Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
кога ќе ги видам сликиве од толку тикети на илз ми иде да се преселам и ја у Босна и да напуштам тука и факс и двеве работи и мојте и сите.
Ne sum jas kriv shto mi davaat eden kup tiketi.
Ako gi stavam site na eden tiket danokot e pogolem, zatoa se povekje tiketi.

Ilz izgleda ja ima smeto bojata na kozata,ima brada pusteno i zivee vo svetot na James Harden.Kako ja pogodi deka 76 ke gi tepaat Suns sekoja cest.Najjaka izjava deka Cp3 mu nosel voda na Harden koga igrale vo Houston.
Taman.
Pred da ja promasham 76 imam postaveno nekolku dobitni tipovi po red. Proveri si i izvini mi se.
Pritoa vcera napomenav da ne se igra na golem vlog Fila tuku moze samo da se proba, ubav bese koeficientot. I jas samiot samo 50 evra imav uplateno kolku da ja gledam utakmicata.
Koga igraa zaedno vo Hjuston Harden stavase 30 i kusur prosek a na Kris prosekot mu bese 15 poeni,
cp3 izgledase kako ligush pokraj bradata, sekogas vtora opcija.
Me mrzi sea da ja baram statistikata od pred 2-3 sezoni i da ti ja serviram na tacna. A i nema potreba.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Jas igrav da izgubi Agut
Според мене ќе биде многу неизвесна утакмица, не би ми било чудно да има трет сет. Како и да е, мислам дека Агут е многу потценет со оглед на разликата во искуство, па и ранкинг.

B

BigMac

Гостин
Heat pobeda so osnovniot hendikep -12.5
Atlanta 2 1.45(so pobeda igra vo play in Indijana igra so 8 igraci samo)
Spurs 2 1.4 (so pobeda nad Houston vlagaat na 10 mesto ,pred Lakers, mesto vo play in)
Memphis 1 1.3 ( Golden igraat bez Curry,Klay,Green,Wigings)
Toronto 1 1.6
Автоматски споено мислење:

Boston bez prva petorka protiv Raptors.
Raptors trebaat lesno da go dobijat ovoj mech.

Attachments

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Atlanta 2 1.45(so pobeda igra vo play in Indijana igra so 8 igraci samo)
Spurs 2 1.4 (so pobeda nad Houston vlagaat na 10 mesto ,pred Lakers, mesto vo play in)
Memphis 1 1.3 ( Golden igraat bez Curry,Klay,Green,Wigings)
Toronto 1 1.6

Boston bez prva petorka protiv Raptors.
Raptors trebaat lesno da go dobijat ovoj mech.
Se mislev pomegju Toronto i Heat koja da ja singlam. I dvete super izgledaat ama se odluciv za Heat.
Vo serija se od 4 porazi po red, ama se se toa porazi protiv solidni/jaki ekipi, Nets,Knicks,GSW,Fila.
Vecerva mislam deka Sakramento im doagja kako kec na desetka posle 4 vrzani porazi, preslabi se Sakramento nemaat ni eden asalen igrac.
Heat se kompletni edinstveno Herro i Taker im se upitni. Ocekuvam blowout 20+ razlika, 12.5 treba da pokrijat vo sekoj slucaj.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Imam eden dobar tip za singl, da postiram ke prati nekoj ?

Ova mi e dojava od proveren izvor.
Za pola sat pocnuva.
Kazano mi e deka ke odi lesno.
Ako nekoj ja isprati togas na svoja odgovornost, vo slucaj da ne dojde ne sum kriv.
Basket Francija prva liga
Gravelines - Cholet 164.5+
IMG_20220329_190858.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom