UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Постар член си и тука, ваљда памтиш еден лик Даворче кој беше на работ на самоубиство кога Иниеста им дае гол у 90та на стемфорд бриџ. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Ликот се пријави со име и презиме на форумов, ама ајде мајтап ќе си играме со Мите и Ван4е :ROFLMAO:

Постар член си и тука, ваљда памтиш еден лик Даворче кој беше на работ на самоубиство кога Иниеста им дае гол у 90та на стемфорд бриџ. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Какви шизофрени цепања имаш периодов од двомечот Челзи-Реал до денес, а-у. :pos:

Немаше никогаш да споменам дека Реал добил судиски одлуки во своја полза, да знаев дека ќе се лигавиш вака две седмици.

Не е ни среќа, ни несреќа, ни карактер, ни ништо. Вуду магија е.
Друго објаснување за толку многу аматерски грешки на голмани против Реал во толку битни натпревари (финале, полуфиналиња ЛШ) јас не можам да најдам :D :D
Улрајх, Кариус 1, Кариус 2, Донарума, Менди...

Ок, знаев некој дека ќе се закачи за зицерот на Стерлинг ама и сам знаеш која е поентата на мојот муабет. Сити влезе во тој меч како апсолутен фаворит и требаше без проблем да го решат но им се деси потоп, не знам дали ги потценија Лион или беше тактичка грешка на Пеп, ако добро се сеќавам се глупираше нешто со составот, така да не може за тој меч да се каже дека на среќа прошле Лион.

Еве чисто ко илустрација Челзи 2011 среќно освои ЛШ, и ден денес се сеќавам на шансите на Баерн тој меч, промашија и пенал во продолженијата и на пенали потоа загубија, затоа и потенцирам дека Реал имаше среќа со ПСЖ и вчера што не значи дека Реал е слаба екипа нормално.
@RATM brat vidi sto ti vika ovoj za Celzi 2012. Kazi mu ne e ista pobedata protiv Baern so vcerasnata. Znaenje bese toa, vcera bese srekja.

@RATM brat vidi sto ti vika ovoj za Celzi 2012. Kazi mu ne e ista pobedata protiv Baern so vcerasnata. Znae je bese toa, vcera bese srekja.

Кога победи Реал Мадрид со Сити? Во 2022 година? Од овде да почнеме, па може и ќе ти одговорам подоцна.

Нешто да гугните за антифудбалот на Емери или само Чоло кога се брани тука скокате како штурци ? :)
Мастерклас Емери, ако успее да си замини од Ливерпул со празна мрежа вечерва, засега убаво му оди замислата, уште едно голче од контра онаму накај 80 и топ :свиркам:

Нешто да гугните за антифудбалот на Емери или само Чоло кога се брани тука скокате како штурци ? :)
Мастерклас Емери, ако успее да си замини од Ливерпул со празна мрежа вечерва, засега убаво му оди замислата, уште едно голче од контра онаму накај 80 и топ :свиркам:
Емери со два и пол фудбалери, тројца авијаѕичари и пет земјоделци што да игра на гости со Ливерпул?
Доктор е Емери за нокаут натпревари, еднаш им го зеде скалпот во ЛЕ, нема да ме чуди и на овој двомеч да ги скалпира.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Ако на некој му се свиѓа овој "фудбал" на Виљареал, би требало да почне да глеа curling, бар малце возбуда да осети у животу!

Емери со два и пол фудбалери, тројца авијаѕичари и пет земјоделци што да игра на гости со Ливерпул?
Доктор е Емери за нокаут натпревари, еднаш им го зеде скалпот во ЛЕ, нема да ме чуди и на овој двомеч да ги скалпира.

Признај дека ни еден играч не знајш од Виљареал.
Полуфинале не се стига со два и пол играчи а притоа елиминирајќи екипи како Баерн и Јувентус.

Признај дека ни еден играч не знајш од Виљареал.
Полуфинале не се стига со два и пол играчи а притоа елиминирајќи екипи како Баерн и Јувентус.
Знам два и пол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom