Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Лоша работа е травата. Поготово да имаш некој таков у фамилија. Еве да го земе некоја типчево и склепа дете, свака вечер напушен и испиен у мозокот исто ко со инвалид да живи, ни знае да го спастри детето ни ништо.

Остај друго, место да му купи играчка или облека на детето он парите за џоинти ќе ги троши.

На ова типче му треба сериозна психолошка терапија да се одвикне од тоа па после да планира нешто откако ќе стане човек.

Ама тој е кул, не сфаќаш?

Лоша работа е травата. Поготово да имаш некој таков у фамилија. Еве да го земе некоја типчево и склепа дете, свака вечер напушен и испиен у мозокот исто ко со инвалид да живи, ни знае да го спастри детето ни ништо.

Остај друго, место да му купи играчка или облека на детето он парите за џоинти ќе ги троши.

На ова типче му треба сериозна психолошка терапија да се одвикне од тоа па после да планира нешто откако ќе стане човек.
Па да не знаеше како да троши пари и како да прави работи т.е ако беше извеан цело време немаше да води фирма така да едуцирај се малку молим те или и ти така од времето на дедо Ное..

Па да не знаеше како да троши пари и како да прави работи т.е ако беше извеан цело време немаше да води фирма така да едуцирај се малку молим те или и ти така од времето на дедо Ное..
Јасно е дека во одредена инстанца во животот ќе имаш волја само за периодично излегување, што поради работни обврски, што поради домашни обврски, што поради самото друштво кое е омажено/оженето или се бори за егзистенција на овој свет.

Иницијалното прашање требаше да ти биде формулирано на поинаков начин. Требаше да прашаш што би требало да промени кај себе, но претходно мораше да избалансираш меѓу пофалбите и критиките, требаше да доловиш една пореална слика за твојот брат. Твоето прашање, без навреда, е групаво. Каде бараме?Локациите, да речеме, се константни, но луѓето кои ги посетуваат нив не секогаш се. Дали има специфична локација/локал каде се собираат нематеријалистки? Не. Сѐ е до интересот и преференците. Па дури и да најдеш жива копија на твојот опис, нему можеби нема да му се допадне!

Или ако ти одговорам на прашањето, ќе ти одговорам лично, што е предмет на мој интерес и што ми е привлечно (физички, интелектуално и карактерно), кај женско и каде го барам, она нешто кое во твојот вторичен пост недостасуваше. Тоа сигурно нема да биде диско или локал каде се пушта шунд музика. И тука, што е шунд за мене, за тебе или за твојот брат може да е репер за квалитет. Некои луѓе и воопшто не обрнуваат внимание на тоа.

Твојот пост има многу непознати, крајно е штур, и вообичаено оние кои сакаат решение на својот проблем, повеќе се задлабочуваат во проблематиката и опфаќаат повеќе компоненти. Затоа и ти реков да почнеш од почеток.

Трол или нетрол, делот критики кои беа добронамерни се на место, останатиот дел беа чисти провокации на твојата заштитничко-воинствена природа. Истата е крајно секси. :noze:

Трол или нетрол, делот критики кои беа добронамерни се на место, останатиот дел беа чисти провокации на твојата заштитничко-воинствена природа. Истата е крајно секси. :noze:
Во трол се затреска да сибиш чоеко.

@Little_girl
Директор што пафка, не се дружи со луѓе, и не може да се ожени :pos:

Овој ни во филм нема да ти го одобрат, а не пак во реалност.
Во ваква сиромашна држава ако е навистина директор ќе го најдат ако треба и во канцеларија, и 5 минути нема да им смета пафкањето. Ај први Април е, нема да ти замериме ;)

Ronce pak me teras da ti go rugam toj A1 televizija mentalitetot

Eve ke se sporeduvame ako sakas. Jas ke bidam bratot na Marija ionaka imam ispuseno 70 kila treva u 2022. Funkcionalnost, produktivnost, visina na odgovornosti, sex, se sto sakas e na masa. Nas mal AMA.

Stavi ja ustata na parite.

Ronce pak me teras da ti go rugam toj A1 televizija mentalitetot

Eve ke se sporeduvame ako sakas. Jas ke bidam bratot na Marija ionaka imam ispuseno 70 kila treva u 2022. Funkcionalnost, produktivnost, visina na odgovornosti, sex, se sto sakas e na masa. Nas mal AMA.

Stavi ja ustata na parite.

Зависи сега, ја не знаев дека овој е богат и имал бизнис, ете и ти имаш кинта да купуваш трева, па сигурно можеш да платиш и некој друг да ти чува деца. Ја зборам за онака обично Трајче македонско што скрпува крај со крај.

Зависи сега, ја не знаев дека овој е богат и имал бизнис, ете и ти имаш кинта да купуваш трева, па сигурно можеш да платиш и некој друг да ти чува деца. Ја зборам за онака обично Трајче македонско што скрпува крај со крај.
Постојат и функционални стонери, т.е луѓе кои што функционираат на работно место и во животот иако се константно напафкани, како што постојат луѓе кои што се функционални алкохоличари и слично. Не секогаш значи дека доколку некој дува, шмрка или пие многу дека е пропалица.

Сепак, не се работа за мнозинскиот дел. На секој Wiz Khalifa и Snoop Dogg имаш милиони артисти кои истотака го живееле тој стонерски живот и не успеале (во финансиска смисла).

Верувајте ми дека сите имате многу познаници, соработници или блиски луѓе кои што дуваат често или пак имаат историја на злоупотреба на трава во минатото, а не знаете за тоа. Јас лично знам купишта постари луѓе со фамилии, успешни бизниси и кои се остварени на секое поле, а дуваат или имаат историја на злоупотреба на супстанци. Не треба да се осудува.

Филозофирајте вие до сабајле ако сакате. Додека Костич не напише пост од свое гледиште на работите и свое искуство ништо не е релевантно.

Носиго брат ти на лечење дури е време а не тука да му бараш женски па да зацрни некоја девојка.

Здраво
Лек за предвремена ејакулација (Апче или слично) да не знај некој?

Има народен шуруп што е доста ефикасен.
Можеш со лајче да го земаш ама подобро е во чашки.
Ракија го викаат.
Со повеќе чашки до подолг секс...

Ти теши се пошо стварно ми е жал за тебе. Те замислив веќе како си работиш на бавча или си тераш стадо, пошо со тоа мозоче ти не би подалеку од тоа.
Ova rabotenjevo na bavca nesto ko podolna rabota od duvanje ili sho?
Te molam objasni.
Автоматски споено мислење:

Ama zatoa ne mozese Loretta da ja pomines po 20 obidi :coffee:

Ova rabotenjevo na bavca nesto ko podolna rabota od duvanje ili sho?
Te molam objasni.
Автоматски споено мислење:

Ama zatoa ne mozese Loretta da ja pomines po 20 obidi :coffee:
Абе се прави чорбаџија, демек тие за 5 минути дуваат сено што кошта колку кило од моето сирење, или 5 кила домати :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom