Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Дибала, глеј го него.За кого бевме заинтересирани од Сасуоло, Распадори или Скамака? Да знам кого да пратам од овие двајца, дека овие гнидиве уште во 10та минута ме фрлија у депресија...
За Скамака во зимото бевме заинтересирани, ќе ни шибне голче без гајле .. Барса посед ни прават , руска офанзива ебаго ...За кого бевме заинтересирани од Сасуоло, Распадори или Скамака? Да знам кого да пратам од овие двајца, дека овие гнидиве уште во 10та минута ме фрлија у депресија...
Распадори замена за Дибала и Фратези демек новиот Маркизио, сонвал за во Јуве.За кого бевме заинтересирани од Сасуоло, Распадори или Скамака? Да знам кого да пратам од овие двајца, дека овие гнидиве уште во 10та минута ме фрлија у депресија...
Читав сеа пред неколку дена, од Фратези нишо. Ликот у Премиер лига се глеал за две години.Распадори замена за Дибала и Фратези демек новиот Маркизио, сонвал за во Јуве.
Буквално пред два дена изјави дека Маркизио му е идол и дека сака во Јуве ако не се лажам ил иако не беше превара интервјутоЧитав сеа пред неколку дена, од Фратези нишо. Ликот у Премиер лига се глеал за две години.
Буквално пред два дена изјави дека Маркизио му е идол и дека сака во Јуве ако не се лажам ил иако не беше превара интервјуто![]()
За Дибала, глеј го него.
Распадори замена за Дибала и Фратези демек новиот Маркизио, сонвал за во Јуве.
Стига му е, не заслужува ни толку ако е решен да потпише за интер за 7м.За кој кур е ова вадење на Дибала во 55та минута?
Нема никаква логика, освен со управата да е договорено максимум толку да игра.
Да, не заслужува да игра под Алегри со 70% неписмени соиграчи.Стига му е, не заслужува ни толку ако е решен да потпише за интер за 7м.