UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.124
Поени од реакции
19.526
Нема измеѓу.
Горда на екипата оти стегнаа заби и изиграа фудбал машки до крај.
Изгинаа на терен на двомечот од еден до последен. Го напикаа Сити во шише 30 минути и покажаа дека знаат да играат фудбал, тие муабети антифудбал, мадиња рендани нека си ги чуваат за себе.
Секој игра фудбал со своите оружја.
За тебе е тоа селски фудбал за некој не.
Изгледај документарецот за Чоло, го споделив во темата Ла Лига и види какво мислење имаат играчи како Бекам, Кристијано и Меси за такви карактери како Савиќ и Чоло и врати се ќе прајме муабет. @Keyser
И мене ми е пресмешно што на видеото што го имаш ставено, овој Фелипе намерно удира играч без топка, со намера да го повреди, и после плаче ко пиче некое за вториот картон. Ама тоа било машка игра.
Јас нигде не го оправдав потегот на Фелипе, го скапав пцуење до седмо колено види о во темата наназад, и заслужено беше исклучен.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.393
Поени од реакции
3.207
Секој игра фудбал
И на крај Сити иде понатаму ЗАСЛУЖЕНО...
ПС
Ќе навиваме ли за Виљареал? Клуб што истотака игра фудбал како Сити и твоите како се викаа - не ми текнува сега...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.894
Поени од реакции
67.546
Нема измеѓу.
Горда на екипата оти стегнаа заби и изиграа фудбал машки до крај.
Изгинаа на терен на двомечот од еден до последен. Го напикаа Сити во шише 30 минути и покажаа дека знаат да играат фудбал, тие муабети антифудбал, мадиња рендани нека си ги чуваат за себе.
Секој игра фудбал со своите оружја.
За тебе е тоа селски фудбал за некој не.
Изгледај документарецот за Чоло, го споделив во темата Ла Лига и види какво мислење имаат играчи како Бекам, Кристијано и Меси за такви карактери како Савиќ и Чоло и врати се ќе прајме муабет. @Keyser

Јас нигде не го оправдав потегот на Фелипе, го скапав пцуење до седмо колено види о во темата наназад, и заслужено беше исклучен.
Исто е и однесувањето на Савиќ кого го величиш. Го удри со глава Стерлинг, го влечеше за коса Грилиш. Диего Коста школа. Тука нема ништо фудбалско.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.470
Поени од реакции
4.616
Абе за борбеноста им нема може рамни, ама тоа на Атлетико е претворено во сељачизам. Треба Атлетико да се падне во двомеч со некоја рандом турска екипа и да видите какви плачипички ќе испаднат тие истите херои од вчера :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.124
Поени од реакции
19.526
Исто е и однесувањето на Савиќ кого го величиш. Го удри со глава Стерлинг, го влечеше за коса Грилиш. Диего Коста школа. Тука нема ништо фудбалско.
Го удри оти тој лингурот Стерлинг со неговите 45 кг со се кревет се затрча од другата страна на голот да се тепа со него, се одби како од зид од Савич.
Замисли Грилиш небитен на овој натпревар те провоцира цело време покрај аут линијата, ти дофрла, ти се смее со таа фацата згрешена а екипата ти е неколку минути пред елиминација, ретко кој не би постапил како Савич. Тие се делови од фудбалот, моменти.
Не знам шо се испотресивте толку.
Автоматски споено мислење:

И на крај Сити иде понатаму ЗАСЛУЖЕНО...
ПС
Ќе навиваме ли за Виљареал? Клуб што истотака игра фудбал како Сити и твоите како се викаа - не ми текнува сега...
Не знам ти за кој клуб навиваш, мора да е некоја педерска екипа како Псж, Сити или слична.
Да, за Виљареал ќе навивам, кажав и претходно ако испадни Атлетико.
А во дуелот со Реал и Сити, на секој гол на Бензема куќата ќе ја кревам, дури и по селата ќе ме слушнат.
Во животот еднаш имам само навивано за Реал, против Барса лани кога се боревме за титула и бодовната разлика беше тука некаде, и сега, кога ќе играат со Сити.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.393
Поени од реакции
3.207
Не знам ти за кој клуб навиваш, мора да е некоја педерска екипа како Псж, Сити или слична.
Да, за Виљареал ќе навивам, кажав и претходно ако испадни Атлетико.
А во дуелот со Реал и Сити, на секој гол на Бензема куќата ќе ја кревам, дури и по селата ќе ме слушнат.
Во животот еднаш имам само навивано за Реал, против Барса лани кога се боревме за титула и бодовната разлика беше тука некаде, и сега, кога ќе играат со Сити.
За педерската екипа ПСЖ навивам...педери ко педери испаднаа одамна...ама и твојот клуб (како се викаше - не ми текнува) сите го критикуваат за педерската игра....

Член од
5 март 2018
Мислења
17.124
Поени од реакции
19.526
За педерската екипа ПСЖ навивам...педери ко педери испаднаа одамна...ама и твојот клуб (како се викаше - не ми текнува) сите го критикуваат за педерската игра....
Ме боли таквата мене за СИТЕ искрено да ти кажам :pipi:
Автоматски споено мислење:

20220414_145453.jpg
Си печатам ваква маица, mad, bad and dangerous и профилите на Врсаљко, Савич и Чоло :D
Каква инспирација :love:

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не знам што е машки фудбал, женски фудбал, или џендер неутрал фудбал. Не ме ни интересира.
Знам дека понекогаш ми недостастуваат онакви сцени како вчера во завршницата, а не сум фан на Атлетико, не сум фан на таквата игра и пристап во суштина.
Ама тој пристап е сосема легитимен. И фудбалски, уште поважно. Не е конвенционален, но е фудбалски. Тегнење за коса, во рамките на правилата на фудбалска игра - жолт, црвен картон, како милува судијата. Намерна остра игра? Црвен картон, како Фелипе вчера. Зошто се однесувате како од вчера фудбал да гледате?

Уау, се обидел некој, некого да удри со глава. Сигурно прв случај во спорт, каде што играат...луѓе. Мораме секогаш да бараме рационалност во одлуките на актерите. Сета среќа ние како фанови сме рационални, па волови со толку и толку години плачеме и се нервираме за ебени фудбалери на 1000 километри од нас.

Чекајте малку. Однесувањето на Атлетико вчера е скандалозно и неспортски, додека пак спортски е кога глумиш, лажеш, плачеш, лежиш по терен како да те прегазил тенк, го опколуваш судијата после секоја за тебе спорна одлука? Перцепции.

Уште појако, луѓе кои ги идолизирале и чии клупски легенди им се имиња како Рој Кин и Ерик Кантона, морализираат. Чекај, од високо ќе гледаат над сељациве. :pos:

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.393
Поени од реакции
3.207
*на времето што убави екипи имаше за гледање...Арсенал, Ајакс ,Борусија Дортмунд, (да ти е мерак да гледаш) ....сеа на cholismo екипата, преварантите од фудбалери -ПСЖ...Баерн ака Силекс...Реал -помонотонен тим -здравје....катастрофа...:(

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Уживај дека е треторазреден штопер Савиќ. Одма на памет муабети, се иссељачи вчера да, и одма се прогласува за лош играч, сељак и копач. А уствари им ги зимаше топките као на мали деца.

Ајде он е сељак и све остало.
Што се ондак Фернандињо, Фоден, Грилиш што дајваа и плачеа при најмал контакт?
Од кај кур знаете која е причината што Савиќ и Врсаљко пак и се пуштија на тетката да ја тепаат и кубат.
Или дозволено е подмукло пцуење и вреѓање но не и покажување сила со шамар.

Све тоа стои за Атлетико, ама да ги браните играчите на Гвардиола кој ги претвара во мекуши и на секоја тврда утакмица кога веќе нема сили да напаѓа и врши пресинг, се служи со вакви лигави ствари ко што правеа Фоден и Фернандињо вчера.

Не ги гледајте Атлетико ако нејќете таков фудбал, глејте инфлуенсери и дабери и мирна глава.
Виљареал биле мужишта сеа наеднаш, тепаа 2 утакмици и готово, да продужат да играат така и во иднина и да станат битен дел од фудбалскиот крем има и нив да почнете да ги пцуете, пошто очигледно фудбалот стана шминкерски спорт.

Виера и Кин коа се плукаа, пцуеа и тепаа у тунел тоа беше покажување муда, херојство, став, све и свашта.

Реалаши го напаѓаат Савиќ и Атлетико а у тим 20 години член им беше Серхио Рамос. :D

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.393
Поени од реакции
3.207
Виера и Кин коа се плукаа, пцуеа и тепаа у тунел тоа беше покажување муда, херојство, став, све и свашта. :D
изиграш, исплукаш, испотепаш се' и како човек си идеш дома...:D

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.590
Поени од реакции
2.471
Ама брат ова не е жар, борба и машки фудбал бе.
Сериозно да земеш и да го затегнеш некој за коса, или да го влечеш по терен, или во тунел да гаѓаш со шишиња и да пљукаш по противниците е жар, борба и машки фудбал?
За мене ова е класичен сељачизам, комплекс на инфериорност, кога некој не можеш да го победиш бидејќи е подобар од тебе се служиш со се и свашта само за да му наштетиш.

На пример за мене пожртвуваност, жар, борба и машки фудбал беше перформансот на Рудигер во вторникот против Реал, вака на прва што ми текнува, или она на Виљареал против Баерн исто во вторникот.
Да изгинеш на терен, да ги мотивираш и другите околу тебе. Трча, рипа, се дере, мотивира, дури и кога се закошкаа Васкез и Хаверц, он беше тој што двоеше.

Похрабар судија вчера ќе му опалеше црвен картон и на Савич, во случај да поминеше Атлетико понатаму двајца играчи од одбраната Савич и Фелипе немаше да им бидат достапни во 1/2 финале поради црвен картон.
И какво фајде ќе имаа нивните фанови од нивната "жар, борба и пожртвуваност?"
Аа добро Рудигер машки фудбал играл. Па он е еден од најпрљавите играчи. Лани он го штипеше Савиќ на корна, ке се тепаше со Каземиро и Рамос во полуфинале. Па на ел класико во време на Мурињо и Пеп секоја утакмица беше ваква. Рамос го клоцаше Меси, ги шамараше Пујол и Чави. Озил едвај го делеа од Виља. Рудигер го збориш за пожртвуваност и машки фудбал а Атлетико сељаци биле.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.240
Поени од реакции
46.576
Вчера најсељачката ја направи Фоден па после сите останати, падна покрај аут линија, малце оддалечен од истата и почна да се тркала косо за да влезе на терен. Најбедното задржување на време за кое сите сме посакале таквите да бидат ишутирани надвор од теренот, нарочито ако се дешава контра екипата за која навиваш.

Глуп меч иначе, освен крајот, разочаран од Атлетико, имаат добар напаѓачки потенцијал и пак излегоа со глуп пристап што истото им го десеткува, јасна ми е филозофијата на Чоло ама вчера нарочито во второ мораше да удри јако многу порано, а не задњи 15 минути, дури и мислам дека малце физички потонаа Сити, имаа и претежок меч викендов каде на секој начин се истрошија, али ни тоа не го искористи Чоло, можеа многу повеќе Атлетико од ова што го понудија, потфрлија бајаги нарочито што Сити вчера беа далеку од своето ниво и пак џабе.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Аа добро Рудигер машки фудбал играл. Па он е еден од најпрљавите играчи. Лани он го штипеше Савиќ на корна, ке се тепаше со Каземиро и Рамос во полуфинале. Па на ел класико во време на Мурињо и Пеп секоја утакмица беше ваква. Рамос го клоцаше Меси, ги шамараше Пујол и Чави. Озил едвај го делеа од Виља. Рудигер го збориш за пожртвуваност и машки фудбал а Атлетико сељаци биле.

Рудигер не ти е пример за ова соодветен. Искрено. Пргав знае да биде, агресивен е во играта постојано, цврст и борбен, но никогаш нема кај него намера да повреди, да намести. Ептен, ептен ретко. По твојот опис, сите повеќе или помалку се прљави играчи.

Го штипнал Савиќ. Е јебига. Или сакал да се тепа со некого. Сакал. Па девет од 11 фудбалери го прават тоа од коло во коло.
Можеше со Пепе да завршиш. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom