UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Офк Младеновац.
Класичен шугав фудбал со најшугави играчи и тренер. Тепај, клоцај, брани се и во 180мин, 20 напаѓај, а пошто не знаеш гол да дадеш на крај пак тепај. Реално не заслужуваат ни во втора шпанска да играат, треба да се забранат да постојат.
А вас што ви фали тој сељачизам, одете на кикбокс или пратете трета лига фудбал. Очигледно ве тепале и пуни сте комплекси. Како и да е честитки за циганите и ќелавиот педер, издржаа мушки.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.082
Кога ќе видат жар, борба и машки фудбал, било сељачко. Епа идете гледајте си ги Погба, Лингур, Фоден и сличните лигавци инфлуенсери како се валкаат по терен на најмал допир.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
За лигушиве од Атлетико баш ми е мило вака што испаднаа особено на крај. Тие со години кога водат од 70 минута задржаваат време и се тркалаат по трева до крај. А и си го покажаа сељачкото. Дека се не способни за да направат нешто повеќе одма се тепаат.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Офк Младеновац.
Класичен шугав фудбал со најшугави играчи и тренер. Тепај, клоцај, брани се и во 180мин, 20 напаѓај, а пошто не знаеш гол да дадеш на крај пак тепај. Реално не заслужуваат ни во втора шпанска да играат, треба да се забранат да постојат.
А вас што ви фали тој сељачизам, одете на кикбокс или пратете трета лига фудбал. Очигледно ве тепале и пуни сте комплекси. Како и да е честитки за циганите и ќелавиот педер, издржаа мушки.

20220414_112555.jpg

Член од
16 ноември 2007
Мислења
1.074
Поени од реакции
1.572
Помешани вредности. Да се разбереме, машки фудбал е оној на Виљареал кога беа домаќини со Баерн, да го надиграш фаворитот во секоја смисла. Не е машки фудбал да го натепаш противникот и да квичиш дека ти го правел она што ти го правиш константно. Кога ќе размислиш ќелавион не само што ги победи неандерталциве туку и ги понижи со нивно оружје.

O

ob1

Гостин
Кога ќе видат жар, борба и машки фудбал, било сељачко. Епа идете гледајте си ги Погба, Лингур, Фоден и сличните лигавци инфлуенсери како се валкаат по терен на најмал допир.
Ама брат ова не е жар, борба и машки фудбал бе.
Сериозно да земеш и да го затегнеш некој за коса, или да го влечеш по терен, или во тунел да гаѓаш со шишиња и да пљукаш по противниците е жар, борба и машки фудбал?
За мене ова е класичен сељачизам, комплекс на инфериорност, кога некој не можеш да го победиш бидејќи е подобар од тебе се служиш со се и свашта само за да му наштетиш.

На пример за мене пожртвуваност, жар, борба и машки фудбал беше перформансот на Рудигер во вторникот против Реал, вака на прва што ми текнува, или она на Виљареал против Баерн исто во вторникот.
Да изгинеш на терен, да ги мотивираш и другите околу тебе. Трча, рипа, се дере, мотивира, дури и кога се закошкаа Васкез и Хаверц, он беше тој што двоеше.

Похрабар судија вчера ќе му опалеше црвен картон и на Савич, во случај да поминеше Атлетико понатаму двајца играчи од одбраната Савич и Фелипе немаше да им бидат достапни во 1/2 финале поради црвен картон.
И какво фајде ќе имаа нивните фанови од нивната "жар, борба и пожртвуваност?"

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.082
Сериозно да земеш и да го затегнеш некој за коса, или да го влечеш по терен, или во тунел да гаѓаш со шишиња и да пљукаш по противниците е жар, борба и машки фудбал?
За мене ова е класичен сељачизам, комплекс на инфериорност, кога некој не можеш да го победиш бидејќи е подобар од тебе се служиш со се и свашта само за да му наштетиш.

На пример за мене пожртвуваност, жар, борба и машки фудбал беше перформансот на Рудигер во вторникот против Реал, вака на прва што ми текнува, или она на Виљареал против Баерн исто во вторникот.
Да изгинеш на терен, да ги мотивираш и другите околу тебе. Трча, рипа, се дере, мотивира, дури и кога се закошкаа Васкез и Хаверц, он беше тој што двоеше.

Похрабар судија вчера ќе му опалеше црвен картон и на Савич, во случај да поминеше Атлетико понатаму двајца играчи од одбраната Савич и Фелипе немаше да им бидат достапни во 1/2 финале поради црвен картон.
Балкански менталитет. :D

Добро не го оправдувам тоа плукањето у тунел, глупо е. Ама погруба игра е дел од фудбалската игра. На секоја утакмица има такви работи, јбг таква е играта. Плус растени сте со ликови како Стам, Кин, Гравесен, Гатузо и случни па знаете што ѓубриња беа тие. :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.528
Абе @cholismo не те разбирам. Како можеш да се гордееш и фалиш со овчарот Савич(ќ)? Класичен стопер од 3 македонска лига. Се води по изреката ,,топката може ке помине, ама играчот не". Единствен достоен играч во Атлетико е Облак.
Вашата плачипичкарска екипа од како си заминаа Пујол можи да сања само за ваков играч. Играч кој гини за клубот секоја екипа би го посакала. Јас како фан сум горда шо го имам во клубот. Не знам колку години имаш и од кога следиш фудбал ама дај смирете страстите, арно рече членот наназад, Нејмар во ги смена критериумите и слични плачипички како него.
Автоматски споено мислење:

Оби, Савиќ и Фелипе искинаа во одбрана синоќа, исто и на првиот натпревар во Манчестер.
Тоа што се случи синоќа пред крај е де случува скоро на секое дерби. Емоции се во прашање, те понесува моментот.
Мочкото Грилиш му се смееше во фаца и буквално ги провоцораше цечо време," одете си дома и бранете ја вашата ебена куќа " така нешто му дофрли некој, најверојатно Грилиш.
Шо мислиш доколку тоа се случеше дури играа Пепе и Рамос како ќе си поминеше Грилиш ?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.125
Поени од реакции
19.528
Ги истепа сите и на крај судијата само жолт му даде :pos:
Сто пати го гледав видеото кај шо го тегни за коса Грилиш и уште ми е смешно. Се расправа со Стоунс за дешавката со Фоден и овој пијаницата Грилиш му дофрла нешто како стара жена од балкон, му се врти Савич, го трга за коса како курва некоја, демек тебе ти реков да ќутиш :ROFLMAO:
На натпреварот ни еден старт за жолт немаше колку шо се сеќавам, исто и на дуелот во Манчестер, искина во одбрана а тука членот напишал дека не го бива за играч Савич :icon_lol:

17 год гледам фудбал. Ти не разликуваш лидер и борец на терен од сељак. Ама немам намера да објаснувам, доволно кажа @ob1.
Епа оди гледај го Нејмар кај шо се тркала на терен. Поарно 11 Савичи да имам во екипата одколку мрсулковци кои после пораз ќе прават селфи со противничките играчи јас дури си ги кубам ноктите од нервози.

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.759
Поени од реакции
14.720
Тоест нема нешто измеѓу за тебе? Од едниот крај е Савич од другиот е Нејмар. Никогаш и не сум го оправдувал Нејмар за постапките, не знам зашо него ми го спомнуваш.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Ги истепа сите и на крај судијата само жолт му даде :pos:
Сто пати го гледав видеото кај шо го тегни за коса Грилиш и уште ми е смешно. Се расправа со Стоунс за дешавката со Фоден и овој пијаницата Грилиш му дофрла нешто како стара жена од балкон, му се врти Савич, го трга за коса како курва некоја, демек тебе ти реков да ќутиш :ROFLMAO:
На натпреварот ни еден старт за жолт немаше колку шо се сеќавам, исто и на дуелот во Манчестер, искина во одбрана а тука членот напишал дека не го бива за играч Савич :icon_lol:

Епа оди гледај го Нејмар кај шо се тркала на терен. Поарно 11 Савичи да имам во екипата одколку мрсулковци кои после пораз ќе прават селфи со противничките играчи јас дури си ги кубам ноктите од нервози.
И мене ми е пресмешно што на видеото што го имаш ставено, овој Фелипе намерно удира играч без топка, со намера да го повреди, и после плаче ко пиче некое за вториот картон. Ама тоа било машка игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom