Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Ја не, сакав нерешено ама ако мораше да тепа некој нека биде Интер.
Да тепаше Јуве уште поголем замав ќе земеше а мислим дека има и најлесен распоред а и полесно се справува со маливе тимови.
Ма мене ми е само да не ги крене оваа победа, затоа што се гледа дека Интер не личат на ништо.

Всушност, што сакаат нека прават, ние ќе си завршиме сами работа. :cool:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Да не паднеше автоголот после првиот пенал шо го промашија, сигурен сум дека немаше да се повтори ради влегувањето на Де Лихт у шеснаестерец и никој немаше да се побуни. Тука настана циркузот и насигурен излез и најисправна одлука во сиот тој хаос беше да се повтори пеналот. Пеналот класика мек пенал ама исправен по сите правила у денешниот балет фудбал.

Интер нишо посебно, килава победа со доста среќа ама и Јуве ништо поарни. Паднаа многу у второ и чим стартните 11 не направија ништо, се знаеше дека ништо нема да биде ни со Кин, Артур, Берна и Де Шиљо. Ги утепа повредата на Локатели, кога излезе он се осети голем пад у играта. Закариа не е на тој левел сеуште и беше евидентно. Влахо исто слабо, класа шпиц е со врвна кариета пред него ама у право беше Алегри кога викаше дека уште има да учи.

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
3.847
Поени од реакции
15.130
Глеај ги бе и двете страни тука се жалат од нивните тимови, човек ке помисли сакаат да се преигра текмата. Идам у фан клуб Интер, се слави како да е освоено Скудето. Тактика ви е ова да ги утешите јувенташите ли? :ROFLMAO:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Интер има многу лесен распоред ама реално прелошо играат.

Со ваква игра денес го победија Јувентус, но иста игра против Верона може многу лесно да значи загубени бодови.

Член од
19 февруари 2015
Мислења
54
Поени од реакции
61
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

И Д Е М ООООООООООООООООООООООООООООО

ПУШИ КУР ЈУВЕНТУС УМРЕНА ЕКИПА СВЕ ВИ ЕБАМ ЛИГАВО.
Da te ebam poseranoto gomno isti si kak tvojta poserana ekipa ebati gomnoto jurucko.. Ke places uste mnogu da te ebam i umrenio prostak.. Uzivajte sega da ve ebam seljacite poumrena ekipa nema i nikad nema da ima

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Интер нишо посебно, килава победа со доста среќа ама и Јуве ништо поарни. Паднаа многу у второ и чим стартните 11 не направија ништо, се знаеше дека ништо нема да биде ни со Кин, Артур, Берна и Де Шиљо. Ги утепа повредата на Локатели, кога излезе он се осети голем пад у играта. Закариа не е на тој левел сеуште и беше евидентно.
Закарија ја имаше најголемата шанса за гол во второто полувреме, која притоа сам си ја создаде. Не гледам нешто лошо да влијаеше на играта неговата замена за Локатели.

Оној кој не требаше да добие шанса е Кин. Апсолутно ништо ниту знае, ниту пак се очекува од него. Прелош, безопасен, бавен и тромав. Дури и кај Мората да имаше умор или повреда, требаше друго решение, бидејќи овој е целосно загубен.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Закарија ја имаше најголемата шанса за гол во второто полувреме, која притоа сам си ја создаде. Не гледам нешто лошо да влијаеше на играта неговата замена за Локатели.

Оној кој не требаше да добие шанса е Кин. Апсолутно ништо ниту знае, ниту пак се очекува од него. Прелош, безопасен, бавен и тромав. Дури и кај Мората да имаше умор или повреда, требаше друго решение, бидејќи овој е целосно загубен.
Уф верувај и те како се осети неговото неискуство у Сериа А на моменти. Да, за шансата браво, ама у поголемиот дел од градењето на играта беше тотално исклучен.

За Кин не ми се ни збори.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.317
Поени од реакции
46.910
Интер победија во меч каде имаа само една добра шанса од игра, т.е. од корна беше таа, небитно, Јуве исто имаа 2 стативи, првата мислам дека имаше елементи на фаул у напад врз Ханда после неговата мртва интервенција и боксување наназад, втората Закарија, другото мех од нив, нарочито во второ скоро и безопасни беа.

Просечно изигра Интер ко и цела втора полусезона, клучните играчи беа мизерни у фаза во напад со исклучок на Барела, Дамфрис и еве ајде Перишич, Брозович кој треба да е мозок на екипата мислам дека повеќе погрешни подавања имаше од погодени, така иде зборот, и тоа прости пасови без некој асален пресинг врз него, едноставно беше индиспониран денес и можда најлош на теренот севкупно со оглед на задачите кои ги има. Али Скринијар, Дамбросио и Барела играа ко за уште 5 други души, оставија срце на терен и мислам дека се главен фактор зашто 0 има на семафорот кај Јуве, Бастони исто имаше добра утакмица али у прво направи пацерска грешка по која Јуве можеа лесно до гол па тоа му е минус за денес, другиве тројца без грешка беа, исто и Дамфрис солидна утакмица.

Јуве крајно разочарување, им се поклопија коцките конечно сезонава и кога е најпотребно флопнаа сите, почнувајќи од прецененкото што им седи на клупа кој задњи 2 месеци 13 пати кажа дека ги одбил Реал летоска, што после трите титули по ред во ЛШ за нив е најдоброто нешто што им се десило у задњи неколку години.

Не сум задоволен од пристапот на Интер во нападот, бледо и безидејно ама такви сме веќе месец и нешто, али више ако бирам каде да се победи со лош фудбал, ова беше најидеалното место, победа која се надевам ќе им е буст и ќе нагазат до даска против следните противници, поише од ова и да сакаа не можеа да добијат после серија на лоши резултати. До Инзаги е дали ова ќе го искористи, секако сега се и во ситуација и другите пред нив да кикснуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom