- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.320
- Поени од реакции
- 10.500
Повеќе луѓе од форумов го имаат изгледано тој 'Златне чакље' од што претходно некој слушнал за него. 

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У превод Србија.Хинт за следната држава - нема да одиме далеку, ама барем нема да се мачиме со наоѓање на филмови.![]()
Не ми се сега гугла да проверувам, ама мислам дека филмов беше снимен комплетно од аматери што немаат никаква врска со филм.Lazy Guy (2018)
Lijenstina
![]()
Приказ на секојдневните проблеми на едни обични и подпросечни луѓе во Подгорица. Милош е невработен лик чија жена и бебе го имаат напуштено а он живее со мајка му која работи некоја нископлатена работа и се борат да врзат крај со крај. Почнува да бара работа и се среќава со разни ситуации и проблеми.
Добра идеја и баш онака сурово е прикажана таа сиромаштија, безработица. Лијенштина или Мрзливец сака да каже дека црногорците не се такви како што сите мислат дека се.
Сепак аматерски е изведено сево ова и ми личеше на оние тв документарци што ги имаше на Алфа пред неколку години, такви што прикажуваат ситуации на одредени луѓе ама со глумци.
И глумата беше тапа, ама гледам дека ова се све дебитанти што работеле на филмов.
Не е страшно, задржува внимание и не е досадно.
5/10
Да да, пишува и на имдб у тривијаНе ми се сега гугла да проверувам, ама мислам дека филмов беше снимен комплетно од аматери што немаат никаква врска со филм.
Како кај нас овие од Солзи и смеа што го снимија тој 'Патот до кенгурите'.
“Ti imaš noć” započinje pričom o Sanji koja se, nakon što je napustila brod na kojem radi, zatiče u lučkom gradu Mediterana. Odatle odlazi natrag kući, vraćajući se poznatim ulicama u kojima polako nestaje sve što je volela. Dok radnici ostaju bez posla u brodogradilištu, barke prekrivene ciradama, razbacane svuda okolo, ostavljene su za neke bolje dane. Oluja uzima jedan život, Sanjin brat čeka noć u šumi. Noć koja može promeniti sve.
Ти реков немој да го гледаш.Ветено - остварено! Ова е еден од најлошите филмови што ги имам гледано во животот.