UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.131
Поени од реакции
19.531
Во 180 минути, плус 12 минути продолжение на вториот натпревар, Атлетико имаше 1 (ЕДЕН) шут во рамките на голот.

Се немам погледнато во табелата на таа селската лига каде што играат. Има шанси до година да не ги гледаме во ЛШ?
Нема
Автоматски споено мислење:

Жими се вечерта ми ја испрај со видеото :pos:

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.492
100мил за да го тегнат за коса.

Маунт послем првата со Реал му се ставија дека цело време косата си ја местел па ја скрати цела.

Член од
13 април 2022
Мислења
24
Поени од реакции
65
Можеби 2 и испаднаа, ама затоа и остануваат 4 :sneaky:
Тркало, почекај уште 16 минути да префрли од среда во четрвток, за да можеш да коментираш.

Кој кур бараш во вторник и среда?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.131
Поени од реакции
19.531
Како индијанци му се фрлија бе, видете го Караско како е залетан.
Савиќ во документарецот на Чоло објаснува во еден момент, како после говорот на Симеоне во соблекувалната се чувствувал дека сите ќе ги отепа на терен :icon_lol:

20220413_234521.jpg

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.832
Единствено нешто на што можат да се пофалат Атлетико М. од овој двомеч е влечењето за коса на Грилиш.
Нула од тим. Нула во смисла на тоа колку добри играчи имаат и каква игра пружаат.
Савиќ требаше истотака да добие втор жолт ама му прогледа низ прсти судијата.
Време е за Симеоне да ја напушти клупата и да донесат некој кој ќе игра модерен фудбал.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.131
Поени од реакции
19.531
Единствено нешто на што можат да се пофалат Атлетико М. од овој двомеч е влечењето за коса на Грилиш.
Нула од тим. Нула во смисла на тоа колку добри играчи имаат и каква игра пружаат.
Савиќ требаше истотака да добие втор жолт ама му прогледа низ прсти судијата.
Време е за Симеоне да ја напушти клупата и да донесат некој кој ќе игра модерен фудбал.
Ај ај
Против ваков Сити ретко кој можи да се надигра.
Не го доби Гвардиола двомечот 5:0 па да да се исфрлате со вакви постови.
Разбирам дека Атлетико не е омилен тим тука ама малку објективност не е лошо.
Жими се некогаш посакувам Чоло да замини само за да ве видам шо ќе коментирате кога ќе испаѓаме во групи од треторазредни екипи.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.063
Поени од реакции
7.022
Каква гнасна екипа се овие Атлетико.....па уште аплауз им даваа навивачите......

Само особи што се мразат сами себе, ама не она емо мрзење ќе сечам вени и остали детски работи туку права мржња према себе можат да навиваат за ваков грозен тим....

Па уште да им гледаш утакмици, она своеволно без некој да ти држи пиштол на слепоочница.... страшно

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.024
Ова 3:3 ни е како trademark! :motorce: Ама нема да биде лесно со Виљареал.

Челзи - Реал
Виљареал - Баерн
Атлетико
- Сити
Бенфика - Ливерпул
Болдираните одат полуфинале :rolleyes:
Кој ве мати :kafence:
Како успеа сите да ги утнеш? :icon_lol:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.832
Ај ај
Против ваков Сити ретко кој можи да се надигра.
Не го доби Гвардиола двомечот 5:0 па да да се исфрлате со вакви постови.
Разбирам дека Атлетико не е омилен тим тука ама малку објективност не е лошо.
Жими се некогаш посакувам Чоло да замини само за да ве видам шо ќе коментирате кога ќе испаѓаме во групи од треторазредни екипи.
Абе што ми збориш за омилен тим и објективност? Што ми значи мене и едниот и другиот тим?
Па кој тука го сака Ман Сити?
Баш ако треба да бирам некој кој би идел даље, би сакал тоа да е Атлетико, ама не со овој тренер и оваа игра.
Освен ако не го донесат Алегри со секој друг тренер би изгледал поатрактивно Атлетико од ова. Какви се играчи му донесоа откако е тренер него главна ѕвезда му е Стефан Савиќ.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.131
Поени од реакции
19.531
Абе што ми збориш за омилен тим и објективност? Што ми значи мене и едниот и другиот тим?
Па кој тука го сака Ман Сити?
Баш ако треба да бирам некој кој би идел даље, би сакал тоа да е Атлетико, ама не со овој тренер и оваа игра.
Освен ако не го донесат Алегри со секој друг тренер би изгледал поатрактивно Атлетико од ова. Какви се играчи му донесоа откако е тренер него главна ѕвезда му е Стефан Савиќ.
Абе кога ги испадна Ливерпул претходна сезона звер беше, сега не го бива ... Алегри бе :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Ова 3:3 ни е како trademark! :motorce: Ама нема да биде лесно со Виљареал.

Како успеа сите да ги утнеш? :icon_lol:
На џони сестра Е :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom