Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.592
- Поени од реакции
- 22.312
Na 31.12. 23:59buden sum jas... grickam pukanki i cekam ognomet nad berlin
Na 31.12. 23:59buden sum jas... grickam pukanki i cekam ognomet nad berlin
daj boze da e samo toj... da ne dojde nova god poranoNa 31.12. 23:59
Хахахахаа дома немате ни Р од Рубљи
Можно е; гасоводите имаат можност за двонасочно движење на флуидот, така да ако може гасот да тече од Русија кон Германија, преку Украина и Полска, може и од Германија кон Полска.Полјациве наводно купуваат рекордни количини руски гас од Германија денес и вчера.
„Севернава„ не е фактор за „по дома„ а не пак фактор кој може да „лупа„ санкции на неспоредливо поголема држава и сила...Хахахаха
Абе Санкции алооооу!!!!
Прегледај го приврзокот 330353
Рубљата повторно на курсната листа на НБРМ, 1 рубља чини 0,786 денари
Народната банка ја врати на крусната листа руската валута, по пауза од речиси два месеци. Според ...kanal5.com.mk
Но како тргнало, изгледа рокот на важност на еврото за некоја година истекува.Former German Chancellor Helmut Kohl - the architect of German reunification - admitted he would never have won a referendum on the adoption of the euro in his country and said he acted "like a dictator" to see the common currency introduced.
Arno ama Germanskiot ustav ne predviduva referendumi.Прегледај го приврзокот 330247
Да ги потсетиме прогресивните модерни либерални членови на форумов, дека диктатор е добра работа, пример за тоа е лидерот во ЕУ, на кого цела Европа му слугува:
Kohl confesses to euro's undemocratic beginnings
Former German Chancellor Kohl admitted he would never have won a referendum on the adoption of the euro in his country and said he acted "like a dictator" to see it introduced.euobserver.com
Но како тргнало, изгледа рокот на важност на еврото за некоја година истекува.
Никој нас не не ни прашува ништо, што и како мислиме, држави поголеми од нас па се гола вода и никој не ги е*ава и рецка, тек па некој го заболе стапот за мислењето на Македонија, Албанија, Косово, ЦГ и сл. кикиритки !„Севернава„ не е фактор за „по дома„ а не пак фактор кој може да „лупа„ санкции на неспоредливо поголема држава и сила...
Она жутото во среде, тоа се областите Кировохрад и Днипропетровск... Значи тоа е оргиналната Украина !
Реквијем за една поранешна држава
Визуелено како се формирала.
Сега распад по обратен временски редослед
ова е канибализамOd Mars padnat ne sum.
Za mene toa se odvratni sranja.
A ti namesto da gledas i proshiruvas nekrofilski raboti zemi kasni sladoled, da oladis malce
од коа се уцврсти ДУИ на власт и загосподари со СДСМ, почнаа да просат од Србија вакцини и храна, а веројатно и енергенси, сега и у рубљи ќе плаќаатХахахаха
Абе Санкции алооооу!!!!
Прегледај го приврзокот 330353
Рубљата повторно на курсната листа на НБРМ, 1 рубља чини 0,786 денари
Народната банка ја врати на крусната листа руската валута, по пауза од речиси два месеци. Според ...kanal5.com.mk
Ова му го извадија на Бајден у Америка, пред некое време - како лично он ги уценувал Украинците, мешајќи им се во внатрешни работи, инситирајќи на решенија по негов терк.Прегледај го приврзокот 330247
Да ги потсетиме прогресивните модерни либерални членови на форумов, дека диктатор е добра работа, пример за тоа е лидерот во ЕУ, на кого цела Европа му слугува:
Kohl confesses to euro's undemocratic beginnings
Former German Chancellor Kohl admitted he would never have won a referendum on the adoption of the euro in his country and said he acted "like a dictator" to see it introduced.euobserver.com
Но како тргнало, изгледа рокот на важност на еврото за некоја година истекува.
Abe shetaj be mocko eden .ова е канибализам
друго е некрофилија
ко ќе пораснеш, ќе научиш што е
сега рано ти е уште да ги знаеш тие ствари
Тоа е овозможено многу пред НАТО и тоа од Тито кој му даде автономија на Косово во рамките на Србија а чија автономија Милошевич ја поништи подоцна. Затоа и Албанците беа мирни во негово време.Da fakt e deka Srbija ne ja kontrolira taa teritorija no prasanjeto e kako, koga i od koj e toa ovozmozeno( SAD i NATO).
Analogno na toa i Ukraina najverojatno ke izgubi del od teritorijata, toa ke go ovozmozi Rusija so sila.
Neznam sto ne e jasno tuka.
I sekade vo svetot kade ima potreba i interes toa da se sluci, ne gledam potreba da se pritresuvate mnogu mnogu okolu toa, od kosovo navamu toa si e ustanovena praksa. Nekade ke bidat pravoslavni brakja, nekade siptаrski secenionisti, nekade arapski muslimanski pleminja, nekade azijati, nekade latino. Na koj kako ke mu padni pareto.
стварно бе, не те заебавамAbe shetaj be mocko eden .
Ti mene ki ce porasnam.
Prvo nauci da citas pa posle mudruvaj.