UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
17.066
Поени од реакции
19.450
Нема поубо чувство да станиш сабајле и да читаш жалопојки за играта на Чоло, само заради ова сакам да му ја зголемат уште толку платата па нека квичат сите на сите страни :love:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Нема поубо чувство да станиш сабајле и да читаш жалопојки за играта на Чоло, само заради ова сакам да му ја зголемат уште толку платата па нека квичат сите на сите страни :love:
Малце чудно да сакаш твојот клуб да стагнира иако има играчи да игра во најмала рака солиден модерен фудбал само поради тоа што твојот тренер не знае поинаку ама супер, кул.

Башка изгуби Атлетико вчера, не знам од каде било каков оптимизам за овој двомеч, што мислиш дека ќе смени Чоло во Мадрид за да имаат шанси да поминат?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
Атлетико може да игра страшен фудбал со кој ќе биде и те како конкурентен во шпанија и лш. Наместо тоа ти се радуваш на жалопојќите од канцерот кој го играте. Со платата на чоло можете да донесете уште еден или двајца екстракласа играчи, плус да платите одличен и модерен тренер кој ќе го дигне нивото.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.066
Поени од реакции
19.450
Малце чудно да сакаш твојот клуб да стагнира иако има играчи да игра во најмала рака солиден модерен фудбал само поради тоа што твојот тренер не знае поинаку ама супер, кул.

Башка изгуби Атлетико вчера, не знам од каде било каков оптимизам за овој двомеч, што мислиш дека ќе смени Чоло во Мадрид за да имаат шанси да поминат?
Оти да стагнира, лани титула во Ла Лига, оваа година 1/4 финале и отворен реванш за полуфинале.
За каква стагнација ми зборуваш ?

Натпреварот заврши како и шо се надеваше Чоло, 1:0 не е недостижен резултат.
Ако претходно шансите за пролаз на Атлетико беа многу мали сега се зголемија.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Мислам дека посериозно треба тимовите да ја сфатат ЛШ ова сезона со оглед на то шо Барса ги освојува наредни 10

Член од
5 март 2018
Мислења
17.066
Поени од реакции
19.450
Атлетико може да игра страшен фудбал со кој ќе биде и те како конкурентен во шпанија и лш. Наместо тоа ти се радуваш на жалопојќите од канцерот кој го играте. Со платата на чоло можете да донесете уште еден или двајца екстракласа играчи, плус да платите одличен и модерен тренер кој ќе го дигне нивото.
Пак е конкурентен.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Оти да стагнира, лани титула во Ла Лига, оваа година 1/4 финале и отворен реванш за полуфинале.
За каква стагнација ми зборуваш ?

Натпреварот заврши како и шо се надеваше Чоло, 1:0 не е недостижен резултат.
Ако претходно шансите за пролаз на Атлетико беа многу мали сега се зголемија.
Кога Барса и Реал беа најпотонати, сезонава не може да мрдне со тоа досадниот фудбал што го игра, да имаш играчи ко Гризман, Феликс, Коке, Де Пол итн итн и да го играш тоа што го игра е во најмала рака срамота.

Може да ми објасниш само како со пораз сега шансите на Атлетико за пролаз се зголемиле? И во претходниот пост те прашав пошо стварно ме интересира што мислиш дека Чоло ќе направи/промени во Мадрид.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.066
Поени од реакции
19.450
Кога Барса и Реал беа најпотонати, сезонава не може да мрдне со тоа досадниот фудбал што го игра, да имаш играчи ко Гризман, Феликс, Коке, Де Пол итн итн и да го играш тоа што го игра е во најмала рака срамота.

Може да ми објасниш само како со пораз сега шансите на Атлетико за пролаз се зголемиле? И во претходниот пост те прашав пошо стварно ме интересира што мислиш дека Чоло ќе направи/промени во Мадрид.
Ќе видиш во Мадрид.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
694
Поени од реакции
1.582
Член од
5 април 2022
Мислења
88
Поени од реакции
296
Од укупно 0 шутеви, дури 0 имаат у оквар и исто толку 0 изван оквир...зверови...
Заебавајте се вие, ама во една статистичка категорија се подобри. Имаат изведено повеќе аути од Сити.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.066
Поени од реакции
19.450
Што ќе види жити све? Ќе ги потопите 4-0? Ќе се влечете пак по терен ко црева, ќе сецкате игра и ќе чекате една 100% шанса за гол за да идете во продолжение. Ако примите гол за 0-1, ви нема спас.
Не туку пристапот ќе биди друг.
Прв пат го гледате Атлетико во ЛШ ?
Истите муабети се вртат нон стоп Чоло кога игра ЛШ против екипи како Баерн, Ливерпул и слични и секогаш ви ги затнува муцките. Јас да сум како вас не се летам толку пред време со прогнози.
Да беше првиот резултат 3:0 или повеќе ајде да нема надеж ама вака има и то како.
На домашен терен со над 70 000 публика ќе биди друга песна.

Член од
5 април 2022
Мислења
88
Поени од реакции
296
Ќе видиш во Мадрид.
Што ќе видиме во Мадрид бе црна несреќо? Им е страв да истрчаат преку половина од теренот да не примат гол. Единствена екипа во историјата која играла со 5-5-0 формација. Брука и мизерија, со декрет треба да бидат исфрлени од ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom