале. Бензема го гледаш до Анчелоти, небаре 18-годишник.

Од друга страна, ги гледаш оние на Сити, мислиш браќата освоиле брдо титули и тие имаат 13 во ЛШ, па сега не им се игра, заситени се.
Е толкава е линијата помеѓу финале и распад во последни секунди, толкава е линијата, на крајот на краиштата, помеѓу голем клуб и клуб како Сити.

Реал заслужи финале. Ова на Родриго беше далеку од среќа. Родриговото беше ала Рамос во пресилните сезони на Зидан во ова натпреварување. Менталитет, грб, излитено или не.
Тоа претходно, беше среќа, во онаа друга смисла и нема пласманот во финале тој факт да го промени. Го игнорирале тоа навивачите на Реал или не.

Сега да му земат уште на Ливерпул скалп во Париз и да залечиме рани.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Мојот клуб не го менвам и за сто ваши титули и финалиња, мизерни сте вие шо играте финале во ЛШ а во уста ви е Атлетико ама ти си знајш голем си.
... рече личноста која пред пет години навиваше за Челзи.. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom