Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Направи некој ќеф со тие пари, не да ги вратиш назад. Истреси некоја старлета таму во Босна. :pipi:
Da si ziv i zdrav.

Tamu 20e mu se dovolni ili max 50km a ne pa 8 10k eura
Haha da ama jas ne im davam ic, izgledam tolku dobro da tie mene treba da mi plakjaat.
Patem za Bosna mozam da vi kazam deka vakov srce narod ne postoi vo svetot.
Tolku ljubezni, dobri vo dusha i gotivni lugje ne sum sretnal vo zivotot, tolku ubavi srca imaat do toj stepen da ne se fer haha. I plus ja sakaat Makedonija, posebno postarata generacija koja ziveela vo vremeto na Jugoslavija.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.423
Поени од реакции
39.003
@ilz Probaj ja Senada Nurkic a.k.a. Maca Diskrecija, mnogu ja falat niz Bosna.. Baska malce se 7-8,000€ za da napunis fioka.. Osven ako ne ti gi davale po 5 € banknoti :D
Шо нема да ја фалат цела Босна и пола Србија и се качија, има еден куп видеа како ја тресат по луксузни хотели низ Белград. Мене ми бараше 350 евра плус хотел да сум плател, реков мачко кога ќе стане тате политичар те барам. :ROFLMAO:

@ilz зошто уплаќаш на толку многу тикети? Избегнуваш данок или максимум уплата е толку шо е чудно? Иначе те испратив вчера али на ситно, денес заспав глупиот саат се сменил. :facepalm:

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
@ilz Probaj ja Senada Nurkic a.k.a. Maca Diskrecija, mnogu ja falat niz Bosna.. Baska malce se 7-8,000€ za da napunis fioka.. Osven ako ne ti gi davale po 5 € banknoti :D
Па во конвертабилни марки му исплаќаат бе ајскрим. Тоа ти се околу 20.000км.
Автоматски споено мислење:

Шо нема да ја фалат цела Босна и пола Србија и се качија, има еден куп видеа како ја тресат по луксузни хотели низ Белград. Мене ми бараше 350 евра плус хотел да сум плател, реков мачко кога ќе стане тате политичар те барам. :ROFLMAO:

@ilz зошто уплаќаш на толку многу тикети? Избегнуваш данок или максимум уплата е толку шо е чудно? Иначе те испратив вчера али на ситно, денес заспав глупиот саат се сменил. :facepalm:
Дај му контакт на Сладоледот, животна желба му е. И 500€ ќе плати. :lolzz:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Dobivkata ako e nad 100 kratat dopolnitelno uste 10% danok...
primer denes na Real ako mu stavev na eden tiket 500, ke mi otidea uste 50 za danok...
Vrabotenite vo kladilnica ne kucaat vaka eden kup tiketi, tuku avtomatski koga ke im kazes bez porez imaat takva opcija kompjuterot brzinski i presmetano gi vadi vaka nekolku tiketi na koj dobivkata ne preminuva 100ka...
Vo princip ne e nikakov problem, samo eden kup tiketi shto se... :icon_mrgr:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Znači Bosna bila tvojata "Meka" za kladenje :D

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vecerva na polnokj se srekjavaat momentalno najdobrata ekipa na zapadot i najdobrata ekipa na istokot...
Feniks - Filadelfija
Vo Top forma se i edni i drugi, kompletni se i edni i drugi.
Harden protiv Kris Pol, dvata najdobri asistenti vo ligata, nekogashni soigraci.
Koga igraa zaedno vo Hjuston Harden bese glavna faca a cp3 mu nosese voda.
Ova e 50/50 utakmica a kladilnicite davaat 2.50 koef za pobeda na Filadelfija.
Mislam deka vredi da se odigra 2ka Fila za 2.50 koef, spored mene Fila e blag favorit vecerva, za 2.50 koef vredi. No ne na nekoj golem vlog.

Znači Bodna bila tvojata "Meka" za kladenje :D
Ne si odam od ovde, ostanuvam zasekogash zaebi Germanija :icon_mrgr::kuracc:

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
те разбирам за квотата,али вакви пропалици ни 5 денари не вредат

синер ОЛ ИН шо би се рекло да го затвориме денот
Синер го фатив прошлата на 4.15, али океј беше да се проба на ситно Фоњини со оглед на тоа со кој игра.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Синер го фатив прошлата на 4.15, али океј беше да се проба на ситно Фоњини со оглед на тоа со кој игра.
арно си направил, али синер ќе ја еби утката на летање ко шо гледам

арно си направил, али синер ќе ја еби утката на летање ко шо гледам
Screenshot_20220328_010053.jpg

благодарение на публиката ја истера некако добро работата, thanks fellows

Последно уредено:

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
кога ќе ги видам сликиве од толку тикети на илз ми иде да се преселам и ја у Босна и да напуштам тука и факс и двеве работи и мојте и сите.

B

BigMac

Гостин
Ilz izgleda ja ima smeto bojata na kozata,ima brada pusteno i zivee vo svetot na James Harden.Kako ja pogodi deka 76 ke gi tepaat Suns sekoja cest.Najjaka izjava deka Cp3 mu nosel voda na Harden koga igrale vo Houston.

Kajgana Shop

На врв Bottom