UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Овој Виљареал, со голман од рангот на Облак, Алисон, Куртоа или некој таков денес ќе ве испаднеше од 1/2 финале.

Буквално. Или, како да се врти светот околу Ливерпул. Можеме едноставно да уживаме во мастеркласот на Емери во прво полувреме? На тим десетпати помалку квалитетен и помалку скап од оној на Ливерпул, што му даде и те како отпор на најдобриот светски тим некогаш?

Финалето на Виљареал им го шитна Руљи. Тоа е факт. Голман, глуп. Голман. Не за џабе некој станува голман. Неталентиран копитар, татко му го форсира да најде занимација за да се оттргне од барбиките на сестра му.
Во Бразил некое дете кога ќе изрази желба да стане голман, родителите прво загрижени се консултираат со социјални служби, а потоа го носат на психијатар.
Голман.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ептен заслужено финале за Ливерпул ама барем Виљареал со ова во првото полувреме покажаа дека не се случајно во полуфинале, им ја затнаа муцката пред се на англиските аналитичари што јадеа трици.

Сепак толку е тоа, уште пред голот на Фабињо се осеќаше дека Ливерпул се разбуди на полувреме и дека ќе има пресврт.

Рули тотално изгубен. Смешно име - смешен голман. Да му јаде уши кој го крсти Џеронимо.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.186
Поени од реакции
4.023
Ама Џеронимо да не ја кикснеше таа...
Ама Салах да не постеше за празниците и Реал ќе го победеа пред толку години. Ако гледаме така крај не се фаќа. На крај можеше и 2-4 комотно да заврши.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Ливерпул е страшна машинерија кога ќе смени брзина. Не ги гледам како би го изгубиле финалето мада се е можно.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.871
Поени од реакции
67.429
Ливерпул е страшна машинерија кога ќе смени брзина. Не ги гледам како би го изгубиле финалето мада се е можно.
Ако изиграат прво полувреме со Сити?!, како против Виљареал, тешко дека би се вратиле во мечот како против Виљареал.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
:pos:

Дај бе, малку достоинствено. Не постоеше Ливерпул 60 минути, едноставно беше растурен од Кокелан и Капуе. Срамота е да си издоминиран од нив, Раул Албиол и Дани Парехо.
Заслужено помина Ливерпул во финале, ама по ваква партија не би се осмелил да циникувам некаде.
Океј е Даворче, навиваш за Челзи приземји се малку. Не знам зошто е срамота, Виљареал дошол во полуфинале со тие играчи и заслужено си дадоа два гола прво полувреме. Знам дека ти беше спремен постот за пораз на Ливерпул, ама еве те заебаа што да ти правам.
Автоматски споено мислење:

Овој Виљареал, со голман од рангот на Облак, Алисон, Куртоа или некој таков денес ќе ве испаднеше од 1/2 финале.
Можеби, никогаш нема да знаеме. Заслужено ќе си победеа и денес за малку, си издоминираа поштено прво полувреме, можеа да дадат и плус некој гол.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.906
Поени од реакции
30.854
Џабе се јаки и играат убаво...Реал на среќа пак ќе освои :coffee:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Океј е Даворче, навиваш за Челзи приземји се малку. Не знам зошто е срамота, Виљареал дошол во полуфинале со тие играчи и заслужено си дадоа два гола прво полувреме. Знам дека ти беше спремен постот за пораз на Ливерпул, ама еве те заебаа што да ти правам.

Какво препотентно забегано однесување, типично за таа фан-база и тие навивачи.
Навивам за европскиот првак, ќе слезам некој кат подолу, подоцна.

Ме заебал Ливерпул, бидејќи фудбалот, натпреварувањево и општо сите работи што се случуваат, поврзани се со Ливерпул. Постот ми бил подготвен. :pos:

Срамота е да се курчиш откако непостоечки играчи те задушија 60 минути. Е тоа е срамота. Можеш да прославиш, да споделиш импресии, нормално. Да се курчиш дека си стигнал во финале преку Бенфика, Виљареал и Башкими, не доликува. Односно доликува, на таквите како тебе, така што заборави.

Еве сега ги повикувам сите останати на темава да ги избришат мислењата во кои ја истакнуваат брилијантноста на Емери и неверојатниот подвиг на Виљареал, само затоа што Л И В Е Р П У Л се пласирал во финале.

Не постои позаблудена навивачка болумента од онаа од црвениот дел на Ливерпул. Тешка дијагноза.

Па уште бедникот зел се спушта на персонално ниво и мисли дека ако пишува деминутиви, ќе добие повеќе на вредност неговото мислење. Бедник.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Какво препотентно забегано однесување, типично за таа фан-база и тие навивачи.
Навивам за европскиот првак, ќе слезам некој кат подолу, подоцна.

Ме заебал Ливерпул, бидејќи фудбалот, натпреварувањево и општо сите работи што се случуваат, поврзани се со Ливерпул. Постот ми бил подготвен. :pos:

Срамота е да се курчиш откако непостоечки играчи те задушија 60 минути. Е тоа е срамота. Можеш да прославиш, да споделиш импресии, нормално. Да се курчиш дека си стигнал во финале преку Бенфика, Виљареал и Башкими, не доликува. Односно доликува, на таквите како тебе, така што заборави.

Еве сега ги повикувам сите останати на темава да ги избришат мислењата во кои ја истакнуваат брилијантноста на Емери и неверојатниот подвиг на Виљареал, само затоа што Л И В Е Р П У Л се пласирал во финале.

Не постои позаблудена навивачка болумента од онаа од црвениот дел на Ливерпул. Тешка дијагноза.

Па уште бедникот зел се спушта на персонално ниво и мисли дека ако пишува деминутиви, ќе добие повеќе на вредност неговото мислење. Бедник.
Не знам зошто секоја дискусија ја тераш како да рандом мислење е упатено кон тебе. Иди лечи си фрустрации на друго место и одмини ме.

11 години сум на форумов и секогаш сум имал коректна дискусија со фанови на сите клубови, со тебе реално не може. Еден од ретките челнови што сака цело време да е во право и чека момент да изеде гомна за нешто, ама кога ќе го чепнат плаче.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не знам зошто секоја дискусија ја тераш како да рандом мислење е упатено кон тебе. Иди лечи си фрустрации на друго место и одмини ме.

11 години сум на форумов и секогаш сум имал коректна дискусија со фанови на сите клубови, со тебе реално не може. Еден од ретките челнови што сака цело време да е во право и чека момент да изеде гомна за нешто, ама кога ќе го чепнат плаче.

Буквално на тема фудбал, почна да изнесуваш персонални работи и информации. Ме заболе колку време си на форум и каков однос имаш со другите. Кога веќе сакаш да се фатиш во оро и да глумиш заебана фаца, немој да се себевиктимизираш и лигавиш.

Заблудена болумента. Тип на човек, ќе се скара со девојката и ќе постира на интернет нејзини интимни видео-материјали и лични конверазиции.
Сериозно мислиш дека, со тоа што ме ословуваш со име, можеш да ме навредиш? :pos:

Илјада години на платформава, половина од времето бев со име и презиме, со половина од форумов се знам во живо, сум се дружел, сум пиел пиво, сум спортувал. Тој ме ословува со име во деминутив и мисли дека нешто ќе постигне. Грев.
Замисли да си такво огавно дно од човек.

Последно уредено:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Буквално на тема фудбал, почна да изнесуваш персонални работи и информации. Ме заболе колку време си на форум и каков однос имаш со другите. Кога веќе сакаш да се фатиш во оро и да глумиш заебана фаца, немој да се себевиктимизираш и лигавиш.

Заблудена болумента. Тип на човек, ќе се скара со девојката и ќе постира на интернет интернет видео-материјали и лични конверазиции.
Сериозно мислиш дека, со тоа што ме ословуваш со име, можеш да ме навредиш? :pos:

Илјада години на платформава, половина од времето бев со име и презиме, со половина од форумов се знам во живо, сум се дружел, сум пиел пиво, сум спортувал. Тој ме ословува со име во деминутив и мисли дека нешто ќе постигне. Грев.
Замисли да си такво огавно дно од човек.
Тоа со името беше пишано пред неколку страни на оваа тема ако не се лажам, сите добро знаеме зошто, можеш да се вратиш назад ако не се избришани мислењата да се потсетиш малку. Не ми беше целта да навредувам, само се повикав на муабетот од тогаш.

И се враќаме на истото, дека сакаш да чепкаш други членови, ама кога ќе ти се врати со иста мера плачеш.

И не, не мислам дека ќе постигнам нешто, знам дека ова е само бесцелна комуникација. А тоа што ќе изнапишеш фенси зборови и бесмислени компарации не те прави многу паметен. Ќе ти кажам уште еднаш, не си земај сѐ при срце, не се врти сѐ околу тебе.

Завршувам тука, не сакам да се расправам затоа што знам дека нема да се разбереме, а и офтопик сме и веројатно ќе нѐ банираат.

Kajgana Shop

На врв Bottom