UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.070
Поени од реакции
19.452
Што ќе видиме во Мадрид бе црна несреќо? Им е страв да истрчаат преку половина од теренот да не примат гол. Брука и мизерија, со декрет треба да бидат исфрлени од ЛШ.
Несреќен си ти шо прајш акаунт после утакмица за да провоцираш тука, оди излези шетни малку топло е времето ќе ти помини.
Автоматски споено мислење:

Минута молк за сите 30 души што гласале дека Манчестер Јунајтед ќе ја освои ЛШ 2021/2022.
И за тие шо ги падна вчера в кладилница ГГ Атлетико како членот погоре, па сега мора тука да го трпиме исфрустриран :gjavol:

Член од
5 април 2022
Мислења
88
Поени од реакции
296
Несреќен си ти шо прајш акаунт после утакмица за да провоцираш тука, оди излези шетни малку топло е времето ќе ти помини.
City je imao 695 dodavanja, a Atletico 297. Posjed je bio na strani Cityja, koji je loptu čuvao 71 posto vremena. City je ispalio 15 udaraca prema Janu Oblaku, a Atletico, spomenuli smo - nula!

71-29 % посед на топка, четрвртфинале на ЛШ. Екипа која доаѓа од Шпанија. Сериозно треба да бидат исфрлени од ЛШ како пример за другите.

И за тие шо ги падна вчера в кладилница ГГ Атлетико како членот погоре, па сега мора тука да го трпиме исфрустриран :gjavol:
Кој ненормален би играл ГГ на овај натпревар? Биди сериозна, нема потреба да се бламираш како да си Атлетико Мадрид на Етихад.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Кој ненормален би играл ГГ на овај натпревар? Биди сериозна, нема потреба да се б
Јас.
Да, бев толкава будала шо мислев дека бар 1 контра ќе успеат да им направат на Сити со целиот тој потенцијал што го има Атлетико...

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.383
Поени од реакции
3.180
Заебавајте се вие, ама во една статистичка категорија се подобри. Имаат изведено повеќе аути од Сити.
Исто имаат и инзворедна статистика на корнери - 0...Од корнери се најопасни..зверови...

Член од
5 април 2022
Мислења
88
Поени од реакции
296
Исто имаат и инзворедна статистика на корнери - 0...Од корнери се најопасни..зверови...
Е хе, да стигнеа до корнер кај ќе им беше крајот. Корнер против Сити на Етихад за Атлетико на Чоло е сензационален успех.

Јас.
Да, бев толкава будала шо мислев дека бар 1 контра ќе успеат да им направат на Сити со целиот тој потенцијал што го има Атлетико...
Среќа што нема игра КК, односно дека двете екипи ќе имаат корнер. И на тоа ќе паднеше.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.070
Поени од реакции
19.452
City je imao 695 dodavanja, a Atletico 297. Posjed je bio na strani Cityja, koji je loptu čuvao 71 posto vremena. City je ispalio 15 udaraca prema Janu Oblaku, a Atletico, spomenuli smo - nula!

71-29 % посед на топка, четрвртфинале на ЛШ. Екипа која доаѓа од Шпанија. Сериозно треба да бидат исфрлени од ЛШ како пример за другите.

Кој ненормален би играл ГГ на овај натпревар? Биди сериозна, нема потреба да се бламираш како да си Атлетико Мадрид на Етихад.
Супер ја прочитаа играта на Сити.
Не е ова за шут во гол, туку било каков шут воопшто.

Вие колку шута имавте во Париз пред да ги помините Псж ?

Член од
5 април 2022
Мислења
88
Поени од реакции
296
Марка јако го трола Симеоне.

"Hrvat je bio neumoran, toliko je puno radio za momčad. Međutim, nije imao prilike ni dopuštenja pokazati se u napadu. Centar je smio prijeći samo ako je u tom smjeru išao igrač kojeg je čuvao."

:D

O

ob1

Гостин
Вие колку шута имавте во Париз пред да ги помините Псж ?
Појма немам, не многу, сега отворив Flashscore и гледам дека сме имале само 3 шута.
Ама знаеш што е разликата, ниту еден од нас, ниту фан на Реал, ниту новинар, ниту човек близок до клубот не излезе да го оправда пристапот на Реал во Париз, туку баш напротив сите најостро го искритикуваа.
Тебе клубот ти губи, значи пази ИЗГУБИ и ти си задоволна со резултатот, и не само ти, туку сите во тој дел од Мадрид.

Не ме сфаќај погрешно, јас не ги осудувам Атлетико за играта, секој тим си има своја филозофија и си игра со предностите кои ги има.
Јас ги осудувам за менталитетот и пристапот кон натпреварот. Како фан тебе треба да ти е срам што тренерот на твојот клуб СВЕСНО отиде да изгуби натпревар во Манчестер и е задоволен со тоа што не изгубил со поголема разлика, туку изгубил само со 1:0.

Затоа Атлетико никогаш нема да освои ЛШ, никогаш нема да биде рамо до рамо со големите клубови и ќе остане да биде трет клуб во Шпанија.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.768
Поени од реакции
17.689
Се слагам со членот над мене, во ЛШ изминатите години сме сведоци на еден куп изненадувања, затоа и натпреварувањето е толку интересно.
Сите сакаат јаки полуфинални дуели а и гледајќи го ждребот можно е да имаме 4 гиганти во полуфинале, Ливерпул, Баерн, Сити и Челзи/Реал

амааа ... Тука е Диего Падре Симеоне да му уквари просек секогаш.
Прегледај го приврзокот 325692
Нема поубо чувство на свет од тоа да ти напаѓа противникот 90 минути со посед 95 % и да победиш со мртов гол 0:1. Па после со ќеф да ги читаш тука жалопојките од пола форум како тепале со антифудбал и со мавање, прајслес :love:
Aбе Стефи, ако памтам убо, не беше ти од критичарите на стилот на фудбал на Алегри ? :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.070
Поени од реакции
19.452
Појма немам, не многу, сега отворив Flashscore и гледам дека сме имале само 3 шута.
Ама знаеш што е разликата, ниту еден од нас, ниту фан на Реал, ниту новинар, ниту човек близок до клубот не излезе да го оправда пристапот на Реал во Париз, туку баш напротив сите најостро го искритикуваа.
Тебе клубот ти губи, значи пази ИЗГУБИ и ти си задоволна со резултатот, и не само ти, туку сите во тој дел од Мадрид.

Не ме сфаќај погрешно, јас не ги осудувам Атлетико за играта, секој тим си има своја филозофија и си игра со предностите кои ги има.
Јас ги осудувам за менталитетот и пристапот кон натпреварот. Како фан тебе треба да ти е срам што тренерот на твојот клуб СВЕСНО отиде да изгуби натпревар во Манчестер и е задоволен со тоа што не изгубил со поголема разлика, туку изгубил само со 1:0.

Затоа Атлетико никогаш нема да освои ЛШ, никогаш нема да биде рамо до рамо со големите клубови и ќе остане да биде трет клуб во Шпанија.
Јас немав никакви големи очекувања за синоќешниот натпревар, со оглед на капацитетот со кој располага Сити задоволна сум шо не не испердашија со неколку гола.
Задоволна сум од резултатот не од играта.
Сигурна сум дека во Мадрид друга слика ќе биди, не викам дека ќе ги поминиме сигурно, ама има Атлетико шанси на Ванда.

Ве молам поштедете ме од коментари за Чоло, оти благодарение на Чоло Атлетико е тука меѓу најдобрите 8 клубови во Европа. Порано беше незамисливо Атлетико да се стави на маса со клубови како Сити.
Додека фанови на Милан и Јунајтед го ругаат Атлетико а клубот нивни игра ЛШ секоја престапна година и менуваат менаџери како чорапи, Атлетико игра секоја година ЛШ и е конкурентен во лигата.

Aбе Стефи, ако памтам убо, не беше ти од критичарите на стилот на фудбал на Алегри ? :D
Не, никогаш :)

Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508
Не е невозможно Атлетико да изненади во реваншот, се бива, ама ако се подотворат може и многу голови да примат.

Sent from my ...

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Јас немав никакви големи очекувања за синоќешниот натпревар, со оглед на капацитетот со кој располага Сити задоволна сум шо не не испердашија со неколку гола.
Задоволна сум од резултатот не од играта.
Сигурна сум дека во Мадрид друга слика ќе биди, не викам дека ќе ги поминиме сигурно, ама има Атлетико шанси на Ванда.

Ве молам поштедете ме од коментари за Чоло, оти благодарение на Чоло Атлетико е тука меѓу најдобрите 8 клубови во Европа. Порано беше незамисливо Атлетико да се стави на маса со клубови како Сити.
Додека фанови на Милан и Јунајтед го ругаат Атлетико а клубот нивни игра ЛШ секоја престапна година и менуваат менаџери како чорапи, Атлетико игра секоја година ЛШ и е конкурентен во лигата.

Не, никогаш :)
Медали за учество само што се игра ЛШ како Атлетико не се дава. И страшно ме занима како до -1 негатива Атлетико има повеќе шанси него ли на резултат 0-0? По која логика?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.714
Поени од реакции
22.859
Интер на Мурињо што им даде 3 гола на Барса, за таа сезона мислиш?
Не, за интер една недела покасно, на Камп Ноу.

Атлетико на Симеоне му даде 3 (со зборови: ТРИ) гола на тогашниот европски шампион Ливерпул среде Енфилд пред 2 години и го исфрли од ЛШ иако Ливерпул беа во страшна форма и важеа за главни фаворити во ЛШ тогаш, истата сезона кога Ливерпул ја освои првата титула во Англија после 200 години, со 99 поени.
И тоа не го менува фактор дека играа бункер и Атлетико 2020та и Интер 2010та.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.070
Поени од реакции
19.452
Медали за учество само што се игра ЛШ како Атлетико не се дава. И страшно ме занима како до -1 негатива Атлетико има повеќе шанси него ли на резултат 0-0? По која логика?
Медали не даваат ама клубот расти, кат тад ќе стигнат и медалите.

Член од
5 април 2022
Мислења
88
Поени од реакции
296
Медали не даваат ама клубот расти, кат тад ќе стигнат и медалите.
Помина возот со медалите за Атлетико, кога примија гол од Реал во 90 минута. Сега се како Арсенал на времето во ЛШ, барем учествуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom