UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Zasluzeno finale. Villareal gi unisti vo prvo poluvreme, steta sto im padna intenzitetot vo vtoro. Verojatno izdisaa, ako pak bese takticka "prodefanzivna" igra na Emeri, neka se obesi. Vaka da go imas Liverpul vo raka i takticki da preformuliras treba da si genije(nesto sto Emeri vo minatoto i go pravese). Vo Europa liga so timovi od ponisko nivo proaga, protiv najdobrite treba da te sluzi ogromna sreka.
Zaebite golmanot, golot bukvalno im visese, samo prasanje na vreme bese koga ke poentiraat.
Liverpul e mnogu cudna ekipa, vakvi lapsusi im se slucuvaa na pocetokot na sezonava. Dali e zamor vo prasanje ili pak teskiot raspored bo ligata, koj bi znael. Tesko deka ke teraat do kraj vaka na 3-te fronta. Mi se cini deka poleka pagaat od forma i deka ke kiksaat vo ligata narednive kola a i FA kupot vo ovoj zbien raspored.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ако изиграат прво полувреме со Сити?!, како против Виљареал, тешко дека би се вратиле во мечот како против Виљареал.
Па мислам дека не би си го дозволиле тоа. Ипак малце поопуштено влегоа дека имаа предност ама се консолидираа. Секако нема да е исто против Сити/Реал ама спеак.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Тоа со името беше пишано пред неколку страни на оваа тема ако не се лажам, сите добро знаеме зошто, можеш да се вратиш назад ако не се избришани мислењата да се потсетиш малку. Не ми беше целта да навредувам, само се повикав на муабетот од тогаш.

И се враќаме на истото, дека сакаш да чепкаш други членови, ама кога ќе ти се врати со иста мера плачеш.

И не, не мислам дека ќе постигнам нешто, знам дека ова е само бесцелна комуникација. А тоа што ќе изнапишеш фенси зборови и бесмислени компарации не те прави многу паметен. Ќе ти кажам уште еднаш, не си земај сѐ при срце, не се врти сѐ околу тебе.

Завршувам тука, не сакам да се расправам затоа што знам дека нема да се разбереме, а и офтопик сме и веројатно ќе нѐ банираат.

...и нормално сега, чекор назад. Ама не мислев така, ама другите, јас само се повикав. На што си се повикал бе? :pos:
Многу јасно знаеш што правиш. Суптилно, така тенденциозно, говнарски, не знаеш подалеку од генеричките постови тука и ајде да се обидеш на другиов начин. Може ќе биде успешен. Јас ти кажав дека е срамота да се курчиш на таа победа (а не да не се радуваш или дека Ливерпул не заслужи финале, напротив), а ти ја сведе дискусијата на лично ниво. Ене погоре, ѕирни си слободно.

Со една рака го држам телефонот, со друга барам влажни марамици на вц-шолја. Какви црни фенси зборови, најобично куцам, онака баш. Не си давај на значење многу.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Zasluzeno finale. Villareal gi unisti vo prvo poluvreme, steta sto im padna intenzitetot vo vtoro. Verojatno izdisaa, ako pak bese takticka "prodefanzivna" igra na Emeri, neka se obesi. Vaka da go imas Liverpul vo raka i takticki da preformuliras treba da si genije(nesto sto Emeri vo minatoto i go pravese). Vo Europa liga so timovi od ponisko nivo proaga, protiv najdobrite treba da te sluzi ogromna sreka.
Zaebite golmanot, golot bukvalno im visese, samo prasanje na vreme bese koga ke poentiraat.
Liverpul e mnogu cudna ekipa, vakvi lapsusi im se slucuvaa na pocetokot na sezonava. Dali e zamor vo prasanje ili pak teskiot raspored bo ligata, koj bi znael. Tesko deka ke teraat do kraj vaka na 3-te fronta. Mi se cini deka poleka pagaat od forma i deka ke kiksaat vo ligata narednive kola a i FA kupot vo ovoj zbien raspored.
Офанзивно ми се многу моќни Пул за да издишат. 6 играчи + Боби (повреден) имаат на располагање за 3 места.
Очекувам баш сега еуфорија да ги лупне, да земат залет и да изгазат у ПЛ, за куповите верувам дека ќе калкулира Клоп.
Како и да е страшно добра екипа има моментално Пул, ретко која екипа во Европа може на играчки план да се рамни и по квалитет на играчи и по избор/длабочина на состав. :D

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Офанзивно ми се многу моќни Пул за да издишат. 6 играчи + Боби (повреден) имаат на располагање за 3 места.
Очекувам баш сега еуфорија да ги лупне, да земат залет и да изгазат у ПЛ, за куповите верувам дека ќе калкулира Клоп.
Како и да е страшно добра екипа има моментално Пул, ретко која екипа во Европа може на играчки план да се рамни и по квалитет на играчи и по избор/длабочина на состав. :D
Da ama Mane, Salah bea pod nivo vecerva. Sredniot red podprosecen. Odbranata obraz im belee Van Dajk i Arnold. Robertson bese dizaster. Poseriozna ekipa veverva ke gi tolcese. Sledno kolo im e so Totehem koj grcevito se bori za top 4, posle 2-3 dena finale FA. Nevozmozno e so vakov intenzitet na vaka kratok period da igras kontinuirano i konstantno isto.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Da ama Mane, Salah bea pod nivo vecerva. Sredniot red podprosecen. Odbranata obraz im belee Van Dajk i Arnold. Robertson bese dizaster. Poseriozna ekipa veverva ke gi tolcese. Sledno kolo im e so Totehem koj grcevito se bori za top 4, posle 2-3 dena finale FA. Nevozmozno e so vakov intenzitet na vaka kratok period da igras kontinuirano i konstantno isto. Mozno e no jas mu davam mnogu malku sansi za takov ishod.
Реално ќе биде успешна сезона и доколку се освои само ЛШ, едниот куп е веќе освоен. Мислам дека во ПЛ сити нема да киксне до крај и таму има најмалку шанси Ливерпул. Другите две шанси за трофеј се по еден натпревар и таму ништо не се знае. Дебакл ќе биде да останат само со титулата од мики маус купот.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
547
Поени од реакции
328
Mozebi se poeba Emeri, smetase deka pul e izdisan I se povlece, cekase da gi mavne na kontra vtoro, ovie napraija edna izmena Jota/Diaz I se raspistolija,cudno, mnogu cudno prvo poluvreme za pul, Dali nesto terenot ne mozea da se prilagodat, premnogu Voda imase, Ali u globala zasluzeno finale

Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Da ama Mane, Salah bea pod nivo vecerva. Sredniot red podprosecen. Odbranata obraz im belee Van Dajk i Arnold. Robertson bese dizaster. Poseriozna ekipa veverva ke gi tolcese. Sledno kolo im e so Totehem koj grcevito se bori za top 4, posle 2-3 dena finale FA. Nevozmozno e so vakov intenzitet na vaka kratok period da igras kontinuirano i konstantno isto.
Се сложувам околу Салах и Мане. Иако мислам дека и пред сам старт имало некој калкулации, сепак со 2:0 идат кај послаб противник.

Нема што веќе да се штедат, со сите сили против Тотнем и после во Фа куп мораат да идат, реално шанси за триплета имаат. Ваљда не се будали и сега психички да пропаднат. Осеќам дека ќе се нафураат и на мускули буквално ќе фатат се до крај да играат, до последно коло. 1 кикс на сити им носи ПЛ, а 3 утакмици ги делат од 3 други титули
А реално со тој напад, ако се расположени Салах и Мане против кокошките има да биде пунење, има да квичи контехехе :D

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Кариус вода можи да му носи на овој идиотот од Виљареал. Каков кловн, првата прима гол одбиена од негов играч, кој знае каде летна напред. Денес две цевки, па излегува на 20 метра демек ќе пресечи топка.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.186
Поени од реакции
4.023
Da ama Mane, Salah bea pod nivo vecerva.
Салах скоро стално околу празнициве негови игра под ниво. :toe: За мене е безвезе како може професионален фудбалер да си го дозволува тоа, поготово ако му се одразува на формата и физичката припрема. Може да се надеваме само дека ќе фати ритам во наредните утакмици кои и те како ќе се битни.
А Ливерпул ги потцени Виљареал во првото полувреме, па затоа не можеа со топка да се состават. Во второ кога влезе Диаз друга песна се пееше. :cool:

Член од
17 август 2009
Мислења
3.680
Поени од реакции
5.309
Не ми го закачкајте Даворче, брзо се тригира. На душа ќе го носите. Поготово на тоа Даворчхе .

Он топик, Ливерпул ми делуваа да веќе после првата текма кај што ги демонтираа Виљареал да на оваа дојдоа на прошетка. Нормално со тој став у ЛШ ете што те начекува. Во второ убација у 5та и тоа беше тоа. Изиграа колку што им беше потребно, реално класи беа у прашање на овој меч.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.828
Поени од реакции
115.898
Да се курчиш дека си стигнал во финале преку Бенфика, Виљареал и Башкими
Ќе те најдам да знаеш и кривично ќе одговараш за оваа навреда.

Kajgana Shop

На врв Bottom